Valja li cemu Bio dizel posto planiram put do Skopja pa sam mislio da ovdje natankam samo koliko bih imao do prve pumpe u Mkd i tamo sipam ostatak....
Printable View
Valja li cemu Bio dizel posto planiram put do Skopja pa sam mislio da ovdje natankam samo koliko bih imao do prve pumpe u Mkd i tamo sipam ostatak....
huh...
Super imaju isto avio dizel po cijeni od 1.13 samo sto se kod njih zove ultra dizel dzet
Jos 41.
Na bonus gas 0,77...
Normalan, nista posebno.
Meni prelazi više nego sa Jugopetrolom..
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Je li istina da je plin pojeftinio ?
.77 na Bonus.
Plin 0.7 na Bonus. Na svim ostalim pumpama 0.8.
0.7 ili 0.77
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
ja ga sipah kod njih prije neku noc , i ili sam se istripovao ili im plin ne valja qrca ...
pa ipak novu turu na eko pumpe dje mi se pokazao za sad najbolji
I meni se na eko najbolje pokazao
Euro ili dolarskih? :)
Evropskih...
I ja na eko sipam ove 2 mjeseca sto vozim na plin. Nemam zamjerki. Bolji nego onaj sto sam u srbiju usuo,barem sam vise presao.
Probah dizel na bonus petrol i naravno neću mu se vraćat. Bolji je dizel na eco petrol, makar više pređem, a isto tako i sa lukoil dizelom sam prolazio sasvim ok
Ali bendz je dobar na bonus.
E ne znam auto mi je radilo isto i na taj i na ovaj plin,tako da ne mislim da je losiji sigurno ovaj nas ako sam presao vise a auto radi potpuno isto ..
Neces osjetit razliku u radu motora, zbog knock senzora.
Pa valja ne valja na bonus plinara?
Neki prosjek, mozda i ispod prosjeka, ali 10 centi jeftiniji...
sto ce bit da su se sjetili da smanje cijenu
Ne znam ali intersantno je da nijedna druga nije dirala cijenu.
Cudimo se kada nesto pojeftini, a ovo su maximalne cijene koje svake dvije nedjelje regulise vlada i "naravno" prodavci ne idu ispod
Ima i na Luk oilu na granici sa HR plin po 0,75e. Sipao sam jednom ali nesto nijesam bio odusevljen...
Taj LukOil na izlasku iz Herceg novog mi je najjaci :D U rezervoar od 38l koji nije bio potpuno prazan mi je stalo 42l plina :D
A džabe kada svima kod nas troši tu oko 5L, a 6 ako ga jako "stiskaš"...
Na CDM forume nema auta koje troši preko 5 litara. Treba da ovi vozači demantuju fabrike i pisanje stručnjaka.
istina. Cak i kad bi se pravila lista najboljih auta na svijet, sva auta bi bila prva, ne bi bilo ni drugog ni treceg ni najgoreg :) svi bi ponijeli titulu najboljeg :D
izgleda da najvise lazu ovi koji imaju 2.0d motore, kazu 6 a trose 10 :)
Po bordu Pg-Br-Pg, 2.0tdi 140ks
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ako je kroz tunel moguce je, ravnica :)