Moze, samo ne znam oce li ti lnb odgovarati. Ako ti je od analogne lnb onda ne valja. Platices i aktivaciju kartice 12.50 eura
Printable View
Moze, samo ne znam oce li ti lnb odgovarati. Ako ti je od analogne lnb onda ne valja. Platices i aktivaciju kartice 12.50 eura
LNB 20 EURA+12.50 i ne znam je li ti kum ostavio dug na njegovoj kartici. Nazovi korisnicki servis 020/44-66-66 mozes i sjutra i kazi im broj sa kartice, ako nemas broj ugovora
oce li mi rec ko da li total tv ima i internet u ponudi? tako cuh danas. i ako moze neka ponuda paketi itd (ako ima)
Internet ne jos uvek, sto se CG tice.
moze li se nac priHvatno oprema da se kupi od nekoga da se ne kupuje kod njih jer je 160 sa ugradnjom? jer samo ko ima kupljenu opremi moze da koristi pripejd uslugu kod njih tj da nije vezan ugovorom...
Crvena Zvezda - Partizan na RTRS-u
http://www.alo.rs/resources/img/08-1...vezda-part.jpg
Derbi Crvene zvezde i Partizana je prema mnogim anketama uvršten među 10 najvećih na svijetu. Predstojeći 143. vječiti derbi Partizan će dočekati sa bodovnom prednošću u odnosu na Crvenu zvezdu, koja je domaćin ovog derbija.Ukoliko tim Aleksandra Jankovića slavi nastavit će se neizvjesna borba za prvo mjesto, a u suprotnom petostruki uzastopni prvak Srbije steći će veliku prednost.Kroz historiju pozicija na tabeli i kvalitet rivala nisu imali presudan značaj oko pobjednika derbija. Uvijek je derbi dobijao onaj tim, koji je igrao sa više želje i volje, odnosno onaj koji je manje griješio.Kako će završiti 143. duel beogradskih vječitih rivala znat ćete ako budete uz program Тelevizije Republike Srpske 17. novembra od 19 sati.
Ljudi od danas popodne na svaki kanal mi pise ovo:Zao nam ,je nemate signal.
Sto je ovo,da nije nesto sa satelitom?Samo imam 2 free programa HRT i RTL?!Ima li ko slican problem,pomagajteeeeeeeee
neznam što je kod tebe ali kod mene TTV radi bez problema. pozovi korisnički servis.
Iskljuci pa opet ukljuci prekidac sa zadnje strane resivera, izvadi karticu pa je opet vrati.
Jesi li platio racun?
Nijesam uplatio za septembar i oktobar ali je nemoguce da me zbog toga iskljuce jer nijedan racun dobio nijesam otkad sam uzeo TTV!A i danas je 14-ti i ne znam kako mogu da me iskljuce,uh popizdio sam...
kada sam ja uzeo TTV prvih mjesec dana mi je gledanje bilo besplatno i to svih kanala, to je bilo zato da bih se odlučio koji ću paket da gledam ubuduće. kada sam odlučio šta ću od paketa da gledam morao sam to da im javim do 25 u mjesecu da bi mi oni to od 1 narednog mjeseca pustili a ostalo pogasili. onda su mi oni poslali prvi račun sa žiroračunom na kojem se vrše uplate i onda sam za sledeće mjesece sam ispunjavao uplatnice i vršio uplate. takođe od njih dobijam svaka 3 mjeseca izvještaj koliko sam uplatio i ako sam koliko sam im dužan i dvije uplatnice jedna je da se uplati ako imaš dug a druga za tekući mjesec.zato je najbolje da ih pozoveš i sa njima vidiš u čemu je problem.
људи оћел ми блокират сјутра овај ртрс за утакмицу . прва преноси у србији , а ова наша прва не . па ко ту има сада права за црну гору
Total je zakon za sve kablovske, svaka cast poceo derbi Crvena zvezda -Partizan na RTRS
Koristim Total TV evo 2 godine zadovoljan sam sa njim...
Rade li vama tj. imaju li signal discovery,nat geo. i jos neki kanali?
Rade.
Od 1. decembra dolaze novi HD risiveri, bez mjesecne rente. Mislim i da je zamijena besplatna ko oce da se pretplati na HD paket. A HD paket ne moze jeftiniji, 2.5 eura.
Svi novi korisnici ce od sad dobijati te HD risivere. Stari ce se koristiti samo za TTV kucu.
Pocetkom 2013. stize 5 HD filmskih kanala. Zbog toga ce HD paket biti oko 4 eura kad dodju.
rado bih uzeo total, ali sta cu kad jedino mogu antenu da zakacim na krov zgrade od 7 spratova , a ja zivim na cetvrtom, ko bi jade cinio sa kablovima, a sa mog prozora nema vidljivosti :P
Sto mi moze biti sto nemam signal na discovery,nat geo i jos neke kanale cak i fox?
Mozda ti je slab taj transponder, provjeri ga
http://en.kingofsat.net/pack-totaltv.php
11470 H 30000 7/8
имам тотал тв кућу . прочитао сам негдје да ови нови хд рисивери имају проблем са колбек-ом . тако да можете само главни рисивер замијенити за хд , овај други остаје сд док се то не ријеши . може ли нешто више о томе ?
и још једно питање , мени још увијек траје уговор , да ли ћу моћи да замијеним за хд рисивер сада ?
Za sad samo jedan ali ce vremenom i to srediti rekose, mada posle i nece biti call backa, bice drugacije povezani.
Mozes naravno, samo moras da uzmes HD paket i dobijas HD risiver.