kombinovano u PG , cas kisa cas sunce probija , pa kisa i sunce
jbg dolazi na naplatu ono lijepo vrijeme , uzivalo se od polovine septembra do novembra pa sad moramo malo da trpimo i ovo
Printable View
kombinovano u PG , cas kisa cas sunce probija , pa kisa i sunce
jbg dolazi na naplatu ono lijepo vrijeme , uzivalo se od polovine septembra do novembra pa sad moramo malo da trpimo i ovo
Opasan im je bio danas ovaj crveni meteo alarm.
#OvoJeSkrivenaKamera
Prođoh malo prije do Aerodroma, kako je porasla Cijevna ovo je bruka, preko onoga mosta jedno metar ipo ako ne i 2 dere voda, a prije 2 dana je suvo korito bilo...
Vodostaj rijeka je za dan nevjerovatno porastao, ja to ne pamtim tako u svom kratkom životu u Pg :D
Ne valjavam ono sunce i ljepota i kupanje u more u oktobru, evo vam sad pa plivajte po kiši :D
mrzim kišu!:dejection::dejection::dejection:
Napolju je idealno vrijeme, naročito ako si kišna glista.
Volim kisu ne znam zasto
Kad je čovjek zadovoljan/ispunjen, ne smeta mu ni kiša, ni vjetar, ni grad, ni snijeg...u suprotnom.... :/
Jes, kad je čovjek ispunjen šta ga briga što mora da vozi kroz rijeku, drvlje i kamenje.
https://lh3.googleusercontent.com/d1...R=w727-h969-no
Jednome je voda ugasila auto u sred ovoga, možeš misliti kolika je tome ispunjenost i zadovoljstvo :)
Dešava se :D a ni to nije strašno...sve je u tome kako pristupaš stvarima...sve se riješi :)
Jesam li ja jedini u dont give a damn fazonu vezano za ova obavještenja kako voda nije za piće kad god je malo jača kiša? Vazda rokam česmovaču, meni se ne čini ništa lošija no kad sunce prži...
Moja majka isto pije. A ni ja ne vidim neku razliku, mada rijetko pijem vodu. Od nje se rđa. :)
Nijesam rekla da mi je kiša omiljena i zabavna, samo da me boli uvo kakvo je vrijeme ako sam ja srećna.
I ne stvara se kamenje u bubregu od toga!
U nk je voda sa česme kafena, bukvalno...
Sent using Tapatalk
Ne znam o kakvoj kisi se prica... od kad sam u nedelju napustio PG, kapi kise vidio nisam [emoji38]
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Upeklo u Br, a?
Voda grozna u PG zadnjih par dana... Ostavite da stoji u čašu pola minuta nakon sipanja, bukvalno je kafene boje.
oluja fina u bd bjese :)
Boga mi nisam se nadao da će ovakav potop da nastane zadnjih 7 dana... Ovo u PG je potop
Ovo je već užas a nije da mi smeta kiša.
Potoophttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...88b61f6f83.jpg
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
I kod mene je u Pejton još uvjek bistra skroz, baš nikakvo zamućenje ne primjećujem.
bistra možda ali nije za piće od ponedeljka :D svaka čast ovim momcima iz Čistoće po ovakvom vremenu se trude maksimalno i čiste lišće da bi voda mogla prolazit ali izgleda da ‘gospoda’ neka to ne kapiraju pa ne mogu sačekat 30sek dok se to ne završi no odma’ na sirenu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo za sve koji su proklinjali... pala je i u Bar kisa..
Srecno svima koji slave.
Dusmani.
Upravo stigao ovaj kijamet i u Ulcinju
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Poplavljena dva podvoznjaka koji vide prema starom aerodromu. Onaj poslije vatrogasne i onaj kojim se dilazi do Voli diskonta
Evo i Voislavljevića kod skretanja za Toranj u Zeleniku nekih 30cm vode na put, Masline takođe plivaju.
A šta i je sa Podvožnjakom između Zlatice i Zagoriča?
Pretvorio se u most :D