To treba i kod nas.
Printable View
To treba i kod nas.
Samo ako su ukljuceni i drzavni cinovnici i sluzbena lica....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Oduzimanje vozacke nista ne rjesava, X ljudi u CG imas koji godinama voze bez vozacke. Zasto za pojas 0 eura? I za pojas treba da je 100e minimalno kao i da se zabrani rad ovih te iskljucuju upozorenje za pojas, to mi je nerealno da moze javno da se reklamira kao legalna usluga.
zato sto ako nemas pojas samo ugrozavas sebe
ako se u zakon ukljuci da u slucaju udesa druga strana ima 0 odgovornosti za tvoje povrede i/ili smrt pa sve i da je skrivila udes - onda si potpuno makao problematiku pojasa
ako neko zeli da lomi vrat, prolijece kroz soferku i slicno u manjim udesima - srecno bilo
sto se voznje bez vozacke tice - imam ja jednoga vrsnjaka, kola ima, nikad polagao nije
ali vjeruj mi, to je par procenata njih... svakako, nadje li ti kamera tebe u auto i/ili policija a da ti je bila zabranjena voznja, onda uvesti neku drakonsku kaznu da samoinicijativno predjes na gracki prevoz do penzije i cao :D
u normalnim zemljama dje narod nije izopacen kao nas ti ljudima ne mozes objasniti da neko kome su zabranili da vozi sjedne i vozi - ne razumiju kako...
Pržno, prosuta nafta, vrlo klizavo i poslije pranja kolovoza.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b8087de1fd.jpg
Sent from my Motorola 8400
Ma ne bre, no cemo kao do sad bolje je - ubistvo na pjesackom prelazu 30 dana zatvora.
Voznja pod dejstvom alkohola i kokaina 100 eura
Voznja 150 km/h kroz naseljeno mjesto 50 eura, ako platis u roku od 8 dana 7 i po eura.
;)
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Sto ne bi bilo 40g u saobracaj?ovaj nasmrkani sto je ubio zenu ce ikad da bude koristan clan zajednice?zaista mislis da nece opet prvom prilikom?
Saobracaj je cudo...
Problem je sto mi imamo zakone koje smo uskladili sa Evropskom Unijom ! Evo cista blaga google pretraga sa zakonima iz SFRJ
U SFRJ su kazne za saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom bile relativno stroge, ali su varirale zavisno od okolnosti slučaja i sudske prakse.
Kazne za saobraćajno ubistvo u SFRJ
1. Ako je vozač izazvao nesreću iz nehata (nepažnja, greška u vožnji, ali bez alkohola i namere) – kazna je obično bila od 6 meseci do 5 godina zatvora.
2. Ako je vozač bio pod dejstvom alkohola ili narkotika – kazna je mogla biti od 1 do 8 godina zatvora.
3. Ako je vozač pobegao sa mesta nesreće – kazna je dodatno povećavana i mogla je dostići 10 godina zatvora.
4. Ako je nesreća bila izazvana iz krajnje neodgovornog ponašanja (npr. namerno ugrožavanje saobraćaja, prekomerna brzina u naseljenom mestu, vožnja bez dozvole) – kazna je mogla ići do 15 godina zatvora.
Takođe, sudovi su često izricali zabranu upravljanja vozilom, a u težim slučajevima i doživotno oduzimanje vozačke dozvole.
Kazneni zakoni su se menjali tokom postojanja SFRJ, ali su u suštini zadržavali princip strožih kazni za one koji su vozili pod dejstvom alkohola, pobegli sa mesta nesreće ili ugrozili više osoba.
Znaci Bembić u suprotnom smjeru?
Malo je bilo tokio drift sa kruznog da se gicne 525td karavan
Sent from my iPhone using Tapatalk
daleko je ovo od kruznoga
vjerovatno je bmw pokusao da skrene lijevo ka domu zdravlja (iz pravca kruznog), no je lose procijenio da moze
Svaki dan me je sve veći i veći strah da vozim kroz cg.
Prije neki dan prodjosmo Cg sa motorima uzduz i poprijeko, 320 km. Nidje ekcesa jednog dok ne dodjosmo u Dg i kroz Dg. Kakvi su ono kreteni, znaci 3 puta su nas imali slomit. Skrecanje bez zmigavca, preticanje iz kontra smjera preko pune, katastrofa. Onakvih divljaka moje oci gledale nisu.
Rajetno li je vozit' primorjem, valjda oni ljudi naucili na motore a i vjerovatno dosta posjeduje iste, pa se sklone, pa te propuste, ljepota.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pratnja 100% kroz crveno.
Čim je Mercedes udaren u vrata i naprijed nagrdjen.
https://i.postimg.cc/FFpy8frS/20250324-105222.jpg
https://i.postimg.cc/dt02Yq3x/20250324-105148.jpg
https://i.postimg.cc/gcgh4fsq/20250324-105205.jpg
Ovaj je PGCG003, Spajkan se vozio u njega.
Kazem vozio, jer sada masturbira u W223.
Sad san prošla tuda.
E, i?
Tona policije.
Ko li ce biti kriv po zapisniku...