Dejo care za te pare ih je nemoguće izlijeciti jer njima nema lijeka
PS.
Procitah ovo pazljivo ali ne znam da li taj poziv vazi i za nase forumase koji su upoznati i znaju da je narkoman. :D:D
Printable View
Zivo me zanima kako bi pojedini odje reagovali da po novinama, nicim izazvane, pocnu da izlaze price da su narkomani. Dejo je jednostavno duzan bio ovakvo nesto da uradi, ako zbog niceg drugog onda zbog rodjene djece. Da li je on narkoman ili ne, ja stvarno ne znam. A svi vi sto tvrdite da jeste, sada imate 2000000 razloga da to dokazete. Naravno, ako "Dan" ne prihvati ovu ponudu. A sto se vokabulara tice - pa svi ovdje znamo koliki je Dejo intelektualni kapacitet. Dovoljno je jednom da se pogleda onaj vec legendarni klip iz Zagreba pa da vam je to dovoljno. Ali to ne mijenja sustinu cijele ove price.
Dejo je takodje i u vodjenju FSCG imao nekih velikih gresaka, ali ja i dalje ne vidim bolje rjesenje za to mjesto. Kad samo uporedite dje smo bili prije 5 godine, a dje smo danas u fudbalskom svijetu, dovoljan je pokazatelj. Daleko od toga da je bezgresan, ali kakvi su ostali savezi u vecini sportova, siguran sam da je fudbalski savez bar za jedno koplje iznad...
Ja pojma nemam je li odje jos ko rekao da je on narkoman sem novinara dana.Ja mislim da su Dejo i dnevni list dan ti ulicari i smecari koji ne zasluzuju mjesto nidje u javnost.Radi se o tome da je dan jedna *****va novina ali i da je Dejo jedan ulicar koji ne zasluzuje ovu poziciju.
Evo da ne bude da sm ja neka osoba koja nesto privatno mrzi Deja ili branim dan,ja sam samo jedan razocarani navijac koji je htio da ode da gleda svoju zemlju.Dakle kad ni delije ni varvari nisu izbacali parolu ja sam sa mojim drugarima ovo napisao i izbacio na sjever jer i dalje mislim da je Dejo fudbalski genije ali da nije osoba koja zasluzuje ovu funkciju koju ima.
Attachment 70226
Uaaaaa za transparent. Tolicni transparent za Genija. Jesi li ga to na donjem vesu ispisao? :)
Ja mislim da je ova Dejova ponuda korektna :) Vi koji branite DAN morate da shvatite da se u zapadnim zemljama odgovara kad nesto napises (tj. nekoga optuzis za nesto), a nemas dokaza za to. Nazvati nekoga narkomanom je teska optuzba, a njihovo ne pojavljivanje danas na konferenciju za novinare govori dovoljno o njima. To je jednostavno jedan tabloid koji u 90% slucajeva pljuje po Crnoj Gori, ukljucujuci i fudbalsku reprezentaciju.
Evo ga jos jedan letac koji dolazi sa namjerom da preusmjeri temu i pise o tome kako mi branimo dan.Ovdje se jednostavno radi o Deju koji ne zasluzuje ovu poziciju i kojega bole tracarenja i kafanske price da je narkoman ali ga ne bole njegove prozivke na racun Cica.
Dobro bi bilo kad bi pojedinci shvatili da niko ne brani DAN ovdje :)
A sto se tice ovoga od danas. Izgleda da on moze prozivat ljude a da ne snosi nikakvu stetu, ali cim se on malo proziva odma' se dize uzbuna.
ne bole ga zato sto je ubjedjen da je donio pravu odluku, i ima nas dovoljno koji mislimo da je to tako. siguran sud o tome da li bi sa cicom otisli na evropsko necu da donosim, jer nikad necemo znati. A prijeki posto samo kritikujes, ja bih zamolio da predlozis covjeka koji mislis da bi dostojno vodio FSCG i koji bi znacajno unaprijedio nas fudbal. Jedno ime.
Zasto bi nekog boljela istina??
Da li je Dejo upitan zbog cega je Cico smijenjen? Ili je poceo sam da prica. Mislim da je upitan i dao odgovor...
Da li je upitan u trenutcima kada se trazila njegova glava?
...
Ne smeta vama sto je rekao zbog cega je otpustio Cica (znaci, iznio je razlog smjene selektora. Ne vidim tu nikakav nemoralan cin), tj. sto je spomenuo njegov problem s alkoholom, vec jer sto je imao valjan razlog da ga smijeni. To vama smeta. To vriste vasi postovi i razni komentari ovih dana... Mislim, cemu prica "nisi trebao Dejo govoriti da je alkos"?!! A ovamo "Dejo, zbog smjene Cica moras da letis"... Nekako stvarno bezvezni arsini.
Kao ne branite DAN, a pljujete na Deja koliko god mozete. Stvarno ne razumijem neke ljude.
