...nema od tih para ništa to je izmišljena priča...
Printable View
...nema od tih para ništa to je izmišljena priča...
Najcistija titula do sad.
kakve su ovo price, ao... slavite titulu. i ne se*injajte sa tim "najcistija titula" do sad i ostale gluposti... jos niko nije osvojio cisto titulu u cg, i nece jos dugo.
Dusmaniiiiiii, oce li to??????????
Vole vas Vojvode. Puno. Sve.
http://www.youtube.com/watch?v=fBRaoeCfSaQ
Izvini Bulite... Neko osvaja titulu, neko daje guzice Musi Osmanagicu... Takva je sudbina zivota. PI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Srećna nikšićani!
Poznata je cinjenica da je Sutjeska odigrala 80% namjestenih utakmica, sve ih pokupovala. I sram ih bilo sto slave titulu. Cus slave titulu. Boze budala.
Veprino!!!
Cestitke niksicani, zasluzili ste je :)
http://www.youtube.com/watch?v=t8TY7BvaMoE
Bulite, pusti me na miru.
Što su ovo cikote na kraj srca... Sad im đavolja ne vrijedi, a koliko se śećam znali su slavit...
Čestitke komšije, ako je ijedna bila čista to je ova...
E podgoričani moji ne znam koji će vam da odgovarate na ove odvratne komentare:) neka slave momci nek im je sa srećom fino će se provest u kvalifikacije odigrace neko sa njima jedan teniski meč u 2 seta ka sa Mogrenom i zaboraviće se titula :) šampionski stvarno 6 kola bez pobjede to je taj galaktički tim :) a ove naše pičketine u klub necu da komentarišem neka odu da naprave Borijelo frizuru i noge obavezno neka obriju i mirna Bosna.
Fljamuntari...?
Reče navijač Budućnosti koja nejgore igra evropske mečeve od kad je naše lige. Pustite se toga momci, svi ste znali slaviti, pa neka je i oni slave. Sad kad je neko drugi osvoji kao kakva je liga i bezvrijedan je trofej. A kad ste vi osvajali, otvoreni dabl deker se iznajmljivao, pa tačno ispadne kao osvajanje LŠ.
A, ovo je sigurno najčistija titula od kad je lige. Sjajan trener i odlični mladi igrači. Ako su posustali zadnjih 6 mečeva, to je zato što je to premlada ekipa, neiskusna, nijesu umjeli da se nose sa pritiskom. Bukvalno klinci, samo pogledajte godišta tih momaka. A, ti klinci osvojiše pored svih vaših vrhunskih timova. Tako da im čestitajte i ne prdnjavite.
Po***** vam se na svo vaše navijanje kad nemate obraza čestitati ljudima potpuno zasluženu titulu...
Jebite se Rudar je najtrofejniji klub u CG.
United miners Pljevlja!
http://www.fcrudarpljevlja.com/fajlo...3-12-37-00.jpg
Dobro je to makar se nismo brukali nikad u te kvalifikacije ka pojedini "šampioni" sve najbolje vama neka je sa srećom to ali vidjelo se ko je bolja ekipa i predzadnje kolo i kad oćeš a to što je liga kurčinjava je druga priča reči mi dje ima da neko odere šampiona u goste 1:3 i da izgubi iduce kolo od drugoligaša klasičnog? dublje nećemo analizirat svašta se može nać i reć,ja sam prije nekoliko nedelja pisao da mi je dobra liga samo zato što bolje nemamo pa eto zanimam se inače je sve providno i unaprijed riješeno. Srećna titula samo opušteno i kupite dobre rekete za kvalifikacije
Koliko znam i Sutjeska je dobila Budućnost u prvom kolu, pa na isto se dođe. Nijesam navijač Sutjeske. A, što jes', Budućnost makar nijeimala teniske rezultate, ali bi bilo lijepo da skupe koji bod za ovu ligu, a ne da to redovno rade Zeta ili neko drugi..pa i taj Petrovac one godine je odlično gurao.
Prošle godine su stvarno nadigrali Slask u sred Poljske, ali neiskustvo, neznanje...jbg. A moglo se proći dalje.
U svakom slučaju je najbolji onaj koji je osvojio, tako da su te priče ko je koga dobio i sl. dječije.
Da mi je znat čime su čistili tu titulu te je tako čista? Arf ili ?
Slažem se Albatrose ja im čestitam. Da je čista i nije ne kažem da su oni namještali (možda i jesu puca mi) ali s obzirom da su u istoj ligi kao i ostali klubovi svako namještanje direktno je uticalo na njih a da se ne lažemo u derbijima se nisu pokazali bajno. Iduce godine neki Petrovac ili Lovćen osvaja pravimo ligu sa najviše prvaka ikad jer je toliko jaka haos
Za početak nemaju sigurne bodove od Mladosti. :D
Kako god, ima ko da ih brani, ja se odjavljujem jer nemam ništa protiv Budućnosti, samo protiv nepotrebnih dušmanisanja. Živio.
A dobro provociraju i oni i mi to je neka normalna reakcija:) vazda!
Ma liga je definitivno haos, svake godine se povlači 90% utakmica u drugoj polusezoni iz ponuda. Presmiješne su neke stvari koje se rade na očigled svih, samo se savez pravi lud. Ali ko god da je osvoji - osvojio je. Jebeš ga.
Istina živa i tako će nam do vijeka bit svi su se obrnuli na reprezentaciju no im nece ni oni dovijeka igrat pa će im zinut guzica da prate momke iz lige koji igraju sa 15% mogućnosti a i ja bi da ne gledam plate Boga pitaj koji period i da mi je na tribine 60 ljudi sa sve timovima i sudijama... Gledaćemo mi ovu tugu još jedno deceniju dvije ubijedjen sam