Meni na chrome sljaka fino.
Printable View
Meni na chrome sljaka fino.
onaj "edit" vam je "aj zdravo".nece kad treba.
desava mi se u zadnje vrijeme da slike koje izbacuju pojedinci na pojedinim temama ne mogu da vidim...
tekst koji pisu da ali slike a-a...
koji maNtrak moze biti?
ocel opet ko regulisat verbalnog fabiju i prepucavanja ciji je veci i praznu pricu oko telefona na temi andoid i ko zna dje sve ne , ne moze coek ispratiti
zasto ne popravite opciju za editiranje i brisanje topic-a?
Opcija EDIT je aktivna kratko nakon pisanja posta i onda se automatski onemogućava korisnicima, tako da ti post može editovati samo moderator tog pdf-a i samo u svrhe moderiranja foruma, a ne zato što si se ti predomislila pa bi da izbrišeš nešto što si napisala:)
Sve opcije funkcionišu i ne znam kako ti možeš imati opciju za BRISANJE topic-a?!
Zasto se dozvoljava onoliko prijetnji, mrznje i spama na temi koju je otvorio gay momak? Zasto se dozvoljavaju dupli nalozi po ko zna koji put?
Tatin sin je nezoo, trebalo bi da je banovan. Curva Sud ima barem 3 naloga. Dokle ovako?
Nisi mene sigurno pitao, ali da odgovorim... Forum je velik, a nije lako ulaziti u svaciji novootvoreni nalog i gledati ciji IP je isti... Kad neko zapane za oci, a smara, vjerovatno ce biti odstranjen... A sad, pitanje je da li i taj "gay momak" ima neki dupli nalog, i da li nas on ustvari troluje ;)
Moze li lock za https://forum.cdm.me/showthread.php?...-DZ&highlight=
Samo da prijavim da ja i daysleeper pisemo sa iste adrese iz istoga doma,da ne banujete slucajno:)
Momci, veoma mi je drago sto ste vasu vezu digli na veci nivo. Zajednicki zivot je tezak, ali mi smo tu na podforumima Ljubav i Sex i erotika da pripomognemo.
nemogu dati rep na topic o muzici."prikriven" je.moze li se to sredit'?samo pitam jer ako nemoze,ima pm za zahvaljivanje.ali dobro bi bilo da moze.:)
PS: imam li samo ja taj problem?
nije to, nego ako je video sa yt ispod, onda se ne vidi taj dio za rep od njega, ako me razumiješ :D
edit:
ovako
Attachment 80176
da, da, da, razumijem jer se i meni nekad dogodi to...hm,odoh da vidim na muzici....
evo imam jedan konstruktivan savjet...meni je sve ok, sad sam bila na muzici i mogla sam kome god želim dati rep....probaj da spustiš post na koji želiš da daš rep do dna monitora, onda ti se ovaj prozor mora otvoriti u post na koji daješ rep i nećeš imati taj problem...malo je glupavo ali ne znam drugo rješenje...meni se dešavalo ali mi je recimo klip znao prekriti recimo komande za ubacivanje klipa, slike u post...parola, snađi se:D
Znam ja, nijesmo mijenjali politiku.
Pisah već o nekim propustima nego niko ne konstatuje.Evo opet od početka da krenem. Andorid aplikacija za CDM je nekad stvarno čudna.
Attachment 80464 Attachment 80465
Pola vijesti ne učitava, unos komentara ne radi itd itd.
Forum ima par bagova. Kad se piše tekst i udari backspace vrati na početak reda.
Kad se insertuje link prvo slovo naredne rijeli isto bude hiperlinkovano...
Nije to samo na Androidu,i meni na Iphone-u je tako. To se desava samo da portalom ..
Non stop mi stoji da imam novu poruku, ulazio sam preko svih browsera i ne mice se notifikacija???
probaj deletni sve poruke...ja sam tako to riješila jer se i meni dešavalo i tek tad se makla notifikacija:)
Sto je ovo s forumom, ne moze se po pola ure nista otvorit? Da nijesu anonimusi napali?:joyous:
i kod mene je problem cio dan od jutros....
isti problem imam. što može biti, ne znam.
Sa tapatalk-a se moze na sto jada uc, a preko racunara nikudj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ameri....umro im server....sada je sve ok
govori u svoje imemoj i dalje ne reaguje...
sta ok gorane, vidis odziv sajta kakav je. otvara mi se po pola minuta-minut
i njemci izgleda $tekaju
Ne znam momci i djevojke
meni je ok.......mada sam ja na Wimax....LOL
Gorane, neka ti je srecan 3000-ti post :)