Sto sve covjek nece pokusat nebi li odbranio pol poziciju........... ccccc
Zbilja mu treba medalju dat
Printable View
Sto sve covjek nece pokusat nebi li odbranio pol poziciju........... ccccc
Zbilja mu treba medalju dat
http://www.youtube.com/watch?v=IQOT7Y9YCio
http://www.youtube.com/watch?v=3NNeDgiANfw
http://www.youtube.com/watch?v=cQG9_bfjd5Q
Evo za koga vi navijate :p
Obratite paznju na WC :lol:
pa je li sigurno kaznjen ili nije? zna li se uopste?
a brzi schumijev krug (za pol) je bio kolko ja zapamtih 1:13:9.. tako da je kimi pola sec brzi :wink:
1 5 Michael Schumacher Ferrari 1:15.118 1:13.709 1:13.898Quote:
Originally Posted by brzi_pas
4 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:13.887 1:13.532 1:14.140
Kako sad stvari stoje izgleda da jes. Evo i zvanicno sa sajta F1Quote:
Originally Posted by X3M
Monaco Grand Prix - the provisional grid
28 May 2006
Following Michael Schumacher’s penalty for blocking the track in qualifying, and Giancarlo Fisichella’s for impeding David Coulthard, the official provisional grid, as released by the FIA on Sunday morning, is as follows.Note - further changes are still possible prior to the race.
1. Alonso 2. Webber
3. Raikkonen 4. Montoya
5. Barrichello 6. Trulli
7. Coulthard 8. Rosberg
9. Fisichella 10. R Schumacher
11. Klien 12. Liuzzi
13. Button 14. Villeneuve
15. Heidfeld 16. Albers
17. Monteiro 18. Speed
19. Sato 20. Montagny
21. Massa 22. M Schumacher
ne postoji taj koji ce da dokaze da je ono namjerno biloQuote:
Originally Posted by brzi_pas
a ja mislim da nije
bez obzira na sve onamo dje se zaustavio nije ometao nikome idealnu putanju kroz krivinu tako da to pada u vodu
da se zaustavio na sredinu krivinu onda je to vec diskutabilno ali ovako na spoljnoj strani nikome smetao nije
ali kao sto se zna vec sumaher smeta svima ostalim vozacima i sefovima timova jer je jednostavno cojek najbrzi i morali su nesto smisliti protiv njega (kao i mnogo puta do sada!!!)
ja nisam htio da gledam f1 uopste danas posle takvog poteza
jer gdje je tu sport kad napravis najbolje vrijeme
a "politicari" te stave na zadnje mjesto
Ovo sam i ja htio da napisem, ali da ne bi bilo da lupam evo da potvrdim tvoje rijeci odma :)Quote:
Originally Posted by 2_fAsT_4_YoU
A da je najbrzi bio, govori podatak da je imao najbrze vrijeme u trci danas.
Alonso koristi sve poklone koji mu se nude, ne odustaje nikako, stalno je na podijum i ova razlika ce se polako vrlo polako smanjivat bez ako ne kiksa 2 trke.
Trka sama po sebi je bila solidna. Dosta preticanja. Sumi je bio najaktivniji. Podijelio je lekcijice kako se vozi u Monako i dje se pretice kad i kako. Kimi je najveci baxuz i tragicar formule 1. Fizikela je imao 2 odlicna preticanja.
Honda je napravila uslugu ovima sto su bili na podijum. Barikelo je vozio "kamion" dobrih 45 krugova do boksa Baton isto tako. Napravili su prevelike zaostatke i onda je i 5 mjesto Sumija odlican rezultat. Montoja penzionerski je odvozio do 2 mjesta, nimalo se nije trudio, cak ga je Veber bio ostavio 6-7 sekundi dok mu nije riknuo motor.
I tako Alonso i Reno odmicu, koriste poklone McLarena i FIA-e.
Jos citah nedje prije da je Briatore trazio da se oko guma urade potpuno nove gume za iducu sezonu, jer bi Ferari i ostali timovi imali prednost nad McLarenom i Renoom :roll: jbg Ferari je kriv sto vozi na losijim Bridgestonkama svih godina, a ovi dok su bili bolji na Michelinkama nijesu se bunili.
