Što bi ti, da ti iz Kine stigne ujutro :)
Printable View
Što bi ti, da ti iz Kine stigne ujutro :)
meni sa Dealextreme-a nikada nije stigao jedan daljinski
probaću www.tinydeal.com samo da mi stigne nova kartica
Koliko dana je potrebno da pare legnu na racun, kad se napravi refund?
@Rakun, ja sam pisao prije nedje dva mjeseca, kako su mi u paketu stigla 4 itema a nidje daljinskog, i onda su mi na customer care odgovorili da su vidjeli da je njihova greska i da je novi na putu, i posle dva mjeseca tj. tacno juce mi je stigao :D A prije toga su stizale mnoge stvari porucene posle daljinskog
ok, hvala...
Ovaj, ja sam malo glup pa moram da pitam... Jedan tip iz SAD-a mi je greškom poslao dva HDD-a umesto jednog i sada treba da mu vratim ovaj jedan, naravno o njegovom trošku. Pošto sam bio u pošti i slanje bi ispalo oko 30 evra ovaj mi reče da mu je skupo i da vidim da mu pošaljem sa "USPS priority mail international flat rate envelope or first class mail international" jer će to da ispadne do 15 dolara (tako mi napisa u mailu). Ovoga, pretpostavljam, nema kod nas, tj. ovo USPS čudo je za slanje iz Amerike prema drugim zemljama?
Pozdravi ga i poljubi 2x.Takođe mu daj pozitivnu ocjenu :D
Ja rekoh da nisam počeo da bulaznim pa ajd da pitam. :D
REci mu da ga volis.. :D
E da, i daj mu pozitivu jednu.. Haha... NAruci jos nesto od njega.. :P
Koliko prodajes taj drugi, s' obzirom da si ga gratis dobio :D
Ne prihvataju ckb visu elektron ni Beatport ni Juno...
Ljudi, placa li se neki PDV uz carinu? Konkretno me interesuje kolko bi mi drzava naplatila za video kameru koja kosta 465 € + 60 € transport = 525 € ? ? ?
Ima li neko predstavu?
115.5 eura
ispod 200 se ne carini cini mi se , preko ti ide zavisno od vrste robe carina i pdv . Ako imas ikog u kakvu spediciju ili nazovi bilo konju da ako ti kazu
@N_L: 115.5 € kazes... Uh :D
@Incognito: pokusacu da kontaktiram prodavca, mada cisto sumnjam da ce smanjit fakturu. Ozbiljna prdavnica.. http://www.bhphotovideo.com/
@Marijan Starcevic: nije mi pala na pamet to za spediciju. Hvala ti. I meni se cini da se ispod 150 € ne carini. Tak osam barem cuo nedje...
Uglavnom, od carine sam trazio konkretan odgovor i evo sta su mi pisali:
"Poštovani,
Uredbu o usklađivanju nomenklature carinske tarife za 2011 godinu sa carinskim stopama možete naći na sajtu Uprave carina . http://upravacarina.me/ ili http://taric.carina.co.me/TariCG/
U Budvi postoji carinska ispostava i za informacije u vezi uvoza kamera možete se obratiti na dežurni telefon 06727 933"
Mozda ce nekome koristiti... Ja nisam mogao da provalim tabelu sa tarifama :) Pokusacu sjutra na ovaj broj nekog da dobijem. Potrazicu i neke spedicije...
Hvala vam na brzim odgovorima :D
Edit:
Jos malo sam trazio po onim tabelama za tarife i to... Je li moguce da je carina 3% za kameru? Po nekoj mojoj racunici bih sa PDV-om platio nekih 105 €.
E sad me interesuje jeste li imali iskustva sa odbijanjem poreza za export. VAT excluded i te fore... Plati se pun iznos fakture i onda im ja posaljem potvrdu sa carine da je to izaslo iz USA i oni mi refundiraju iznos PDV-a?
Bilo ko? :D
Ako ko moze da mi pomogne plizzzzz
Izvadila sam visa card NLB, uspjela sam da se registrujem na paypal ali :(
kada idem na : Status: Unverified Get verified
javlja mi : That card number is already registered with PayPal. Please enter a different number.
moj PayPal balance: [SIZE=3]€0.00 eur i ako sam uplatila zadnjih 70e[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]sa ovom karticom ne mogu ni da se konektujem na ebay javlja mi :[/SIZE]
Unable to process Credit Card Information
Ima li mi pomoci :( :( :( :( :(
[SIZE=3][/SIZE]