Ma to samo francuzi crkavaju.
Printable View
Ma to samo francuzi crkavaju.
Evo me na put, pominjao sam ono jos ranije da je poceo da mi se cuje lezaj tocka blago, ali nesto nisam imao zivota da mijenjam, svratih u Beograd u ovlasceni i zamijenih to jer se pogorsalo, sad je sve ok...(96 evrah oridji lezaj i ugradnja)
Izvrsili su onaj neki pregled vozila u milion tacaka, dje su mi na kraju rekli da je sve super ali da imam luft u glavu upravljaca?
Pa me interesuje kako se to manifestuje, s obzirom da mi ne lupa nista na trap, niti na volan, niti sta osjecam da zapinje niti vala osjecam kakav "luft"
A nije da sam samo navikao na svoje auto, jer svaki dan vozim drugo sluzbeno, valjda bi osjetio da je nesto prolupalo ili dobilo lufta?
Samo da se pritegne letva i poyyy
Platika na letvi ima luft, a servo je preko elektromotora pa kompezuje ti luft koji ne osecas...
jel neko radio kod njih volan?
https://instagram.com/izradakoznih?i...RlODBiNWFlZA==
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da, svi ovi sto vidis na slikama.
Nije bas toliko, malo je manje za nijansu jednu.
Bolje za bas malu nijansu.
Imam problem s alternatorom, izgubio sam par puta steuju u sred vožnje i onda opet nastavi normalno da radi. Iziskuje li mnogo truda ta popravka, bio sam kod par električara odbili su da mi rade jer imaju puno posla? Kolko može da košta taj zahvat
Okle ova riječ "pedenca" ili "pedencija", nema je u đaolji rečnik a sad postala aktuelna zbog autoputa:)
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
1.6b 99kw atmo [emoji56]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...00bcd5257c.jpg
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
Daska jel?
Najvise se ljeba/kruha najeo od VW auta/kako koja sekta novijih tipova izlazi, tako zaboravismo na pogace, cicvare, proje, kacamak i dr.... :D
Neka ve francuza dobri su... :D
Vozio sam prije neki dan golf 7, kakvo smece od auta, tacno sam imao osjecaj da je kineska igracka, a nije odje kupljen sa vracenom km nego strane tablice, 260 000km, gledam ga na dizalicu dolje vratili onaj most ka na golfa 4, eee sram ih bilo, zamisli na sto su sve onda stedjeli
Svakako je kvalitetniji od bilo kojeg francuza.
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
Iskreno ne znam, nisam francuska kola vozio nikad, vozio sam ford focus 2016 god, subjektivni osjecaj da je bolji od golfa, bolje se vozi, koji je kvalitet ne znam
Golf 7 sa trapom i viljuskama vratili na platformu golfa 3 gtd i td... :) slazemo se....
Zasto ne treba? Pa i 1.6 ide 130-170 isto kao 2.0.