Ali dobro, treba opet zovnut FIA da to popravi, da kazni Ferari da iduce sezone voze 20kg tezi od ostalih, da uvijek startuju zadnji i tako. :roll:
a dobro nije bas mnogo smetao ali sasvim dovoljno da zajebe ostale jer su prvih 5-6 ionako bili u 2 desetinke
ako je bilo namjerno ne znam koji mu je qrats to trebalo al valjda je mislio da ce mu proc ta fora :) mada smatram da je prestrogo bilo da ga vrate na zadnje mjesto, trebalo je da ga spuste za 10 mjesta...
p.s. u***** se u onaj McLaren gnjili! Greota je da vozac kao Kimi gubi vrijeme s njima...
nije problem jesu li mogli proci u krivinu, nego sto je izasla zuta zastavica a i sam znas sto to znaci, da ne mogu da jurcaju kako hoce i bas su znali oni u koju je sumi krivinu ostao
najjache u svemu je sto 99% njih ferma zutu zastavicuQuote:
Originally Posted by DIDI
ona samo predstavlja znak za oprez na sto vecina njih ne obraca paznju previse
znam to po ovim domacim trkama i po svetskom wrc sampionatu
a trkaci su svi isti ;)
i da zaboravih reci
ko je branio alonsu i druzini da naprave brze krugove prije sumijevog izletanja
nego su bas svi kao nasli u zadnji minut da voze maksimum a do tad su se kao zezali i samo im je schumi zasmetao
razmislite malo o tome!!!
Ovo je najbolji rezultat od kad postoji Monako, sa 22 na 5 mjesto i cujem da najbrzi krug je njegov - 1:15.143.
Znaci da je startao prvi......
Eto ljudi, tako vozi (iako nisam pratio trku jer nije bilo prenosa, tek u petak) nas penzioner.
i da dodam
da mi nikako nije jasno kako ona dzukela posrana od vilneva moze da proziva sumahera toliko sa pricama da mu se oduzme licenca i slicno
on majmun jedan koji nemoze da zavrsi nikad top 10 nalazi da kritikuje schumija,to je najgori vozac koji je ikad bio sampion f1 i stvarno je sramota sto je to bio ali mu je bolid te godine bio superioran i duplo bolji od svih ostalih zato je to i postigao
oca njegovog postujem kao velikog borca i vozaca ali on je jedna obicna nula i kao vozac i kao cojek (sto je dokazao izjavama)
inace je zvanicno proglasen za najveci promasaj f1 sto se tice finansijske strane jer mu je osvojeni bod bio skuplji nego svima zajedno
da ima pravde vilnev bi odavno mogao da ucestvuje u trkama f1 ali samo kao posmatrac jer je to samo jedna iskompleksirana budala
Uvijek sam to rekao.
A zasto nisu kaznjeni vozaci koji su presli pored Schumijevog bolida pod zutom zastavom?
da se montoja nashao iza alonsa poslije zute zastave bilo bi svasta,mercedes se odlicno pokazao danas jedino da nije riknuo kimiju,steta mogli su uzet 14 bodova ovako samo 8
Ne zasluzuju ni 8.
Montoya ne zasluzuje da prati F1 ni preko TV.
Da jedino da Kimiju nije po xxxx put riknuo motor.Quote:
Originally Posted by WOODSTOCK
i navijaci kimijevi uvijek kazu da je za to kriv mercedesQuote:
Originally Posted by hercules
a mozda je tu vozac odgovaran kolko se ja razumijem
Jos nesto mi je zapalo za oko. Zasto stjuarti nijesu kaznili Fizikelu sto je 4-5 krugova vozio ispred Alonsa i Kimija i pored plave zastave. Pa je tek posle par krugova pustio Alonsa i zatvorio Kimija, koji se morao malo pomucit da prodje Fizikelu.Jer ako se zadrzavaju vodeci vozaci onda ide kazna prolaska kroz boks zar ne?