Znali ko je li se ikad razmisljalo o Kaludjerovicu iz Zvezde? Savo ga je nedje apostrofirao, valjda je isto iz Lovcenca... Ko zna, mozda je trebao biti bar na siri spisak...
Kako je skretnicaru?
@Mr_Gospodin_Signore
Meni jednostavno smeta to sto Dejo voli da se pita za sve a to kod Cica nije moglo i naravno nije imao razlog da ga makne.Pa sad isto kao sto ljudi pricaju price kafanske Dejo narkoman on koristi isti taj odbrambeni mehanizam tako sto daje izjave da je Cico alkoholicar.
Prijeki, ajde da se podsjetimo što si pisao za Cica
18.08.2011
19.08.2011
20.08.2011Quote:
Originally Posted by PrijekiLijek
Naravno, ovaj vokabular koji ti jedino i poznaješ ne bih ni komentarisao. I sad sa istim rječnikom tog Cica braniš a psuješ druge, a vrijeđaš sve koji ne misle kao ti. Odnosno kad promijeniš mišljenje se čudiš kako, zaboga, i drugi nijesu promijenili mišljenje.
Pa ja i prije to napisah posle utakmie sa Ceskom sad cu i da nadjem.Cico mi je odvratan lik i prije no je dosao ali Dejo nije imao razloga da ga smijeni dok ne zavrsi kvalifikacije.
http://www.cafemontenegro.com/index.php?group=17&news=212333
Dejo je povratio neshto simpatije bar shto se mene tice :D
Neko ce se mozda i sjetiti, Andrija Kaludjerovic je prije par godina bio dao intervju, cini mi se za "Arenu", kako zeli da igra za crnogorsku reprezentaciju i da se nada pozivu od Vlaisavljevica. Poslije nekoliko dana je dosao poziv mlade reprezentacije Srbije za koju je ubrzo i zaigrao, tako da mozemo samo nagadjati sto je tu sve bilo. I ono vece kod Komnenica Savicevic je spomenuo da imaju neki dogovor sa FSS oko uzimanja igraca rodjenih u drugoj zemlji, tako da ...
Josh jedan problem ovoga napacenog naroda, zadovoljavaju se uvijek mrvicama, umjesto da se tezhi ka vishim i boljim rezultatima, uvijek narod zadovoljan prosjekom.
Ka kad dodju izbori, svi protiv Vlade teshko zive, ali chim im se tutne 100e za lichnu, trche da zaokruzhe neku partiju sjutradan.
ja moram da konstatujem da su ga iz dana spustili samo tako..
Dejo je vrlo korektno odgovorio na ničim izazvane prozivke (osim čaršijskim abrovima) da je narkoman...i samo da podsjetim da sam na ovom forumu prvi put čula , unazad, na 900 i nekoj strani, da Dejo "vuče crte", da se drogira kao da je to opštepoznata činjenica....i samo nenormalan čovjek bi to prećutao..ukoliko Dan ne prihvati ovu njegovu ponudu, on bi MORAO da ih tuži, neće biti prvi, a ni poslednji, ali to je više nego nebitno, bitno je da se ne smije po ljudima tek tako pljuvati!
Što se mene tiče, tekst u Danu me je vro zamislio, i upravo je ovo reakcija koju sam očekivala.
Dejo je Predsjedik FSCG, smijenio je selektora, pitan je za razloge uz jasno neodobravanje jednog dijela javnosti i bio prinuđen da kaže razloge...kao odgovor na to, javljaju se vrlo jasne optužbe da se on drogira i nema kredibilitet da smjenjuje nekoga zato što pije....eeee, pa izvini bato, piti i drogirati se nije isto! Odgovoriti na pitanje i prenositi čaršijske abrove nije isto! Uostalom, evo, neka idu nedje, neka provjere lijepo situaciju i napišu, "smijenjen predsjednik FSCG zbog konzumiranja narkotika" imaće ekskluzivu ono što novinari vas život čekaju!
Bravo Dejo, ne znam da li sam rekla da smatram da je Dejo mnogo uradio za fudbal u Crnoj Goru, što kao igrač, što kao selektor i njemu se mora vjerovati! Finansijski je sređen, ima kredibilitet u fudbalskom svijetu, autoritet među crnogorskim fudbalerima i jednostavno je legenda, živa legenda, i kao takav je najbolji za ovo mjesto! Po mom mišljenju naravno, koje niti koga vrijedja (bar ne bi trebalo) niti koga obavezuje;)
Samo naprijed Desha do pobjede sa Brnom, Dushkom i ostalim pripravnicima!
"Za razliku od Savićevića, koji nudi dva miliona, a traži 500.000 eura, mi nudimo četiri miliona eura ukoliko predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore dokaže da zaposleni u dnevnom listu "Dan" imaju bolesne mozgove, kako on to tvrdi. Ukoliko to ne uradi, tražimo od njega jedan cent, jer je naša procjena da njegov mozak ne vrijedi više od toga.
:lolblue: