kakve on veze ima sa cg plus igra centralnog koliko se sjećam. a iz cz je otišao zbog problematičnog ponašanja i nekih svađa.
Printable View
kakve on veze ima sa cg plus igra centralnog koliko se sjećam. a iz cz je otišao zbog problematičnog ponašanja i nekih svađa.
Iskreno se nadam da je novinarska patka kao sto je bila onomad za Pauljevica, ali znajuci nas savez pretpostavljam da je istina. I to jos jedan stoper. Po meni, dobar igrac, ali nisam pristalica da se dovode igraci kojima je jedini interes igranja za Crnu Goru taj da se bolje prodaju. Ali ono, nije ni prvi a sigurno ni posljednji...
Hahahahhaah strasno!Smradovi se izivljavaju jer im ga moze bit.Da ce odjebat vise sa igracima iz surdulice i malog mokrog luga povrace mi se.
Aj Volkov i postoji teorijska šansa da razumijem, nismo imali koga po toj strani ali zašto štopera. Imamo Bašu i Savića, Kecojevića(kakav je da je) i Tomaševića i Bojovića(no nikako da ih zovnu). Ova dvojica zadnjih ne vjerujem da su gori od Vilotića. Uostalom, Vilotić je posle teške povrede se vratio na teren, klub mu je omogućio liječenje itd a on je posle frku samo takvu pravio(i to mislim iz dva puta). I takvog igrača dovodiš u ekipu. Što fino ne uzmu nekog razbijača iz Čempionšipa i gotova priča? Što Kadu-a ne zovnu? Eto ubija u Šerifu a makar je proveo par godina u CG + smo deficitarni na sredini.
koliko sam ja ukapirao procitano to veze sa savezom nema nego se bice neki novinar napravo pametan i to napisao a mogu se kladiti da ni Vilotica nije pitao. ko zna bili ovaj i htio da igra a da ne pricam o savezu jer mislim da nece na tu poziciju dovoditi nekoga a i ako vec uvozimo strance bolje nekog na sredinu da uvezemo a ne tamo dje nam ne treba. mada ponavljam po meni je to vise glupiranje novinara, brzo ce demanti iz saveza a i Vijesti su to , postaju gori od Dana.
kako „Vijesti” saznaju, štoper Grashopersa Milan Vilotić je izrazio želju da obuče dres „hrabrih sokola
Ostalo je samo da njegov dolazak „aminuju” predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i Branko Brnović, ukoliko ostane na selektorskoj funkciji.
Pa kako bi trebali da reaguju Tomasevic, Vujadinovic i Bojovic ako zovnu ovoga prije njih.
Kakav tekst, ovaj je samog sebe pozvao u reprezentaciju i sve zavrsio samo da Dejo i Brna potvrde. Pozdravit ga puno i zahvalit mu se.
Treba i njih probati. Tomasevic je bio tu ranije, ali nista ne kosta da se zovnu Vujadinovic i Bojovic.
neka zovu koga hoce samo da Brnovica sklone
Bakic povrijedio zglob ne ide u Milano
Tja... ne bi ga ni igrao... Samo neka bude spreman za kup utakmice i Ligu Evrope... pa će lako za prvenstvo.
Vilotić mi se nije dopadao dok je igrao u CZ. Ne znam da li je napredovao toliko da bi još jedan kompromis imao smisla. Plus je čovjek uspio da se sukobi sa Robijem Prosinečkim. Ako prema njemu nije imao poštovanja kako bi imao prema majstoru Brni.
Zaista treba dat šansu nekom od ove trojice koje stalno pominjemo (Vujadinović, Tomašević, Bojović)... valjda se neki novi Džudo može među njima pronać... Pozivanje Vilotića i sličnih bi veoma moguće značilo da Savić primarno igra desnog beka... što je besmisleno jer sabija u Fiorentini na poziciji štopera.
Igra li ovaj Alic makar za Viljareal B? To malo sto sam ga gleda me odusevio, dako upane da igra makar kup (ako nisu ispali muka mi je sad provjeravat).
Bolje da pozove jednog Alica ili Bakraca za A selekciju,nego Vilotica... tj nece ga ni on zvat,nego je ovaj sam sebe nadmetnuo,nema reprezentaciju pa mu mozda upali kod nas,smece
Čitam jutros u Areni izjavu Đurđevca u vezi Vilotića i čovjek kaže da je to teško izvodljivo iz razloga jer (parafraziram) ,,je igrao prijateljske utakmice za Srbiju i tu bi morala FIFA da donosi odluku'' i tako dalje. Što nema blage veze sa mozgom jer je on i sam zaboravio da je to apsolutno preslikana situacija kao u slučaju Volkov tako da to objašnjenje ne pije vodu. Prije će bit' da ga ne žele u reprezentaciji jer momak očigledno ima problematičan karakter... makar se ja nadam da je to slučaj, a ako ćemo već nekog dovoditi daj da to bude tamo đe smo najtanji, desni bek ili neko u veznom redu.
Damjanovic 2 gola.
http://www.youtube.com/watch?v=_wmUdHVYjXY
Vukcevic zakucao na klupi Vojvodine, zasto me to nesto ne cudi
Za Vukčevića pročitah neđe da je povrijeđen, mada ko će mu ga znat' je li to tačno uopšte. Uopšte me ne bi čudilo da do početka sledećih kvalifikacija on ne bude aktivan igrač. A čovjek još nije napunio 28 godina.
Odgledah derbi danas i prosto ne mogu da se čudu načudim šta to naši stručnjaci iz saveza vide u Volkovu pa ovaj ima cementirano mjesto u startnih 11. Eto Vešović koji mu je bio direktan protivnik po toj strani je bio mnogo bolji od njega. Grbić takođe igrao ali malo, bez ikakvog učinka.
Boskovic gol u 90 minutu.
30.10 protiv Atlético Baleares - prvih 45 minuta... bili su nakon 13 minuta 2:0 nazad
27.10 protiv L'Hospitalet - 90 minuta
19.10 protiv Sant Andreu - na klupu
13.10 protivEspanyol B - na klupu
6.10 protiv AE Prat - na klupu
30.9 protiv Lleida Esportiu - nije na spisak radi povrede (misic desne noge)
22.9 protiv Huracán Valencia - nije na spisak radi povrede (misic desne noge)
15.9 protiv CE Constancia - prvih 41 minuta http://www.villarrealcf.es/media/k2/...14413a30_L.jpg
9.9 protiv Elche Ilicitano - nije na spisak
2.9 protiv Levante B - na spisak, ali nema izvjestaja od ove utakmice ko je igrao
25.8 protiv UE Llagostera - 90 minuta
Precjenjijete alica momci.odgledao sam mu tonu meceva u mladjim selekcijama i nista posebno. Ako je zamjena u viljarealu b to znaci da je 7 zamjena
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Kasalica jos jednom pokazao kakav je mag.. Isto kao i Volkov..
Mada kakva je utakmica i kakve su ekipe generalno, mogla bi Sutjeska s njima glat da igra.
Meni se Alić kao igrač veoma dopada. A po transfermarktu podaci koje je Denxho postavio se ne poklapaju, već piše da nijednom nije bio na klupi Villarreala B.
Protiv Constŕncie se povrijedio i toga se sjećam jer je bilo na našim portalima. Nakon što se oporavio, odmah se vratio kao starter. Mislim da u njegovom slučaju sve protiče u najboljem redu. Bitno je da igra.
Naravno, ja ne znam koji su podaci tačni. To što si sad postavio je lista igrača koji konkurišu za meč a ne koji su igrali. Oba su se dogodila nakon oporavka od povrede
Mladi crnogorski reprezentativac i član Viljareala Ermin Alić zaradio je povredu u meču između Viljareala B i ekipe Konstancie, rezultat u tom meču bio je 3-1. Kapiten mlade reprezentacije je zbog povrede zamijenjen u 41. minutu utakmice.
- U meču protiv Konstancije zaradio sam povredu zadnje lože, napukao mi je mišić. Pauziraću od dvije, do tri nedelje, da bi se odradile sve terapije i da bih se uključio se u normalne treninge sa ekipom – rekao Alić za naš portal.
