izgleda imamo opet problema sa gumama :cry:
Printable View
izgleda imamo opet problema sa gumama :cry:
Aj sad i ti, opet gume....
Nego, moze li neko da mi da opis trke kao sto sam ja uradio prosli put!?
pa to je jedino logicno objasnjenje, Shumi je odvezao savrsenu trku, bez greske, i opet ~15-20 sec zaostatkaQuote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
a baci tu drogu djaoli je popiliQuote:
Originally Posted by ferarista
Odlicna trka Alonsa nema sto. Sve im se poklopilo, i sve je odlicno funkcionisalo. Ferari nije mogao danas da odgovori bolje. A i uzeli su nesto tvrdju smjesu guma nego reno. A Bridge je spremio super soft gume i sad ovo...:confused:
Montoya je po ko zna koji put pokazao da je debil nevidjeni.
Smijesna scena Ralfa i Trulija, Ralf se podvuce pod Trulijem i slomi stabilizator.
Alonsoje valjda trebao da ide na 3 pit stopa pa je promijenio odluku poslije prvoga da ide na 2 ako je vjerovat onom voditelju sto naprica nocas.
ma nemas ti poima! :pQuote:
Originally Posted by primarius
Quote:
Originally Posted by hercules
Secam se jos jedne takve scene.
zna li ko shto se desava sa velikanagrada.com. Samo rade copy-paste , pih...
Rade neki experiment. Bice to sredjeno ovih dana.
A imaju i problema sa ADSL-om upload je maltene i nemoguc sa ovakvom uslugom :roll:Quote:
Originally Posted by IGUMAN
Räikkönen gives up title fight
After another disappointing race McLaren driver Kimi Räikkönen rules himself out of the title fight. Räikkönen finished fifth on Sunday during the Spanish Grand Prix, scoring four points.
Although Räikkönen is now third in the drivers' championship he doesn't believe he has still a chance to win the title this season. Räikkönen scored a total of 27 points so far, while championship leader and winner of the Spanish Grand Prix, Fernando Alonso, scored 54 points already.
"This is an unforgiving track where you can't hide your flaws," Räikkönen told Gazzetta dello Sport. "If you don't have a good car, you don't go anywhere. That's why on other tracks we managed to stay close to Ferrari and Renault, while here we were never in the game.
"The title battle will be fought between Ferrari and Renault because they always get to the end of the races and they are always fighting for victory and podiums. Me? I'll look for winning some races. At least I'll try."
Izvor:
F1Racing
KIMI RAIKKONEN
Najbolji vozac svih vremena
Mc LAREN
Najbolji bolid svih vremena
Kimi - Sampion 2006.
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:Quote:
Sto ti bi?Quote:
Quote:
Prije no Shumi(ikad vishe) siguran budi!
Buahahahahahahahahahahahahahahahaha......imas pravo, njemu pomaze Montoya.
Heki, ne znam sta je problem, malo sam ga hvalio, mozda zbog toga sto sam juce trgovao - 2007 Toyota Camry XLE V6:
http://www.edmunds.com/new/2007/toyo...56/photos.html
Dobar je Raikkonen! ali nece bit sampion ove godine, ebz ako srecni Alonso ne bude imao problema sa bolidom, sto cisto sumnjam :) I ako Shumi ne nastavi da aveta ka u zadnjih par trka.
evo ja da kazem sto se desava sa velikanagrada.com :)
prvo imao sam grdnih problema sa adsl-om..ali, nije to problem vec nedostatak vremena..posto bi trebao uskoro novi izgled sajta da bude pusten u rad..veliki je posao oko pripreme materijala..npr, opucio sam se praveci biografiju F1 vozaca, timova i staza..a isto treba i za motogp i za wrc..to oduzima mnogo vremena a ja sve sam radim..da ne bi portal bio mrtav odlucio sam stavljati vijesti koje dobijam od timova i plus neke koje skinem sa drugih sajtova..vodeci se parolom --bolje ista nego nista--
ja se nadam da ce uskoro se sve vratiti u normalu..mada, posjecenost je porasla pa ja ne znam jeli pametno vratiti se na ''naski'':mrgreen:
zao mi je sto nemam vise vremena pa sam prekinuo postavljanje HI RE fotki..a imam ih svakodnevno..
ako je ko zainteresovan da pise za na portal nek se javi :)
Sa ovakvim Mc Larenom Kimi moze samo da popusi drugima.Quote:
Originally Posted by Condor
A sad Mc Larenovci mogu da vide sta znaci biti dobar vozac bolesne kante.
Quote:
Mi to gledamo evo u zadnjih 4-5 sezona:mad:
pusi gaaa Kimiiiii!!! :mrgreen:
Stari najmanji problem ti je uraditi copy paste i imas ga na engleski. Ne moras se vracat na "naski" samo i njega dodaj :)Quote:
Originally Posted by mihael
I tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Quote:
Originally Posted by ferarista
Pusite ga oboicaaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
p.s bas odisemo pravim sportskim duhom! :)
mogu da ti puse,
sumahereee,
sumahereee,
sumahereeeiiiieeee!!!