Zato sto nekome odgovara da neiskusni alonso i iskusni brijatore pobjedjuju.
Ne znam jeli Schumi zasluzeno kaznjen ali je poslije ovakve trke zasluio prvo a ne peto mjesto.
Steta za Kimija. Ne znam vise jeli to do motora ili on stvarno ne umije da vozi formulu pa oce da je dovede na 30.000 obrtaja. Volio bih da je ono prvo pa iduce godine sa Ferarijem da osvoji prvu titulu.
Montoju i vilneva treba banovat
Vilnev je poznat po izjevama drugacijim od svih ostalih vozaca iz F1, ali da nije neki vozac to nekome drugome pricajte, titulu je osvoio potpuno zasluzeno i sezonu prije kad je bio vice-shampion je extra vozio, istina imao je odlican bolid, a kasnije kad nije vozio nesto bio je u tim koji se tek formirao i koji je bio neiskusan u F1. Treba li napominjat da je on bio shampion indy-a, dje su svi bolidi jednaki(skoro)!!!!!
Montoya i Zak su vozaci koji se razlikuju od ostalih, ali da su loshi niko ih nebi drzao tu dje jesu, inace najskuplji vozac po principu bod_pare koje dobija za to je Shumaher-ali Ralf!!!!
Mihailo inace je uzeo 5. mjesto, a ispred njega su ispalia 4 vozaca(Kimi, Weber,Truli,Klien), tako da.....mislim nemoj te me pogreshno shvatit svaka njemu cast!!!! Ali samo da se zna!
Michael Schumacher has apologised for ruining Fernando Alonso’s final qualifying lap in Monaco on Saturday – but resolutely maintains that he did not do so on purpose.
Schumacher was sent to the back of the grid after race stewards determined that he had deliberately staged an incident at the end of the top-10 shootout to protect his pole-winning time.
The German said after Sunday’s race that he regretted the fact that Alonso’s lap had been compromised, whilst again dismissing suggestions of foul play.
“I can only apologise that it happened, but it was not my intention,” Schumacher was quoted as saying by autosport.com.
“I did not know where Alonso was at this point – I did not have radio contact to say exactly where he was.”
Schumacher admitted that the incident looked “quite strange from the outside” but insisted there was a genuine explanation for it.
And he said those who had rushed to condemn him were not in a position to judge his actions objectively.
“To a certain point I am used to living with criticism, but nobody else but me was sitting inside the car, and without all the information which we had and in terms of what feeling I had in the car you cannot make a proper judgement,” he said.
“But I have to admit that some of it looks quite strange from the outside.
“But there are reasons for all of this. For those who are thinking I tried to destroy Fernando's lap on purpose, I have to disappoint them.”
Schumacher’s pleas of innocence were met with derision by a number of his fellow drivers, including Jacques Villeneuve, Juan Pablo Montoya, Kimi Raikkonen and Jarno Trulli.
But the seven-time world champion played down criticism from his peers, saying much of it came from the usual suspects who had an axe to grind.
“There are some who speak to the press and don’t speak to me, and there are others who don’t go to the press and do speak to me,” he said.
“That is life. You cannot always have friends, you also have rivals and people who don’t get on with you very well.
“Why should that be different in F1 [from] in normal life?”
And, alluding to previous controversial incidents with Villeneuve and Damon Hill, Schumacher said: “I have learnt very often that the past does get turned up.
“But I think everybody has black dots on their white jacket.
“I have been in F1 for 15 or 16 years and I think I can say there are not too many black dots on my jacket.
“In a way, I can live with it that people argue about these black dots.”
As seen from videos I posted...Quote:
I have been in F1 for 15 or 16 years and I think I can say there are not too many black dots on my jacket.
i meni se ucinjelo onako spolja gledano da se namjerno parkirao, ali kad su promijenili kameru (kamera iz kokpita) vidjelo se da nije bilo takoQuote:
Schumacher admitted that the incident looked “quite strange from the outside” but insisted there was a genuine explanation for it.
