Moras ga nekako instalirati i poslati poruku na 20 korisnika, da vide da si aktivan.
Printable View
Moras ga nekako instalirati i poslati poruku na 20 korisnika, da vide da si aktivan.
Sto lupate to ljudi moji..
http://viber.com
U cemu je problem? Nece da se pokene preko ikonice? Da li ima neki update dostupan? Ocisti i ponovo instaliraj iz app store.
Ja ga sinoć bucnuh sa Apple store na ipad bez problema..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
problem je sto mi nema ikonice, znaci instalirao sam ga i normalno mi stizu poruke i pozivi ali kad ocu da ga otvorim ono iz cista mira moram na app store,kak ono pored aplikacija stoji free pa install meni sad za viber stoji open i samo tuda mogu da udjem,ikonice nidje nema ni kad trazim na search...bas ne znam sto je to..
evo sam nekako napravio hvala svakako...a sad ako ko zna kako sa nokie da prebacim na iphone kontakte da mi kaze, mogu ih prebacit sa nokije na komp ali kako onda na iphone?
Kako da izbacim iz recovery moda truli iphone 4 probao recboot ali nista.
Citam po netu, komentarima po sajtovima i mobilnim telefonima i sl., iskustva korisnika iPhone-a 5, neki kazu da imaju problema sa baterijom, dok drugi kazu da im moze izdrati 1,5-2 dana. Do cega je to? Do razlicihit softwera ili?
Ne znaju ljudi aplikacije da pogase eto sto al bitno j3 da imaju iphone ;) uglavnom zbog toga.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk now Free
Baterija je losa Dusane.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Imam i ja jedno pitanje. Kupio sam zeni iphone 3gs koji imam i ja i taj njen telefon sam podesio na moj account tako da su nam sad dva telefona na jedan nalog. Sad kad ocu da prebacim pjesmu sa komp preko itunesa na njen tel, trazi mi da u njen novi telefon prebacim backup mog telefona da bih moga normalno da koristim itunes. Mogu li kako to da izbjegnem, ne pravi mi se od njenog telefona kopija mog? Nadam se da je neko razumio sto sam htio da pitam.
Zainteresovan sam da uzmem jedan 4s.
E sad, lock dugme mu ne radi, može li to da se napravi, je li moguće da je zaprljano i je li to investicija značajna jer se može zaključat i bez njega.
Drugo, update-ovan je prilično nestručno, može li se vratit na staro/updateovat, da bude normalno brz i da ne koči?
Spreman sam naravno da platim za bilo koju od ovih stvari/obije zajedno.
prvo racunaj 10,20e a drugo ne razumijem ? ios7 je ? mislim da vise ne moze da se odradi downgrade, mada neka me neko ispravi ako grijesim....
Jes, 7 je.
To je sve što znam, i vidim da tel. ne radi baš kao nov, kočucka ono po malo, ali ništa sad što bi iritiralo.
Pa sam htio da vidim može li se što učinjet po tom pitanju.
A to za lock od 10/20 eura, je li čišćenje ili zamjena?
Zamjena dugmeta, cega li vec :)
Ma odradis mu full reset da pobrise sve i setujes ga kao novi tel, i trebalo bi da radi fino, brzo....
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Đe zamijenit zadnji dio na Iphone 5, ali da to bude kvaliteto?
Probaj u GSM House
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Ja sam mislio da pozadi moze samo onaj gornji i donji ,,stakleni,, dio - i to je na lijepljenje? Mislis na to?
samo sam misli na zadnji dio bez stakla....
kako da ubacim Google maps na neku aplikaciju, kao recimo mapmywalk, ne mogu ove apple mape da podnesem, ubicu se.
Mislim da ne mozes to da odradis, mislim ali nisam siguran da je to moglo ako imas jailbreak
Zasto mi ne radi slusalica na 3gs kad ocu da pricam preko vibera ili skypea nego moram da palim zvucnik, a radi mi kad pricam preko mreze?
stize meni aljofon, kako se to chachka da ne placam aplikacije i sl ? nistatu ne razumem pa ako imate linak kakvi
Kupio sam iphone 5s prije 2 dana, medjutim dosao je sa onim punjacem za ameriku, interesuje me da li mogu da koristim punjac od note 3, samo onaj adapter a usb kabl od iphone, moze li da ga osteti?
Kupi samo adapter za nase uticnice. Imas u quantum. Ispod 1e je ja mislim.
5V je za skoro sve telefone, miliamperi odredjuju za koliko ce se baterija napunit, sto vise miliampera brze se puni, naravno ako telefon podrzava fast charge
Sent from my iPhone using Tapatalk