Wimbledon je osiguran, i naplatili su od osiguranja grdne pare što je odložen, tako da nisu u minusu.
Printable View
Wimbledon je osiguran, i naplatili su od osiguranja grdne pare što je odložen, tako da nisu u minusu.
Ja procitah da su i dalje u minus uprkos osiguranju.
U pravu je outline, ima cak i Ozmov intervju sa nekim srpskim igracem oko organizacijeRG, to je katastrofa.
Mada se sve ove godine spekulisalo da je RG u losu finansijsku situaciju, pa cak se ipricalo da ce ga premjestiti iz Pariza, otud ovo silu na sramotu odrzavanje.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
organizatori nisu pomislili da otkažu turnir ni u jednom momentu. čak i kad je restart sezone pomjeran oni su imali ove datume kao početak turnira. totalno nerealno, pogotovo imajući u vidu da kiša može da im uništi sve. doduše Azarenka je bez potrebe rekla ovo - ‘ja živim na Floridi’, ali poenta je tu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako preguraju prva 2 kola bez većih odlaganja, sve će se stići, prije ili kasnije.
Igrači žele da igraju, a kad je tako priča o organizaciji turnira na silu je nepotrebna.
Edit: Kako se raspade Cicipas u finalu Hamburga kad je servirao za pobjedu.
Meni se svidja sto se jedno izdanje RG-a odrzava u ovakvim uslovima, cisto da vidimo je li Nadal istinski kralj sljake ili samo kralj sljake u laboratorijskim uslovima. :D
Gledam Tim-Cilic. Znaci Cilic odigra dobro, igra po 6-7 udaraca i lijepo pripremi poen i onda onaj zavrsni (cesto najlaksi udarac i to obicno iz forhenda) odvali u aut i to bar pola metra od linije.
Potom se okrene i dere na trenera.
Kao preslikano iz zenskog tenisa :)
Koliko moze da bude ljudi da bude na tribinama?
Evo upalih palo od nedelje da odgledam 2 min ovu smijesnu serenu vidim na tribine nema 20 ljudi.
ispade Medvedev. ne odgovara mu šljaka, još u ovim uslovima, previše puta ga je brejknuo Marton
Sent from my iPhone using Tapatalk
Igra li ovaj više tenis ili samo se svadja po drustvenim mrezama. :)
https://mondo.rs/Sport/Tenis/a137900...j-tvitovi.html
No1e lagano.
6:0 6:2 6:3
Cicipas se izgleda oprasta od RG.
Opraštao se i Rublev 2:0 i 4:2 gubio od Kverija pa preokrenuo za sat vremena i dobio 2:3
Dobaar mec, vrati se od 0:2 i dobi Cici.
Trebao bi biti dobar mec Vavrinka - Kepfer.
Njemac je namucio Novaka u Rimu uzeo mu set, da vidimo dje je sa formom Vavrinka. Ako ubaci u mod Stan the man - mogao bi biti pretnja svima.
Djokovic satra ovog iz Berana.
Trka za najvećeg svih vremena dobija novi zaplet:
Đokoviću potpuno otvoren put do rekorda, ako se ne dogodi čudo od 8. marta biće ispred Federera
Izvor.
Zaplet ili ne, on taj rekord svakako obara prije ili kasnije, to je makar jasno.
Djoković protiv ovoga sa 3% snage. :)
Kako ocjenjujete (meč koji je Djokovic sam prekinuo) zbog klizanja protivnika.
Pitao je Djokovic sto im treba toliko da odluce da se krov jednostavno zatvori zbog kise - sat vremena im treba.
Nadal danas prvi na terenu nema čekanja.
Djoković sjutra drugi na terenu ko zna kad će početi.
slabo ti to pratiš nešto jer je Novakov meč sjutra treći. prvo igra Kvitova pa Tsitsipas pa Novak. i Nadal i Novak su imali lakše treninge do sada tako da ne vjerujem da se umorio toliko. no tebi je sve zavjera neka pa ono
Izludje ga sa skracenim,mini Nalbandijan:mrgreen::popcorn:
Ne znam, pometlace ga sledeci lagano. Tako da je za djokasa mozda bolje da tim prodje
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Prođe Tim nekako. Ako ovako bude igrao četvrtfinale prolazi ga Švarcman.
Treba reći da je ovaj mali Gaston igrao odlično cio turnir, ali se vidjelo u petom setu da je umoran. Što se mladih tiče, Siner baš igra odlično. Posle izbacivanja Zvereva čak se nije ni radovao mnogo. Naslućujem budućeg velikog igrača :)