Eeee ali pojasni ti "objektivnim" vozacimi i navijacima renoa- McLarena i druzine :roll:Quote:
Originally Posted by X3M
Vozena je i 500 milja Indijanapolisa. Pazite razliku izmedju 1 i 2 :D
NDIANAPOLIS (AP) - Sam Hornish Jr. won the Indianapolis 500 on Sunday, edging teenage rookie Marco Andretti in the second-closest finish in the race's 95-year history.
Hornish made a late charge on Michael Andretti and his 19-year-old son Marco, who were a heartbeat from erasing years of family frustration before the the polesitter overtook the rookie in the final, thrilling stretch.
Hornish lost a lap late in the race when he was penalized for leaving his pit with the fuel hose still connected. Somehow, with pit strategies playing a role, he found himself back on the lead lap and in fourth place under yellow in the last 10 laps.
When the green flag flew with four laps to go, Hornish trailed only the Andrettis and New Zealander Scott Dixon. That's when Hornish, who has been the fastest driver here for virtually the entire month, began his charge.
As Marco Andretti brought the huge crowd to its feet by passing his father for the lead on lap 198, Hornish followed, passing the elder Andretti - who made a comeback after retiring from the cockpit in 2003 to run with his son - for second.
Hornish caught Marco and tried to dive below him in the third turn on lap 199 and the two almost collided before Hornish fell several car-lengths back.
On the final lap, Hornish, who had failed to finish the 500 in his first six tries, set sail again, moving up to the rear of Andretti's Dallara. Marco, running in only his fourth IRL IndyCar Series event, did his best to block the two-time series champion, but it wasn't enough.
Hornish swung low on the final straightaway, pulled alongside and nosed ahead at the finish, a half car-length ahead at the checkered flag.
Only 0.0635 seconds separated Hornish from Andretti. The closest finish was in 1992, when Al Unser Jr. beat Scott Goodyear by 0.043 seconds.
"Thank goodness it's 500 instead of 497 1/2," Hornish said, referring to his failure to pass Marco on his first try.
Defending champion Dan Wheldon wound up fourth, followed by Brazil's Tony Kanaan, Dixon, Scotland's Dario Franchitti and last year's rookie sensation Danica Patrick, the only woman in the 33-car field.
Despite the thrilling finish which introduced Marco Andretti as perhaps the sport's newest young star, the third-generation driver wasn't satisfied with second place.
"Man, I don't want to wait for next year," he said. "It's a bummer. Woulda, coulda, shoulda, I mean - second place is nothing."
Michael Andretti was obviously proud of his son.
"I just knew he was going to surprise a lot of people," Michael said. "He didn't surprise me. I was just a little surprised by how fast he got here."
It was one of the hottest days in the 90-year history of the 500 and the action on the track was just as heated throughout the race.
Hornish, who had crashed out of the race three times and never finished more than 196 of the race's 200 laps, watched England's Wheldon dominate most of Sunday, leading 148 laps. Hornish led just 19, including the final one.
He said his first goal in this race was to get to the finish. After giving team owner Roger Penske a record 14th Indy victory, Hornish choked up and kissed the yard of bricks at the finish line.
"I didn't know whether I could get there," Hornish said. "Marco tried to block me and he did a pretty good job, but he couldn't keep me from getting under him. Once I got there, I just hoped I could get in front in time."
Michael Andretti, about a third of the straightaway behind the leaders, thought for a moment that his son had won.
"It's a heartbreak, another one," Michael said. "But, in a couple of days, I'll probably sit back and think, 'Oh Wow!' I thought he had won. It was a fairytale, a dream."
Inheriting the lead when Andretti Green teammates Kanaan and Franchitti pitted on lap 193, Michael, who has led more laps (430) here than any other non-winner, was pretty sure he wouldn't win this time, either.
"I knew I didn't have the speed and I saw Marco making a run at me," he said. "I started to move over to do a little block, but he was really moving and I decided to let him go. I thought I could held him out by blocking Hornish a little, but he got by me a little too quick."
Quote:
Ja sam i prije rekao cini mi se da na kraju i nije bitno jeli namjerno ili ne! Trebao se kaznit(mozda ne zadnjim mjestom) ali da nije trebao sigurno ga Fia nebi kaznila!
