Okov ili quantum.co.me adaptercic sa shuko na americki... ~0.5 eur. Ako koristis alternativni punjac vidi da bude bar 1A. Svi USB su 5V
Printable View
Napunio sam ga tako sto sam ga povezao sa kompjuterom, sporo al za danas dobro, hvala na pomoci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
koliko vremenski treba da se napuni skroz? imam 4s sa ios 7.0.4 i cini mi se da se puni bas bas sporo.
a na usb na komp?
nije isto na 4s i na 5s.. onda nesto nije u redu sa mojim, bio je na 20% - 4 sata preko usb-a na komp do 100%
Хоће ли ми неко објаснит зашто ћирилица има Ѕ!?!?
http://img.tapatalk.com/d/13/12/19/4e8u2uny.jpg
nema objasnjenja, da se popuni mjesto na tastaturi!
Jel ovo izasao jailbreak za ios 7?
Daa, pravac na http://evasi0n.com/ :)
E pa fino.
Na jedan i4 koji imam mi se u posljednje vrijeme desavaju neke cudne stvari.
Ugasi se po 3-4 puta dnevno iako ima baterije 30-50-60%.
Da bi se upalio mora se konektovati na punjac (nebitno usb ili utikac).
Na io6 radi i kad radi, radi sasvim dobro.
Uradio sam backup na itunes al ne znam kako da uradim restore a da me ne updateuje na 7 sto mislim da i nije pametno za 4vorku e ce da se raspadne od sporine.
Ima li ko kakav predlog?
Dje da ga ponesem?
Sto da mu radim?
zna li neko kako da otkljucam iphone 4s sa Svedske Telenor mreze ?
Zna li neko moze li sad da se preskoci activation lock pomocu jailbreika tj. jeli neko probao?
jailbreak za ios 7 zahtijeva aktiviran tel....
Posto sam slab sa ios-om koji je najlaksi nacin da se makne lock telefona i moze li se kako uraditi bez reseta da se ne gube podaci?
Koji lock? Kod ili sim lock?
kod ona 4 broja?
Cekaj, imas lock a ne znas ga?
To je drugov tel ne zna koji je lock pa ako znate rec moze li se promijeniti ili maci bez gubljenja podataka jer ga ja umijem resetovat ali se sve brise...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
E nikako, koja bi poenta bila locka kad bi ga moga maknut a da se ne obrise nista?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Imam iPhone 5 i na njega mi ne radi 3g, do kartice je t-coma 100% jer drugi brojevi rade kad ih stavim, kad ukljucim 3g pise, da nije aktiviran nesto tako bla bla... ja zovnem T-com proslijedili su problem ali evo ga ne resavaju 2 mjeseca, u T-com mi kazu da stavim parametre a tu opciju nemam, bio je i savjet, da uradim restore, povezem ga sa iTunesom... nista nije pomoglo, ima li neko ideju sta da uradim? :)
Pozovi 1500 broj, 1 pa 4, treba samo da ti podese APN-ove za 3G.
To moze potrajati sa tim indijancima. Samo instaliraj profil za T-Mobile(postpaid) ili T-Mobile(prepaid) sa http://unlockit.co.nz
i proradice.
Potrebna mi je pomoc! :) Interesuje me da li je ikako moguće zamijeniti ili ugasiti mogućnost da mi se pritiskom na taster 1 poziva Voicemail. Ovo me interesuje iz razloga sto mi se često desi da u džepu slučajno pritisnem broj 1 i pozovem Voicemail. Očigledno je da je u Voicemail-u setovan broj koji počinje na 14xxx pa mi iz tog razloga raste račun. Nadam se da sam bio precizan i da je neko makar shvatio što sam htio da pitam :) Pozdrav.
Nije broj 1 nego voicemail dugme dolje desno. Mislim da mozes da promijenis preko iPhone configuration utility.
Znam da je i to ali i kada se malo duze pridrzi broj 1 isto poziva Voicemail. Pokusacu sa njim. Mislio sam da postoji neka mogucnost u samom setovanju telefona. Pozdrav
To je setovano kroz carrier bundle...
Postoji li djeilbrejk za najnoviju verziju?
Ima sad za sve verzije :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
iphone 5 ios7 sve super radilo i nakon jailbreaka power dugme nekad radi nekad ne.. pokusan restore ista stvar.. sta je problem?
Mehanizam.
Bolje da se ne vidi ;)
Kakva crna kalibracija power dugmeta? Da imas ispod 50 postova razumio bih takav post.
lolcina