to te čini srećnim? rly? dođi da opipam čelo
Printable View
:)
Djevojke sa dobrim smislom za humor ... :)
priganice :)
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz...wm93o1_500.gif
I to kako te ljubav jedne osobe ucini jacom deset puta.
Domace crno vino,sunce....
Noćne duge šetnje. :love_heart:
čini mi srećnim to što sam lepa.
i kad mi on kaže da sam lepa.
a najviše me srećnim čini kad mi on kaže da me voli...ovako lepu.
- Đokaš?
- Molim?
- Ti si fukara..
:angel:
E da i gledanje sa bratom box-a i prije neku noć ultimate fight-a i komentarisanje i smijanje, kao nekad kad smo bili mali i gledali skečeve. ^__^
Posadila sam iz lumuna sjemenke, i kući su mi se smijali da to nikad neće niknuti. I niklo je, sad imam malu stabljiku limuna :highly_amused:
Cini me srecnom to sto male sitnice koje mi kaze ulepsaju zivot visestruko i onda se ocesam poletno i vrlo srecno kad me nenamerno dodirne po prstu. Divno je biti u njegovom zagrljaju dok vatra pucketa a on sipa vino u casi od bele kafe, i malo vina se prospe pa se smejemo. :angel:
Kad sestrici, bratanici, mali od rodbine i iz komsiluka dignu kucu na noge i sve prevrnu i polome :)
A mene najvise to sto me ne zanimaju zivoti ljudi koji mi nisu bliski i sto me njihovi komentari ne doticu. :) E da, i to sto mi prija paznja koju dobijam od njih. Moras necim zasluziti da neko trosi svoje vreme na tebe,komentari koji govore o njima mnogo. I jos kad te hvale a da nisu svesni toga. :)
lady mariana ti si mene vrh, ja sam ti vazda za druzenje musko zenskija
citam ovo, upratih pricu i sprdnju, goozica primiri ljubomornu guzicu.
tako je oljce! glas razuma!
čini me srećnom, ne to što je neko prdnuo, nego što ja ne osjećam ništa.
keep farting.
To sto sam veceras sela na ljuljasci a on me je gurao tako nezno cinilo mi se da su zvezde pocele da padaju dok smo se tako kikotali i valjali po travi slucajno me je ustinuo i rekao da ... . :)
Kad se 'vako naspavam. Pa pijuckam kafu... Uh, ljepote.
Novi digitron. Konačno mogu da ubodem broj prstom, a ne čačkalicom.
cdm fudbal veceras
http://www.youtube.com/watch?v=3fPJ71kzPz8&feature=plcp
samo bez tona
Vratila sam se u formu opet... :) :D
Presrecna sam zbog toga!!!
Kada nepoznate osobe misle da sam srednjoškolka ^_^ mada se osjećam tako :) bar danas...
Sto ne povracam a gadi mi se.
Doshla sam doma!
Kad se doooooooooobro protegnem.
Inace, presrecna sam i danas. :D
Bliži mi se rođeeeendaaaaaaaaaaaaaaaan! :tongue:
Nista su te male srece pri jednoj velikoj ;)
Osjecam da nijesi srecna zbog toga... Imam viziju tebe u majici sa vjevericama...i sebe kako "izmichem"... :tongue::tongue::tongue::tongue:
Ma, tu sam ja. Jeste da je trebalo ovo planinarenje da odradimo...ali...ovaaaaaaaj....nisam bila tu(C c c).
Vidish, to planinarenje bi me moglo na neki nachin usreciti.
Prezivjela sam Teror = Komunikacija sa salterskim radnicama.https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...29057332_n.jpg
To što je moj pas naučio da razlikuje ose od ostalih letećih insekata koje inače non stop hvata, i trči i skače za njima kao lud čim ih uoči. Iako je to naučio na teži način, jer je par puta završio sa otečenom njuskom od njihovog uboda dok se sav srećan zabavljao sa njima, danas primijetih nevjerovatnu promjenu - počeo je da laje na njih! Hahahahha! :clap: Grevotica. :dog: