Pa vjerovatno je taj saraf fabricki.
Ma ovdje ti je kilo kljuc misaona imenica.
Printable View
Ja sam nedavno radio veliki servis na mom autu, iz predostroznosti sam uzeo jos jedan moment kljuc jer nisam mogao ovdje kod nas da kalibriram moj stari. Kod Vag grupacije su poceli u setu da pakuju i brezone, tako da se i oni mjenjaju, dakle ako je ostao fabricki i vec prije toga radjen veliki servis, taj brezon vise nije pouzdan.
To je onda greška majstora..
Ili je vozač gledao da što jeftinije prodje pa mu ga evo sad..
brezon nije mijenjan vjerovatno je bio fabricki, i sreca pa nije bilo havarije u motoru jer je skliznuo zubcasti.
napravio je majstor bez dodatnog placanja, naravno dao je garanciju posle velikog servisa,
jer je on kupovao i ugradjivao djelove. ali na pocetku prica mozda je hidro sok mozda ovo mozda ono...
ja se ne razumijem bas nesto posebno...
Samo mi reci koji auto i motor da bi sagledao cinjenice za kasnije...
audi a6 2.0 tdi 2007
Možeš li reći šta je mu je sve dodatno zamijenio? Ako ti nije problem
danas svako oce biti majstor.....to je problem.
Isto tako svako ide kod tog jeftinijeg majstora i odusevljen po naselju prica kako mu je odradio generalnu za 30e a kod ovoga je bila 100.( ne mislim na konkretni slucaj)
Sent from my iPad using Tapatalk
vidi cinjenicu da taj motor ima 16v i 16podizaca i 16klackalica i sve to pomnozi sa 4 klipa,prilikom verglanja dobijas da svaki klip po jednom odredjenom uglom od 90stepeni udara u ventil,a ventil napreze vodjice ventila i ona napslinu naptavi da bi kasnije nesto poslo nedaj boze,dobijas vise faktora da je nesto malo natekao i ostetio da bi kasnije za 10000km ili vise pokazalo se kao nuspojava......
globalno gledano majstora ima i bice,vise ljudi gledaju na ispoliran auto i opran enterijer nego li na ispravan motor i menjac....
kad se uzme u obzir da je poliranje i pranje siceva manje vazno nego da covjek na autoput ostane pokvaren e nek se tada zapita sta i kako jel mu poliranje farbe pomoglo....
Disk plocice za e200 cdi w211 dje kupiti i koje preporucujete?
plocice imas vise brendova....trw,textar,ate,brembo,jurid,galfer,fer odo,zimerman....
Ate, pitaj @Sparca.
Pakne Brembo. Diskove Zimmerman.
Dje nac fabia daj kontakte pomoc? Danas cu da skinem da vidim koje mi trebaju ali vjerovatno prednje...
Kod Uzelca sam vidio Zimmerman prije. 069015555.
Ako nekome treba cd changer, poklonicu ga prvom forumasu koji se javi...marka blaupunkt
Pokloni ga mome drugu dosao mu je u 4ku samo mu steka ne voli golf zbog toga. :D
Da mu ga ja dam za 8mart :D
Mene bi dobro dosao :D
dobar taj majstor,bas dob:redface:ar...
Ima li ko na prodaju multipoint sistem za Pasata 3 1.8ccm/ Golfa 3 1.8ccm, sa 6 pinova? Nema ga po otpada u PG, a da je ispravan..
Problem je ler gasa..