Pretis li joj to Pluzinko?
Printable View
Pretis li joj to Pluzinko?
Nikad ne prijetim a pogotovu ne zenama! Da se zna da smrtko nije akav.Ali da znate svi ukoliko budem isprovociran nije problem da se spustim dolje da rijesimo to!
u aj spusti se dolje malo , bez mene , uh bas mi to treba ;)
sama sebe nerviram kad napravim previd u vezi nekih stvari grrrh!
Sputane misli.
Kids, take room.
kad me maltretiraju kuci sa serijama turskim,ao! stvarno ne mogu da podnesem...
Uzmi im daljinski
vjerujes li da ga u ruke nijesam uzimala ne znam od kad.... to je strasno! najmirnija sam kad nijesam kuci...i uglavnom nijesam, ovo je rijetkost, ali cu da poludim...jos kad cujem onaj jezik, sva se nakostrijesim
to to to uh kad cujem ono uzdio bih u momentu sve
a bjezi... i ovo malo sto sam doma ne mogu vidjet sto ja ocu,pi!
hvaaLLLLLLLA pa kad potkovrnre jezik na L,reka bi coek boze mekuljava li je a ovamo Alafujka(zmijurina)
Što kad krenem da jedem čokoladu, ne zaustavljam se dok joj ne vidim kraj... I svaki put je tako, svaki! :helpless:
ljudi koji mogu da ti kažu da te vole, a ne umiju da pokažu. ljudi koji ne umiju da cijene sve ono što radiš za njih. ljudi koji su sebični...
i ne nerviraju me, nego me čine tužnom...
A ti napusti livadu :D
goozo, ista stvar i odje, da ti pravo recem.
E taj dio je nevazan. Uvijek mozes da uskratis privilegiju sebe ostalima.
Vecerah saznah da sam privilegovan sto pisem na CDM.
How, yes no.
ps.
http://www.barikada.com/slike04/slaven_knezovic.jpg
Slusah covjeka veceras. Kako iritira. Ao.
Tako ti je kako ti je. Necemo sad o privatnoj drzavi.
Zlo se mora kontrolisati.
:D
Samo opusteno, Serhi. Doci ce i Niksicevih 5 minuta. And then... All of the Darkness will arise.
:D
dako meni ne zaluta kakav projektil iz stare kuće,pa ćemo lako
Pridruzujem se. Poskakujem vec 10 minuta.
Još da proslavimo kinesku Novu, pa nas može i taj asteriod spičit' - što se mene tiče.
Pogledaj ove stoke sa RTCG, dadose opet prvu epizodu Na pjenu od mora...e sve im j.ebem
što $edim ka' da imam muda među noge...
Kad se nalijem ka' stoka,pa glava oce da mi prsne.. .AA
Mrzim ljude koji kunu aaaooo pa zapalio bi ih.
ukradose mi najjace kozne rukavice u kladionicu. odigrah tiket, ostavih rukavice na sto i totalno zaboravih na njih.. ja kuci kad se sjetih, ne znam ni kako, da mi nema rukavica.. ja tamo (kad nova djevojka u smjenu, najjaca na svijet vjerujte mi) i pitam nju da nisu kod nje rukavice, ona veli ne, i da nisu to kozne rukavice? ja reko jesu, kad ona, tu je bio 1 momak i veli da su rukavice njegovog druga koji je ranije izasao.. ihaaaaa dimosevi.
ali djevojka kakva jeee, avion!
propagandna mašinerija