Brzi, svi ponizavate Monotoniju kad radi neko ****** ali kad srecom dolazi do podijuma, svi ga hvalite i odmah postane najbolji.
Villeneue - 1997 Schua je imao bolid sa dizelskim motorom, bio je sporiji od Villa punih 2 sec a na kraju Vill je pobijedio sa svega nekoliko bodova prednosti.
Secate se 2004, Honde, Buttona i Sata. Buttonu je riknuo motor 2 puta a Satu 7 puta. Zar nije to do vozaca?
Ljudi koji prate F1 kazu da Kimi je bahat i da je8e bolid, taj nikad nece postat sampion.
Heroj trke je Schua, iz boxa na peto mjesto i to ne bilo gdje, u Monako gdje ima samo jedno pravo mjesto za preticanje.
Steta sto nije bilo jos 2-3 kruga i da vidimo skidanje Barichela kojeg prosle godine nije mogao.
Evo i nekoliko fotki Hornera koji prije trke u zezanciji je rekao da ce skocit gol u Red Bulov bazen ako ***** zavrsi na podiju. Obecanje je zadrzao:
http://images.f1racing.net/large/60231.jpg
http://images.f1racing.net/large/60222.jpg
I manje pljuvanja po 7 Timesa molim!
Quote:
Cuj, mislim da je ovdje razlika bila jos manja:
http://img463.imageshack.us/img463/7...jascena2fz.jpg
Za mene najbolja scena Formule 1 svih vremena.
Moram rec da je tada glavna meta bila Ferrari i vidis, Prost, Alesi i Hakkinen su popusili 7Timesu. Tada Mc Laren je bio brzi od Ferre.
PotpisujemQuote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
:confused:Quote:
Nema veze :)Quote:
Originally Posted by NSX
Michael Schumacher, Ferrari :
"I am happy to have got up to fifth in the end, even though I started from pit lane. But I am still disappointed about what happened yesterday, especially in the light of today's performance. I was amazed at how tough the Stewards' decision was. I can understand that, from the outside, things might seem a bit strange, but if you don't have all the information you cannot give an appropriate judgement. The facts have to be examined in an open manner. I am sorry that Fernando's lap was ruined and it was definitely not my intention to do that. At the time, I did not know where his car was because I had been told nothing over the radio. I have been in Formula One for 16 years and I have got used to living with this sort of situation. We are only in the seventh round of the championship and there is still everything to play for. Everyone could see today that I am not the sort to give up."
Quote:
Ima tu istine. ;)
Quote:
To se zna! :)
Quote:
Originally Posted by Michael Schumacher
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Pickiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........
Zar nisu klinci imali otvoren prolaz?
http://i3.photobucket.com/albums/y93...lnaputanja.jpg
Kazna je pretjerana. Schua je i prije radio slicna sranja pa za to je tako kaznjen.
Slicno ****** je radio u Adelaide 1994...on je izletio sa staze i malo s bolidom je dotaknuo ogradu. Mozda je cak i mislio da nece moc nastaviti, ali Hill mu je bio na repu i on ga je zatvorio u sledecoj krivini...i sudar! Schua se zabio u ogradu, a Hill nastavio. Tada je Schumi bio tuzan, ali kad je saznao za Hillovo odustajanje, jako se razveselio. Ovo je nekima dokaz da je to bilo namjerno.
Hahaha jes malo je dotaknuo ono sakom da vidi kakav je materijal :lolblue:Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
ma provjereno nemaju pojma! :pQuote:
Dobro patuljasti razumjeli smo se :)
teska ti je prica i stalno se ponavljas. A ja ocigledno dzabe nudim i fabiji i tebi da vam platim pice i da se upoznamo...Quote:
No, vratimo se temi
Meni nijesi nudio tako da pazi sto pises, samo Fabiji. :) I znam sto pricamo no aj.
Nije problem pice, platicu ga ja vala, samo da mi prodju ispiti. I pod uslovom da me neces provocirat e cemo tucom zavrsit :p