Nema dalje, kupi kablove… [emoji13]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ja sam. Mislio da kada piše Fan Club odnosi se na jednog i jedinog Tripletu...
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
U pravu si Bugane,po ovome ispada da kad tim za koji navijaš igra loše,treba da navijaš za nekog drugog,razočaranje.
Lijepo li je vrijeme bilo kad se vozila laguna petkom vece za Kotor i kad se onoj turkinji nasla slanina u frizider.
Sent from my AC2003 using Tapatalk
Najbolje vrijeme je bilo prije BMW dok je radio kao komercijala...
Vratite nam starog Tripletu.
#tripletavibes
7 година, 150 страница, 3,700+ порука. Шта рећи, коју поруку послати. [emoji1787]
Nikakvu,kakvu...čim bataljuje izgleda mu impotencija sve planove ošteti,a u cvetu mladosti,šteta.
A okle impotencija, hvala bogu dobro sluzi, no iskreno da vam kazem nemam vremena za ubacivanje novih. Imam 3 koje su za stalno primljene. I vise nemam ni snage ni volje da idem van pg, samo tu sto mi je na dohvat ruke. Vidjeh danas NSX, zdravo se hrani
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Pa to je znak da si ostarao,a ja sam sa 40+ pičio po 700,800km da se izmeračim,a ti koliko skontah nemaš ni 32,33 max.
U potpunosti te razumijem, ove odje kad progovore svu volju za zivotom mi ubiju pa kako god izgledale
Eto se složismo u nečemu konačno :)
NO ajde malo se aktiviraj,meni ne dozvoljava broj g da lajem puno na temi :thinking::joy:
Ко чита тему а не јавља се, нека стави + или тенкс. Знамо да вас има. Чисто да се види колика је и даље популарност.
Ne znam ja, evo i ovi lajkovi potvrđuju [emoji16]
A dobro, ti i jony ste u godine pa... [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hm,necu,posle ce me @tigrovo napast da @sparco progovara iz mene :joy:
sad cu ka @joni da mudro ćutim :cool:
Prizivaš tigrovo na ovaj temi..hmmm [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nemam te yebene mreže,a pada mi napamet da napravimo nagradnu igru za Tripletu...da mi odredimo koju ce da smuva i da mu se da rok...
meni je misterija teme je li Edo ista uprio sve ove godine
Koliko vidim, nije
Da li mislimo na isto?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1fcd5acf3e.jpg
@Bugane tako nekako
@Tripleta,dozvolio si da ti drug ostane suvoga...?Shame on u!
A on voli da bude drugar sa zenama, nema hrabrosti da bude iskren, ako bi joj ga stavio reci joj to. Ovako kad udjes u friend zonu niko te ne izvadi iz nje.
On je...masturbator,ukratko.
Otvorena sezona. Ovo je spektakl sto mi se desava, no nemam kad da pisem i dobio sam napade stidahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c206762aea.jpg
eto, pa posle kazu sezona losa, nikakva
Bolje veli sina osuneti...:thinking:
Ima posla ko oce da radi.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Zalila mi se, veli moracu jer ima neke probleme oko penisa. A mlada se udala, na prvi sex je neko napunio, odmah se udala, normalno i razvela i sad je u promet. I dalje je mlada ali i mamica [emoji2]
Savrsena je, ne bi se skidao s nje svaki dan, no nazalost je morala da se vrati u Ub [emoji2]