Payoneer i paypal ne rade
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Printable View
Payoneer i paypal ne rade
Uzmi karticu u CKB banci, i registruj paypal na Srbiju. Možeš primati pare bez problema
a do kad ce moci? i sta kad zarobe pare?
Ja koristim PP na Hrvatsku evo 8 godina, primam bez problema. A to do kad ce moci, sve dok CKB koristi gateway iz Srbije
Meni nije to važno, dal radi sa PP ili ne, ja sam povezao Payoneer direktno sa par portala koji rade online booking, i oni mi šalju pare direktno na Payoneer (AirBnb i još neki).
I vidim da mi iznos bude kompletan, ne uzima mi Payoneer proviziju, tako da mi nije jasno od čega prave profit?
Sent from my Lenovo P2a42 using Tapatalk
http://www.payoneerhow.com/payoneer-fees/
Svako podizanje gotovine s bankomata je 3 dolara ,upit stanja 1 dolar ,zamjena kartice 13 usd.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Moze li mi neko reci u CKB kako da trazim tacno onaj 4-orocifreni kod za Paypal sto kod njih treba da stigne da se potvrdi kartica, jer kad sam bio dadose mi neki listing, pise tamo fino skinuto 1-2-3eur za registraciju = "Paypal", i jedno 7-8 brojeva, rece ono na salter "mislim da su ti ova prva 4" ali nisu i ne pise ono *PP* kako bi trebalo, sto da trazim tacno?
Na listingu ti piše gdje si privlači karticu. Recimo Voli ili Laković, takođe piše paypal na isto mjesto...
Ako dobijaš sms poruku za odliv, onda ti je kod došao na telefon...
Sto rece Bugi... ako imas bilo kakav izvjestaj o odlivima (SMS/Viber) onda ti tu pise...
Ovako bi trebalo da izgleda...
https://image.ibb.co/m86Wtn/20180507_010012.jpg
Ako nemas onda podji do banke i trazi konkretno tu informaciju, oni mora da je imaju...
Ako Paypal za neki kineski sajt drzi payment na pending par dana pa im ipak pusti tj. completed,jesam li ja siguran shto se novca tiche...?
Pitam jer vec 2 sata se nikako ne mogu ulogovat na taj kineski sajt.
Je li istina da za koji dan PayPal krece sa isplatama u CG???
Skoro pa komsija reko :) Ko zna... Tesko...
Mada vjerujem covjeku :)
Ma misli vjerovatno da je CKB uzeo aj da kazemo 'fransizu' (mada nije to,ali ne znam pravi termin) od neke banke iz Srbije, kartice pocinju sa istim brojem, pa mozes zavarati PP da je kartica zapravo izdata u Srbiji... Sve je to super ovako, ali PP je i te kako svjestan toga, a valja malo procitati po netu iskustva ljudi koji su se njima opekli zbog nepostovanja pravila (a PP i ne igra bas fer igru kad su takve stvari u pitanju)
To nema apsolutno nikakve veze sa mozgom, CKB je jedina banka u CG koja ne koristi eksternog procesora, nego je sve "in house"...
Tako da baš nikakve veze nema ni sa SRB, ni sa OTP Mađarska po tom pitanju, svi BIN-ovi (prvih 6 cifara kartice) su Crnogorski, pod country code 499...
Što se tiče PP, to se samo svodi na sreću, ne bih nikakve veće svote na taj način prenosio...
Koga intersuje, ja imam verifikovan PayPal na Usa adresu i sa americkom karticom tako da mogu da primim i transferujem koliko god treba.
Je li imao neko ovakav problem da ne moze da se uloguje u Paypalhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...96d28fea43.jpg
I kad kliknem na secure my account izlazi mi ovo
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d6392c3add.jpg
Bas cudno. Resetuj lozinku
proxy ili vpn hoce da naprave ovakav problem...
Resetovao sam i ulogovao se. Traze mi id dokument da im posaljem. *****ri.
Pa ništa strašno. To svima traže.
Strasno je. Posle 5 godina mi traze id a ne znam zasto, a i nisu ga trazili ni prilikom otvaranja.
Mozda ti je neko pokusao uci u account.
Pa radi sigurnosnih razloga
Sto je frka id? Skeniraj salji i cao
Zbog moguce zloupotrebe. Nije niko pokusavao nego mi sa jednog sajta na koji sam htjeo da kupim neku glupost od 10 dolara nisu autorizovali placanje preko paypala kao nije mi adresa potvrdjena i onda su obavijestili paypal kao da je moguca zloupotreba i ovi mi blokirali nalog. Kakva stoka.
Da li ste probali podignuti novac sa PayPall računa koristeći ček?
Kako mislis da podignes novac kad paypal ne dozvoljava prijem novca za cg naloge?