mozda da vidis sa ovim agencijama koje otvaraju doo i slicno da ti to zavrse?
btw - zna li ko
Na prihod koji legalno ostvarim van CG jesam li duzan da i u CG platim kakv porez (na dobit)?
sto cine freelance-ri, pomorci i ostali :D
Printable View
Ako nemaš dugova prema povjeriocima i državi onda možeš sam, ne treba ti agencija bez da ti uzme pare.
Ako imaš dugove samo prema državi, ranije je moglo da priznaš to i da napraviš neki plan izmirenja.
Ako imaš prema obaveze prema povjeriocima moraš kroz stečaj, to nosi određene troškove i vrijeme, stečajnog upravnika i još što ti kažu.
nije ni tako. u crps gase na licu mjesta. nakon toga, u zavisnosti od djelatnosti, odjavi sta ima, pa ode u poresku da izmiri dugovanja jer se vezu za maticni broj i nece nestati, a kamata ce ici.
firmu gasim u crps a djelatnost nedje drugo, u poresku?
ima li neki rok nakon sto odjavim firmu u crps tj nakon sto mi posalju rjesenje o odjavi?
trazio sam po sajtovima nasih institucija ali nigdje nema konkretna procedura za odjavu preduzetnika.
Zašto više nema coca cole u staklenim bocama... Koja je to razlika u ukusu bila...
Ima na pumpama.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0492a9b6c4.jpg
Sent from my SM-A336B using Tapatalk
:shocked:
Nisam viđela. Na kojim pumpama?
INA.
E hvaala ti...
A moze bez ambalaze ili kako?
Imas u laković na zabjelo. 20 centi kaucija
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Pa kako da im vratim kad neeeemam...
Evo straus napisa u laković može uz kauciju, a ja samo u tu pumpu idem inače tako da im prosto vratim flašu.
A coca colu pijem jednom u 20 dana tako da mi nije nešto ni na brigu ovo oko nestašice.
Ima li kiše u Pg?
Nema
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ms neutron m10 ili xiaomi essential? Bih uzeo neki od ova dva modela pa me zanima ima li ko iskustva? Jesu li tacni podaci sa sajta o brzini i kapacitetu baterija?
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Dje rekoste ima dobar krojac u PG za odjela? Cini mi se da se pominjao jedan u Zlatarskoj ulici. Kako se zove radnja?
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Moj krojač. Preko puta Vlade.
Koji bješe broj na koji se može zvati za intervencije raznih gradskih službi u pg? Pominjao se ovuda ali sam ga zaboravio.
Pitam jer ne znam na koji broj da prijavim da je česma na trim stazi u bloku 5 slomljena već 7-8 dana i da treba da se popravi. Prvi dan kad je slomljena voda je šikljala maksimalnim mlazom i neko je došao da ugasi vodu, ali od tada ni česme ni vode.