Neka preporuka za štapni usisivač (ono bez kablova) do 150€?
Printable View
Neka preporuka za štapni usisivač (ono bez kablova) do 150€?
je li neko imao iskustva sa ODvlaživačima vazduha? isplati li se uzeti one varijante tipa Lobod ili ipak nešto ozbiljnije?
Grund sam prije više godina u Tehnolux uzimao, tad je isti takav imao Gorenje samo skuplji 70-80eura
sto se specifikacije tice bitna ti je sto veca usisna snaga i sto trajnija baterija - nakon toga ti sve dodje bonus/sminka - stvari tipa preklapa se cijev za lakse usisvanje, dodatne cetke, mop u skupljim modelima itd
a za kvalitet prelistaj online review-e koje nadjes i obavezno npr ebay i ostale online prodavnice jer tu vidis ocjene korinika - citas one sto su dali 1/2/3 da vidis koje su zamjerke :D
sto se specifikacije tice bitna ti je sto veca usisna snaga i sto trajnija baterija - nakon toga ti sve dodje bonus/sminka - stvari tipa preklapa se cijev za lakse usisvanje, dodatne cetke, mop u skupljim modelima itd
a za kvalitet prelistaj online review-e koje nadjes i obavezno npr ebay i ostale online prodavnice jer tu vidis ocjene korinika - citas one sto su dali 1/2/3 da vidis koje su zamjerke :D
Može li preporuka za robot usisivač do nekih 300e?
Planiramo majki da ga kupimo. Ideja je da mi mapiramo stan, i da ga ona samo startuje po potrebi. Opciono da ima ribanje ako to je uopšte moguće.
S20 uzela zena, zadovoljni, pokupi mrve itd. Za 300 bi trebalo da imas s20+ koji je puno bolji.
Rijetko šta preporučujem ali evo preporuka za mašinicu, ko ne voli da brije bradu itd.
Mala, kompaktna može se ubaciti u neseser kad se ide nedje na put, p baterija traje i traje, USB-C punjenje..
Znači mašinica kidalica.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€47.72 | KM-2299 Hair Clipper Kemei Professional Electric USB Rechargeable Barber Trimmer Cordless Trimmer Type-c Zero Gapped Cutting
https://a.aliexpress.com/_EyEg8JJ
Prodavac je isto OK, SG pošta, ova cijena 15,75€ je jer dolazi u običnom paketiću.
Treba mi dobra, velika kuhinjska daska. Samo i isključivo puno drvo, ništa bambus ili ona plastičina. Zna li ko đe se prodaju?
Bonus za end-graim tip, bez kanala i bez nogica
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
U Cungu sam gleda prije bas dobre
koliko velika, daj da ti napravimo :P
mashala...
to ti ne moze bit iz komada, da znas :P a ne bi ni smjelo, jer kad krene da se krivi...
a ni jeftino :P
za koju ti je namjenu? rezanje ili planiras i da sataras na njega pa si zato trazio end grain?
ja toliko debelo imam samo bukovine ako mi je ostalo - morao bih provjerit :)
Imam i hrastovine, ali je "live edge" sto bi rekli (neokrajcena, po drvopreradjivacki :)) - pa bih od nje prije mozda neki sto/policu/stocic za kljuceve i slicno
Vidi kod majstora koji rade kuhinje da ti daju/prodaju onaj dio što izrežu od sudopere
ono je iverica... ako ovako bjezi od bambusa, od iverice ce tek :P
https://www.okov.me/mn/proizvodi/das...x30x4cm-sitram
mada ima i kanal i nogice (99%) i duplo je manja, ali spojis 2 ;P
Dacu mu ja od radne ploce al to mu ne treba sigurno :joy:. Neka vidi u okov ona bukova gazista, samo podijeli na 2-3 dijela i uljem namaze
Sve znam. Ne bih satarao stalno, nego tu i tamo. Treba mi za doma, kuvanje mi je gušt postalo. Taman završavam komplet novu kuhinju, pa razmišljam o tim sitnicama.
Ima li kakvi Instagram, da vidim to?
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока