Znam, ali opet treba da vidis svaki dio BIMME, kako se montira i to, moras znat funkciju i poziciju....svakoh dijela svakog BMW-a da bi bio dobar majstor.
Printable View
Znam, ali opet treba da vidis svaki dio BIMME, kako se montira i to, moras znat funkciju i poziciju....svakoh dijela svakog BMW-a da bi bio dobar majstor.
[SIZE=2]BMW M550d xDrive - 80,800 EUR
BMW M550d xDrive Touring - 83,750 EUR
BMW X5 M50d - 82,300 EUR
BMW X6 M50d - 85,800 EUR[/SIZE]
BMW M550d xDrive Sedan: 4.7 seconds
BMW M550d xDrive Touring: 4.9 seconds
BMW X5 M50d: 5.4 seconds
BMW X6 M50d: 5.3 seconds
Sto ti je disl powa....
Sve mu *****, kakva je to vuca. Mogu mislit kakva su mu medjubrzanja...
Idem guglat malo, ne znam nista o ovom motoru.
tri-turbo, Radulovic u BG ima da se namlati para...
fabia kolko para je 550Xi ili iX kako ih vec zovu?!
E moj stevane kako si nisko pa, 3.0 dizelaca bi se posrala u tebe... :p
pa 535d cipovani je vec tu negdje sa mnom do sto..ali poslije cao vidimo se, tako bi bilo i sa ovim :)
Pa ovo je tek 3.0 sestak?
O *****ti, ja sam bio siguran da je V8.
Obrtni od 740 Nm od 2000-3000. Lose.
Max. snaga od 4000 do 4400, odlicno.
Stevo, 550i F10 je 67 000 dolara, nov.
xi nema jos.
ne pitam za dolare nego u drzavi iz koje si postavio ove cijene..
101 600 eura.
nemoguce da je 20000 skuplji benzinac, pa M5 F10 je toliko u Evropi :D
evo nadjoh, benziner(xDrive) je kao sto sam i ocekivao 7.000 jeftiniji u startu :lolblue: pa bas moras bit ovca da bi dao 7.000 vise za auto istih performansi i da jos slusas traktor...
Skoro da si u pravu NSX. Ajde da se u klasama trojke, megana i klija pa da ljudi gledaju potrosnju i koliko ce tako da ustede nakon nekog vremena. Ali vec sume 50+ hiljada...to ne razumem.
Mada to da se cuje kao traktor to ne neee! Ne cuju se vise kapi a to je mozda jos gore. :p
Fabija bi ti se neka poruka poslala pa izbrisi ponesto.
cuju se vala i to sa 20 metara, jedno vece Infiniti onaj dzip nov novcat taman na toj razdaljini od mene pored sve one halabuke u grad cuje se trok trok...
podji na mobile.de pa na neuwagen-konfigurator (ili nadji na eng. varijantu), tamo je recimo 535d 5.000 skuplji od 535i, tako da sam ocekivao da ce i ovaj bit jedno 7-8 skuplji
Ja sam gledo' u Tomic.
ti su poznati deraci, kod njih ce ovaj bit 110 minimalno
Jeli ko vidio e34 cabrio:
Attachment 77222Attachment 77223Attachment 77224
Jeste, stara vijest, isto kao bmw e32 767 V16, isto je bio potpuno spreman za proizvodnju kao i e34 cabrio pa ga nisu pustili u serijsku proizvodnju.
http://www.bmwblog.com/wp-content/up...v16_3599-b.jpg
http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw-v16.jpg
M5 karavan takođe...
eo izgleda i porsche ce morat da se vuce po servisa....
According to a new report, BMW isn't the only one messing around with tri-turbo systems. The Porsche 911 Turbo currently employs a 3.8-liter, horizontally opposed six-cylinder engine with a twin-turbo, but according to a report by Autocar they are set to upgrade it to a tri-turbo induction system.
Details of the complex system was revealed in patent applications by the sports car maker. It uses three separate turbochargers, two of which work similar to the twin-turbo units in current models whilst the third is mounted close to the engine to boost response at lower speeds.
It will allow the Porsche 911 Turbo to boost its raw power output to 525bhp ( 391 kW / 532 PS ) and we could then expect the higher performing Turbo S to pump out more than 550bhp ( 410 kW / 557 PS ). Following its successful introduction, the same system is expected to be spread to the 911 GT2 and 911 GT2 RS.
Porsche are reportedly entering the final stages of development for the system which has been kept well hidden inside the 911 Turbo prototypes you see pictures in this article.
Attachment 77309
Ja sad kuci, cujem skripu skripe gume skripe, PUF!!! Zvuk kontejnera...
Ja na balkon, neko sa bmw peticom (onaj model iz 2000 god) polupao 2 kontejnera i pobacao ih jedno 7 metara od mjesta udara.... izasla djeca iz njega, hvataju se za galvu "ku kuuuuu", komesaju se oko auta....
A fin bmw greote, crn, samo nema tablica iza :/ ali kupi kontejnere bolje nego komunalci
leftovers
Attachment 77318
Cekaj, ko vozi e39 od forumasa?
sto ne javi ranije mogao sam da odem da mu ponudim nesto za farove ako su ostali citavi...