samo xenoni sa ugradnjom...a ugradnja je i vise nego jednsotavna :)
Printable View
samo xenoni sa ugradnjom...a ugradnja je i vise nego jednsotavna :)
ima li ko iskustva sa EBAY-om...da ga malo na private smaram :D , samo par pitanja :)
@e k v ,vidji webmastera na forum ovdje,ili narucivanje.me
imam ja, smaraj me slobodno, raspolozen sam danas, sjutra ti ne garantujem :)
dje u pg ima otpad za lade 110,111,112? ima li neko pouzdanu info? tj otpad na koji se mogu nac neke sitnice iz enterijera za njih?
dje da podjem da provjerim koliko mi bar-a pumpa pumpa od goriva ... da napomenem da nisam nasao onaj ventil nidje oko crijeva , nego se valja mora skidati crijevo i kaciti na onaj manomear ili sto li je vec....
Ja sam to vidio neki dan da je koristio majstor koji mi je plin sređiva. Al daleko je da zbog toga ideš u NK. Viđi kod nekog od ovih po PG. Ima to neko sigurno.
Ventil na sistem dovoda goriva? Meni je on odmah kod motora, na metalni cjevovod (rail)... cudo da ga nemas
nisam ga primijetio nidje, moracu sjutra ponovo pogledati
Pogledaj na vrhu:
http://www.mobispares2010.co.uk/ekmp...-rail-26-p.jpg
Obuicno tu ide.
na moje auto ima kapicu koja podsjeca na kapicu ventila gume, ona crna... vjerovatno ce biti pokriven, tako da sigurno treba nesto skidat/odvrtat da potvrdis da je to...
ako imadne ovo , onda mogu da izmjerim na onaj pistolj za pumpanje guma , jel tako ?
nemoj pistolj e ces sve poprskat tamo gorivom :D ako je ista velicina ventila kao na gume, uzmi tu iz komsiluka od nekog onu pumpu sa mjeracem, ili si trebao porucit sa ebay-a, imas onih malih dzepnih mjeraca pritiska za gume...samo ako se to hermeticki poklopi da ne prska gorivo dok mjeri...
Ma mozes barometrom za gume, ja sam to uvijek tako izmjerio.
nema :/ , jutros trazi i trazi ali ne mogu naci ... mora se izgleda sa onim T nastavkom i barometrom
mada zasto to trazim , evo 3 jutra pocelo je auto da stuca dok je ledno kao da mu fali gasa , blage detonacije ... posumnjao sam na pumpu , ali kad je auto ugrijano radi ok , sta vise ide dobro cerao sam ga u 6k (predpostavljam da je pumpa da nebi isao na tolike obrtaje ok) , na plinu radi OK... moze biti da mi je protokomjer posao u Q
Kako pali auto? Nema verglanja duzeg?
Ja mislim da su ti dizne malo...malo zacepljene...
Skoro svi senzori su ti ugaseni u closed loop, a tada treba najvise benzina.
Kakve su svecke?
pali odlicno , na ler radi mirno , svjecke juce skidao trebalo bi da su ok , mada su bile sivkaste dosta (siromashna smjesa izgleda)
ps. svecice su NKG LASER PLATINUM (svih 8) trebalo bi da mogu 100 000km , a ove su stavljenje prije mozda 15-20k km
problem se odjednom javio ... prije nedelju dana sam cistio protokomjer sa onim sprejem za ciscenje karburatora ...
Ne valja ti taj sprej za elektroniku.
a sto znam , procitah da ne nagriza materijale, a skida masnocu ...
moze li biti da sam ga sa tim sjebao ... mada poslije prskanja/ciscenja presao sam ~500km i onda se javio problem
To ti ne znam, nikad ga nisam koristio za el. djelove.
a kako ne nagriza..nesto najjace sto postoji ..to je smijesno..lak recimo jede ka lud...