Originally Posted by
Tripleta
A to su bile price i iskustva, i ja sam se presmijao kad sam se nedje vratio na pocetak da vidim sto sam radio. Ali vise sam tad zena imao kad nisam centa u dzep imao i kad sam se preznojavao kad naruce telece medaljone, i kad sam vozio reno megan, nego sad kad je sve suprotno [emoji2] prvi put kad sam instalirao tinder (davno je to bilo), niko od nasih nije znao sta je to pa nisam imao konkurenciju, sam bio sa 11 zena za 3 mjeseca. Mozda 9 ruskinja, beloruskinja i ukrajinki, a 2 nase. Normalno, prezervativ se koristio, nisam lud [emoji2] Pricao sam, to mi je ostalo u sjecanju, u jednom danu jednu ruskinju ispratim na aerodrom u tivat, a druga mi pise da dodjem kod nje u Becice, i ja podjem. Posle kad sam poceo da pisem ovuda, Crnogorci su masovno poceli da koriste tinder jer je masu citan forum i van registrovanih korisnika, pa je onda postao popularan film Tinder swindler i ja sam manji kajmak kupio. A i kad mi iskoci neki spoj u Budvu, Bar, ja ne podjem jer mi je muka kad imam u pg. A tad sam bio zeljan svega, mladji, poletniji i nista mi nije muka bilo. Sad sam drugaciji covjek u svakom smislu, i fizicki i psihicki. Na sta sam tad licio, kuku, mrsav, ja ne znam kako su htjele uopste. Hvala
Sent from my SM-A556E using Tapatalk