Rekao je:
" Da je Cico ostao bili bi smo na EURO"... To nikad necemo znati, a kao sto sam kazes rekao je to iskljucivo zbog svoje guzice.
Printable View
Rekao je:
" Da je Cico ostao bili bi smo na EURO"... To nikad necemo znati, a kao sto sam kazes rekao je to iskljucivo zbog svoje guzice.
Golove za reprezentaciju Crne Gore:
11 Vučinić (na 25 utakmica)
po 7 Jovetić (na 17 utakmica) i Đalović (na 25 utakmica)
po 2 Vukčević(30), Zverotić(27), Delibašić(12), Damjanović(11), Savić(10), Burzanović(8)
po 1 Baša, Batak, Bećiraj(13), Bošković, Drinčić, Džudović i Luka Pejović
Taj Djalovic kojeg toliko omalovazavate nam je donio baraz, jer se tek sad vidi koliko je bio veliki bod protiv Bugara.
kao da smo osvojili 3 bodova... kako da ne...
ne, ne samo djalovic...
makse jadan... ko nas je spasio na golu protiv velsa kuci, u londonu... zverotic nam donjeo pobjedu u bugarsku i vratio nadu kuci protiv engleske... delibasic bod protiv engleske
A i neke pare ti je osta kratak.
ali djalovic trci...
alo ne mojte mi se sa djalom sprdat odje , covjek trci kao da je na maraton. cudi me da se na ovaj podgoricki nije prijavio, otisao bi n aolimijadu da vazi:)
bice mu nedostaje Cico da zaginu nedje u viski.
Ne vidim zašto Đalović zaslužuje svu sprdnju i omalovažavanje koja se mjesecima piše na njegov račun.
Uvijek je dao sve od sebe i igrao srcem ništa manje (ako ne i više) od ostalih.
Ne čini mi se da je naročito velika razlika među špicevima izuzev Mirka. Delibašić, Damjanović i Bećiraj nisu pokazali bog zna šta više od njega.
A rekao je ono što mnogi misle, jedino što vjerovatno cijeni da ga u reprezentaciju više neće pepelit pa je dao sebi tu slobodu.
Damjanovic,osim onih golova protiv Kipra jos kod Filipovica nije pokazao ama bash nishta u reprezentaciji, Delibashic teshko da mozhe da izdrzi citavu utakmicu da igra, zato taj Djalovic treba da bude prva zamjena Mirku kad je ovaj povrijedjen. Moguce da ima limitirane tehnicke kvalitete, ali dobar je za presing, ima kondiciju, izdrzljiv, a i dao je vise golova od Delibasica,Damjanovica i Beciraja zajedno.
Opsta sprdnja prema Djalovicu potice od nashih cuvenih pozavalaca fudbala(citaj totalnih neznalica) koji igraca cijene jedino po tome koliko mozhe da dribla i da davi loptu.
Nego nije to toliki problem sa njegovim izjavama, problem je nedostatak discipline. Izgleda da sad svako mozhe sve da kaze i/ili uradi. Moguce da ce na Djalovicu da se slome kola, ali efekat se time nece postici.
đalović je trebao imati prednost u odnosu na damjanovića i bećiraja za baraž.. ali dosadi ova priča više, kvalifikacije su završene..
interesantan je ovaj intervju đalovića (ako je istinit) iz drugog razloga - sa ovom izjavom svjestan je da zatvara vrata reprezentaciji, jer udario je sa ovim direktno na deja i brnovića..
mada dejo je korektan i vjerovatno će mu ponudit milion ako dokaže da bi se kvalifikovali sa cicom na euro.. :)
I ja velim....
Djalović je bio klasicna šponda Mirku.Svojom agresivnoscu na protivnicku odbranu,radio je na tome da Vucinic bude rasterećen i oslobođen defanzive koja je u danasnjem fudbalu neizbježna.To je dalo rezultata.Aj da pomenem i one polu makazice protiv Bugara,zasluzio je.Iskreno,i ja sam u to vrijeme bio više za to da igra Bećiraj,jer je o on agresivan,plus je bolji tehničar.Ali prevario sam se sad vidim ,jer čovjek gotovo da nije imao nikakvog učinka.
mi imama jos 2 talenta u malmö
steta bi bila da igraju za svedsku=(
http://www.football-talents.co.uk/Sa...7-33279-2.html
http://www.football-talents.co.uk/Di...7-33241-2.html
Odmah da se provjere! Da nam se ne dogodi Raonić u fudbalu.
eto taj dino je vec igrao za u17 od njih...ili i dalje igra
Sad sam malo proguglao ova dva igraca, i za ovoga Zekovica je navodno bio zainteresovan ni manje ni vise nego Ajax, dok je ovaj Islamovic trenutno na probi u Engleskoj u Fulam. Valjalo bi makar provjeriti da li imaju zelju da igraju za Crnu Goru, nista ne kosta. Bilo bi glupo da nam se desi neki slucaj kao svojevremeno Ibrahimovic sa BiH savezom.
Još sam to pročitao prije neki dan (evo đe: http://hammyend.com/index.php/2011/1...ial-at-fulham/) ali nisam do sad uspio to da povežem. Vjerovatno je ovi nisu napomenuli da je CG nego da je Šveđanin.
Ne govorim ovo zbog Cica, ali meni je taj Djalovic duplo korisniji igrac od,recimo, Damjanovica, koji se sada forsira. Damjanovic, osim shto ima cool nadimak i dao je 2 gola Kipru prije nekih 3.5 godina, ama bash nishta nije uradio za tu reprezentaciju. Djalovic je ipak dao 7 golova(isto koliko i jedan Jovetic recimo), bio tu u kontinuitetu, a i mnogo je korisniji igrac od Damjanovica.
Od njih dvojice Delibasic je bolji shpic, ali je i on na kraju karijere i vec ne mozhe da odigra citavu utakmicu, to je sad ocigledno. Tako da shpiceva bash i nemamo na pretek-shto je inace dobar razlog da se shto prije vratimo na 4-4-2 igru koja ce biti orijentisana defanzivno, i gdje ce Joveta i Mirko igrati napadace, i da se batale sulude taktike sa 5 shpiceva na raznim pozicijama. Djalovic i Beciraj da tu figuriraju kao rezerve/ekstra napadaci kad se juri rezultat,Delibasic ponekad da uleti na 10ak minuta i to je to. Damjanovica, iskreno receno, polako treba pozdraviti, jer je najgori od svih ovih. Beciraj treba da igra iskljucivo shpica, jer jedino to moze da igra normalno.
Shto se tice ovih mladih igraca u Shvedskoj, zvuce dobro,pogotovo ovaj Zekovic.
ako mi njih uspijemo naci valjda i ovi iz saveza to rade isto. pa nasli su par njih, valjda ce onda kontaktirati i ove ako vec nisu
Oni trazhe ove nashe po Srbiji, daleko im je Skandinavija.