:mrgreen:
Vidjeste li na velikunagradu postavljen clanak u kome pise da je montoya dobio ponudu mclarena da vozi dogodine,a to znaci da ce Kimi sigurno u ferrari :( No bar znam da ce imat dobar bolid,red je da vise da osvoji tu titulu.E Ronne Dennisu,boleshtino,nijesi umio ni auto da valja napravit,izgubio si naj vozaca na svijet(naravno,poslije Senne :mrgreen: :mrgreen: )
Quote:
Originally Posted by ShAq_Ct
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Nemoj mi rec da je ovo kraj Schumijeve voznje? :( :( :( :( :(
Jadan Montoya, wazda mu nesto smeta.
Odje vec vidim Alonsa za sampiona, jopet, ali dobro, mlad je pa mu se mzoe.
Sto mislite poslije tih silnih promjena iduce godine, koji ce tim biti najbolji u bodovima za konstruktore?
Usput, sto mislite, ove godine za isti slucaj?
Ne vjerujem,mada bih volio da se miche vishe.Svaka mu chast osvojio je sve zivo,nema rekorda koji nije njegov,neka malo pushti druge :p :p :p :p :pQuote:
Massa je pokazao da je svako sa dobrim autom dobar vozac,svidja mi se kako vozi i volio bih da ostane u Ferrariju,Kimi kad vec mora ic nek ide tamo,bar zna da mu nece goret auto svake 20 krugova.Zao mi je sto ide iz McLarena,ali jbg
Samo bi volio da vidim Kimisu i Schumusu na Ferru dvije godine, tako bi mogli da pokazuju njihov talenat.
moze li ko da mi kaze koliki je ajnshlag kod bolida f1
Ja ne pricam Njemacki, nazalost.
Sumi prvi, izgleda da su mu kocnice zablokriale na kraj pa su ga gurali. Mada jos nema zvanicnog obavjestenja.
Dalje idu Alonso, Weber, Raikonene, Fizikela, Montoja itd. Masa zadnji, slupa se u prvi dio kvalifikacija.
Samo da se Sumi odbrani u prvu krivinu. Ipak Renoov LC je ufffff.
Morao sam zbog Fabije dat ovaj link. Ahhhh kako je sladak
http://www.formula1.com/photos/597x4...d06mon1189.jpg
hahaha a zato je on bio onako brz danas :lol:
Sad se vratih iz Ohio. Umoran sam ali Herculesova slika mi je dao malo snage da postujem na forum.
Ali posle ova vijest je bila rough:
Quote:
Gotovo osam sati nakon završetka kvalifikacija, FIA-ini suci su odlučili kazniti Michaela Schumachera zbog sumnjivog zaustavljanja u posljednjem zavoju Rascasse.
Suci su zaključili da je Nijemac namjerno napravio pogrešku u posljednjim sekundama kvalifikacija i zaustavio bolid na nezgodnom mjestu kako bi spriječio svoje konkurente da postave bolja vremena.
Sedmerostrukom svjetskom prvaku poništena su sva vremena postavljena tijekom kvalifikacija, zbog čega će sutrašnju utrku startati s posljednje pozicije.
Schua prviiiiiiiiii sjutra......
Quote:
Giancarlo Fisichella kažnjen je zbog zadržavanja Davida Coultharda tijekom kvalifikacija za V.N. Monaka.
Nakon saslušanja oba vozača, suci su Talijanu oduzeli tri najbrža vremena ostvarena u posljednjem dijelu kvalifikacija, zbog čega će Fisichella, umjesto s pete, sutrašnju utrku startati s tek desete pozicije.
Zbog Fisichelline će kazne Rosberg, Coulthard, Trulli, Barrichello i Montoya svoj plasman popraviti za jednu poziciju.
U međuvremenu, Schumacherovo zaustavljanje u zavoju Rascasse još uvijek je pod istragom. Michaelova kontroverzna pole pozicija izazvala je burne reakcije među ostalim timovima, koji tvrde da je Nijemac namjerno napravio pogrešku kako bi usporio ostale vozače koji su se tog trenutka nalazili iza njega.
Ovog trenutka još nisu poznati detalji istrage.
Ovi fakat nisu normalni, mamicu im njihovu!!!
ovo je stvarno qrvinjski! :P A bili smo the BEST!!
A vidis, boli FIA-i kitac za Ferrari i MSC.
Ali kladim se da ce oni sa jednim pitom do podijuma.
Ma namjerno ili ne, mora se sankcionisat vozac koji ono napravi, jer je onemogucio ostale vozace za naprave najbolja vremena!!!
Inace Kimijevo najbolje vrijeme je bilo 1;13.532, znaci za oko sec bolje od Shumijevog pool-a!
Mada kaznjen ili ne, ocekujem dobru trku shjutra!!!
Cuj, nije on to radio namjerno jer prvo nije znao da s br.1.
Ovdje imas snimku:
http://www.sideways-addiction.net/el...Schumacher.mpg
Sa Nnboard kamere mu se vidi da je na izlasku blokirao tockove, dakle, ako je malocas prije derao gume, sumnjam da je onda namjerno skrenuo tamo.
Unaprijed cestitke Alonsu na prvoj pobjedi u Monteu.