Ako je tri neđelje morao pauzirati, onda sve i da je bio na klupi, logično je zbog djelimične nespremnosti. Ne mijenja situaciju. Ovo sam samo postavio da ne ispadne kako se ne može izboriti za minutažu u Villarrealu B, već je to neigranje bilo izazvano povredom.
To je nas Puyol..i meni se svidja kao igrac..vidim ga u A timu i nadam se sa jos drugih novih dobrih odbrambenih igraca..iamo Savica mladog..polako kaliti..ja bi ga pozvao za neku prijateljsku
Batrovic opet starter mislim da bi ozbiljnije trebalo racunati na ovog momka makar za mladu. a Vladimir Boljevic je standardan u Krakoviji.
Ermin Alić je do sada odigrao pet mečeva za Viljareal B. Ukupno 357 minuta.
Protiv - Konstancija, zamijenjen u 41.minutu
- Levante II , 90 minuta
- Ljagostera, 90 minuta
- Atletiko Baleari, zamijenjen na poluvremenu
- Hospitalet, 90 minuta.
Basa se vratio i evo vec je imao asistenciju za vodeci gol.
Brnovic objavio spisak i nije pozvao nijednog novog igraca! Tu je samo Marko Cetkovic koji je ranije pozivan. Kakav strucnjak, ocigledno je bitno samo da se pobijedi taj mrceni Luksemburg kako bi on i dalje ostao selektor.
Brnović objavio spisak za Luksemburg
Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Branko Brnović je danas objavio spisak igrača na koje raučuna za predstojeći prijateljski duel sa Luksemburgom.
Na njemu nema novih imena, a ponovo je u reprezentaciju pozvan Marko Ćetković koji sada nastupa za Budućnost.
Na spisku nema špovrijeđenih Vučinića i Jovetića.
Na spisku su:
golmani: Vukašin Poleksić (Debrecin, Mađarska), Ivan Janjušević (Sutjeska, Nikšić);
odbrana:Stefan Savić (Fiorentina, Italija), Savo Pavićević (Anortozis, Kipar), Marko Baša (Lil, Francuska), Marko Simić (Kajzerispor, Turska), Milan Jovanović(Lokomotiv, Bugarska), Vladimir Volkov (Partizan, Srbija), Vladimir Božović(Mordovija, Rusija);
vezni red: Elsad Zvetotić (Fulam, Engleska), Nemanja Nikolić (Dinamo Minsk, Bjelorusija), Miloš Krkotić (Dačija, Moldavija), Marko Vešović (Crvena zvezda, Srbija), Branko Bošković (Rapid Beč, Austrija), Nikola Drinčić (bez kluba), Marko Ćetković (Budućnost, Crna Gora);
napad: Dejan Damjanović (Seul, R.Koreja), Fatos Bećiraj (Dinamo, Hrvatska), Filip Kasalica (Crvena zvezda, Srbija).
Iako se radi o prijateljskom meču Brnović nije odlučio da isproba neke igrače koji do sada nisu dobijali poziv.
Meč između Luksemburga i Crne Gore je na programu 17.novembra u 19 sati.
Jada crnog, i posle će da ide priča kako je mala baza, kako nema prostora za nove igrače jer je takmičenje već počelo a oni nisu ranije bili u timu itd.
Razumijem za par igraca iz mlade reprezentacije jer oni imaju vaznu utakmicu ali postoje i drugi koje je mogao da pozove.
Kaze da je planirao Tomasevica ali se i on povrijedio. Navodno ce spisak biti dopunjen sa dva igraca iz naseg prvenstva.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/brnov...o-dobili-sansu
Je li moguće da će da mrcvari Damjanovića iz Koreje da bi mu pomogao da pobijedi jedan Luksemburg? I opet je pozvao igračinu od Nemanje Nikolića, blago nama s njim. Još samo da vrati Luku Pejovića i to bi bilo to, dno dna. Uglavnom, ista ekipa osim što nema Pekovića i Džuda. Tačno ću navijat' da nas Luksemburg dobije ako ikako može, jedino tako ova spodoba (možda) ode.
Jedina mi je nada da je on ovo planirao kao oproštajnu utakmicu pa da se pozdravi sa igračima. Eventualno još neki svečani ručak.
U protivnom, yebali smo ježa.