Pedja mozes li snimiti malo kako radi taj risiver pa okaciti na youtube?
Sent from my ALP-L29 using Tapatalk
Printable View
Pedja mozes li snimiti malo kako radi taj risiver pa okaciti na youtube?
Čim uhvatim malo vremena,ovih dana sam prilično zauzet.Mogu reci da radi odlično,vraćanje u nazad,snimanje.Malo treba da se navikne na novi meni jer je potpuno drugačiji,mada u suštini jednostavan.Preksinoc je bilo neko ažuriranje softvera i nisam primijetio nista novo.Da napomenem da je kvalitet slike odličan.
Sent from my LEX722 using Tapatalk
Znaci da idem da uzmem?
Imam box2, cini mi se :) tv i internet, optika, brzina interneta 60mbps onaj paket od 200programa. Odoh onda sjutra da to uzmem, da vidim.
moze li malo o radu tog resivera, koliko kanala mlze da se snimi istovremeno? koliko kanala moze da se vrati unazad? svi cekamo neki info o tome, dajte nam malo da zavirimo u taj novi svijet emtelove kablovske
Bio sam sinoc u poslovnicu da pitam. Dakle moras na box 2 trio recimo koji ti je 28.90...
Nista onda, ne trebaju mi ostale usluge. Sa internetom i sa tv sma zadovoljan.
Mozes da uzmes i da ne mijenjas paket, ali placas 2.90e
Postoji li koja opcija da ne provlačim kabal od neta kroz cijeli stan, a mičem onaj stari...?
Sent from Tapatalk
moze li neko potvrditi da li je u pitanju Huawei EC6108V9 uredjaj?
Daje li M Tel mogućnost praćenja njihovih kanala preko online servisa kao što daju Telekom i Telemach?
Ne bi trebalo to da se naplacuje, to je dodatak uz move
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ako je ovaj gore spomenuti Huawei EC6108V9 ima dosta o njemu na netu, moze da se rutuje, moze da se instalira KODI... Nice
Jos kada uvedu aplikaciju za online gledanje doci ce na nivou Telekoma i Telemach-a, dugo se cekalo na to ali evo doslo se.
Inace ovi IP servisi rade sve cloud, nista se ne snima na uredjaju sve je ne strani cloud-a. Cak ako ja i jos neko snimimo istu emsiiju ne snima se dva puta vec jednom. Intresatno, samo jos da vidimo kako je to utegnuto na strani Mtel-a.
Ja cekam da me zovnu istekao je ugovor pa sam im trazio neki dogovor, ne isplati mi se drugacije da potpisujem.
niko da potvrdi :) valjda pise oznaka sa donje strane uredjaja?
Šta im znači ta usluga presnimavanja? Da li to znači da može da se prebaci snimak s TV-a na kompjuter?
Meni su stavili taj Hjuavej.Mogu da vraćam program unazad valjda do 7 dana da stopiram vraćam unazad to sam samo provjerio.Za snimanje nzm ništa