Da i ja u nekoliko redova prokomentarisem sinocnji intervju sa Savicevicem na TV Vijesti. Komnenic, iako ocito vrlo talentovan novinar, mozda i vise od toga, ipak se nije pokazao kao veliki poznavalac fudbala. Imao je mnogu suvisnih, nebitnih pitanja, propustio je u odredjenim situacijama da dodatno konkretnim pitanjima "isprovocira" Savicevica, a bilo je pomalo smijesno kada je pitao kako to da ljudi iz klubova biraju predsjednika FSCG:o..mislim, ko da je s marsa pao, trebao je malo pogledati kako se to radi...i u nekim drugim drzavama:cheerful:. Ne mozemo Komnenicu zamjeriti to sto nije vrsni poznavalac fudbala, ali kako da ne zamjerimo Savicevicu?? Nismo znali za Pekovica...bla bla..trc trc kasno su nam stigla pravila, ovo, ono, mir mir mir niko nije kriv a ko bude kriv e, drugi put cemo ga smijenit. Trla baba lan da joj prodje dan. Savicevic nam je sinoc svima "stavio do znanja" ima drugi pojam za to, ali malo je vulgaran:subdued:. I tako, zivot ide dalje, a u njemu i Brnovic kao najbitnija sporedna licnost u najbitnijoj sporednoj stvari na svijetu u nas. Ma, kad je vec tako, treba mu dat punu podrsku...Jedino molim, ako ga neko zna neka ga zamoli da ne siri ruke non stop, podsjeca me na onaj "domaci" film gdje Ljubisa Samardzic glumi SURDU. Nemoj Brna biti Surda.
Zivjeli:very_drunk: