Ima, na poziciji 1, ali u mixu sa RTCG1... Možda u dogledno vrijeme puste oba istovremeno. Na poziciji 200 ima i RTCG SAT, ali zbog problema poslije promjene satelita, ne radi dobro, već se poslije 4-5 min gledanja resiver restartuje sam od sebe...
Printable View
Željeli ste da znate - novi serijal na Discovery
http://portal24.me/index.php/zabava/...discovery.html
valja li cemu total? bbm ili total
Total 100 puta bolji od BBM-a po kvalitetu slike, izboru kanala. Kod BBM-a mala kisa nema signala.Sinoc je bila jaka kisa, signala nijesam imao samo 2-3 minuta i odma se pojavila slika na svim kanalima.
Na frekvenciji 11369 GHz ver. SR 30000 FEC 3/4 radi nov nekodiran tv program EUROCHANNEL. Ima opciju croatien titlova, ali koliko se čuje sa STN biče srpski titlovi.
Na frekvenciji 11369 GHz ver. SR 30000 FEC 3/4 radi nov nekodiran tv program EUROCHANNEL. Ima opciju croatien titlova, ali koliko se čuje sa STN biče srpski titlovi.
vito
Kako da nadjemo taj kanal?I zasto nema atlasa danas?
OK pa na kljuc, izaberes NAPREDNA PODESAVANJA, PIN 0000 (ili drugi ako si ga promijenio), BESPLATNI FTA KANALI, DODAVANJE KANALA, satelit Eutel W2, trransporeder nadjes tipka lijevo i pojavi se USER, frekvencija 11369, polarizacija V, simbol rate 30000, FEC 3/4, i onda na PRONALAZENJE KANALA. na listi nadje ovaj kanal i pritisnes OK, i bice ti na br 600 ili dalje...
има ли шта ново у вези преговора са Прва тв
Imas na Hotbird
ESKA TV 11508,V,27.500,5/6,
RTL 102.5 tv 11623,V,27.500,3/4
4 11054,H,27500,5/6
4fun tv 10719,V, 27500,5/6 - kad gledas ovaj kanal izgubi se teletext na svim kanalima hehehe
AAA 11642,H,27500,3/4
U Nedelju 04.11. prestaje da se emituje TV Avala na totalu. Kreće PINK 2. Da li će ostati u etru ne znam, ali mislim da je ETV doneo rešenje da ih i iz etra gase.
Ovo procitah na drugom forumu, je li istina vidjecemo
Poslah prijavu da mi prikljuce prije nedelju dana, ali on nikog ni traga ni glasa....
Tv Avali je oduzeta frekvencija, ukida se kod svih kabl.operatera(ako bude ovo tacno)
Najbolje da TTV promjeni naziv u PINK TV... Ionako ima 38 Pinkovih kanala... Pih...
P.S. Kod podešavanja širine slike, na LCD tv-u, kad stavim automatska širina, svi kanali se razvuku... Ranije su bili samo oni koji imaju 16:9 rezoluciju široki, ostali su imali 4:3...
Sve pohvale za Total samo kad bi ove racune slali na vrijeme :distrust:
sta je sa atlasom i srbijanski pink ???
Zaboravi na racune, ja ih odavno ne cekam. Atlas ne radi evo dva dana, a Pink je u redu. Sto se muzickih tice najbolja je muzika na Carliju ubjedljivo.
meni evo 2 dana ne radi pink,prije bilo npr kad prebacim pink ne radi,kad prebacim na kanal poslije pinka pa vratim nazad na pink tada proradi :) takva situacija je isto bila i sa atlasom...ali nebitno
a sto se tice racuna ista stvar je i kod mene,nema sanse da cu ista placati dok ne stigne racun
Evo sam sad provjerio i radi na dva risivera :D
pazi stvarno evo radi hahahahaha morao sam da sacekam jedno pola minuta i eto ga :D
To ti je do resivera plobem
Pink 2 stiže u platformu Total TV
http://www.creativesatellite.co.uk/c.../pink_logo.jpg
Nakon što je televizija Avala izgubila koncesiju za emitovanje zbog dugova, na njeno mjesto doći će novi kanal iz Pink International Company - Pink 2. TV Pink 2 će emitovati u DTH platformi Total TV, na orbitalnoj poziciji 16 st. istočno na frekvenciji 11554 GHz hor. SR 30000 FEC 7/8 kodirano u sistemu Videoguard. Novi kanal je takođe najavljen ponudi OPEN IPTV, u Osnovnom paketu na kanalu 109.TV Pink 2 će startovati u nedjelju 4. novembra 2012. u 08:00 sati.
Intresuje me da li je moguca ova kombinacija...Dobio bih resiver TTV-a (od kuma) a ovaj tanjir vec imam sto sam ga koristio za obicnu satelitsku, i sada me zanima da li bih mogao sklopiti ugovor a da ne kupujem opremu, i da nemam problema sa TTV-om?