od 15 septembra se spremao za napad :)
Printable View
od 15 septembra se spremao za napad :)
Proucavao nas je...
Zbog raznih pritisaka sa mnogih adresa ,uvreda i prijetnji ja smrtko do daljnjeg necu pisati na vasem forumu.Ne znam samo zasto bi jedan mladi momak smetao bilo kome na na ovome forumu.Ja sam samo jedna mlada osoba koja je htjela na normalan nacin da razmijeni misljenje sa svojim sunarodnicima a meni to nije dozvoljeno.Ako je razlog to sto sam ja iz Pluzina ukoliko je to neki segment koji treba da stvori neki jaz izmedju nas ja se povlacim vi nastvite svojim putem smrtko vam nece smetati.Ja cu uvijek biti tu pod ovim username-om ili nekim drugim nije bitno ali smrtko ce uvijek biti tu da pomogne svojoj zemlji.Zahvalio bih se svim korektnim forumasima a posebno kv@rnom koji mi je zaisto bio od pomoci.Hvala!
Smrtko, ne smetas ti nikome i slobodno nastavi, a sale ne shvataj preozbiljno. Vidis i sam da je kvarni korektan a zamisli kakvi su tek oni koji nijesu kvarni.
taman me Hari preteče! Ne obraćaj pažnju, ljubomorni su što ti ideš u Amsterdam, samo nastavi da pišeš, dok si korektan i tvoje prisustvo je poželjno:D
Zasto je obrisana ova tema?
https://forum.cdm.me/showthread.php?94827-Da-li-ste-ikad-bili-u-Pluzine
Samo me je zanimalo ko je bio u Pluzine i da li ljudi vole taj grad?
Ima jedna nasa poslovica "zasviraj i za pojas zađeni". Ako je mozda bilo smijesno par postova nećemo sad trolovati cijeli forum o Pluzinama.
Jes da smo mi svi rodjeni u nekom velegradu pa se mozemo sprdati sa Pluzinama, ali treba imati malo mjere. Smrtko je obavio trgovine u Deltu, prodao zalihe napolitenke u Pluzine, obavijestio nas da je i tamo stigla strasna civilizacija pa da se ne lazemo vole i bijele praskove i cuda i to je valjda dosta.
Promijenih prije 20 minuta sifru i sad sam je zaboravio.I za mail ne znam koja mi je,ljudi sta da radim ako se izlogujem necu se moci nikad ulogovat?
Sta da radim,ocu li osavit neki kontakt telefon da mi posaljete poruku?Ukoliko mi se ne pomogne smatracu se nepozeljnim i nikad se necu registrovati opet.
smrtko, misliš li da sad treba da šaljemo ekipu da potraži admine neđe po gradu, dje li su već, da bi tebi pomogli?! Polako, admin kad vidi ovo što si napisao pomoći će ti, a do tad budi strpljiv i nemoj nas prepadat da te zamolimo i prijetit odlaskom sa foruma jer to se najlakše rješava;)
Svaki sledeći post ovdje će ti biti obrisan jer si nas obavijestio o problemu sad sačekaj rješenje ako ga bude:)
Ako si stavio opciju da ti browser sačuva password, a u Chrome ili Firefoxu si, možeš da otvoriš setovanja browsera i pročitaš pass.
Ako nije sačuvan - gotovo, dok ti neko ne pomogne.
Evo mi je drug sredio tako kao sto si ti rekao.Hvala do neba.
Da me nije neko trazio.......a da passwordi.....ne saljemo na mail ni na tel ni na PM.....sorry
Molim vas da mi objasnite kako da obrisem oglas koji sam postavio??? hvala!!
koji oglas stavi link
Što zatvoriste ovu temu...? Da ja primjetih nije bilo spamovanja, tj značajno manje nego na bilo kojoj drugoj temi na "sve i svašta"...
https://forum.cdm.me/showthread.php?...icka-aktivnost
Ponekad se zakljuca tema dok ne dodje moderator i ne "pocisti" postove koji bas ne pripadaju temi ili one dje se autori trude da budu duhoviti. Cini mi se da je sad otvorena
Само да скренем пажњу модераторима, админима (власти уопште) на то да на једном подфоруму имамо слику голе дјевојчице.
Ако то нешто значи?
Pa na vise foruma ima slika gole djece...a ako ima na nasem forumu inda imas ono dugme za report a ne ovdje sad pametujes ....ima nedje. Prijavi kako treba a ne marketing sebi na glavnoj strani....a...inace jesam li rekao da za takve stvari ide permanetni ban?
Ja sam siguran da Mstislav nije imao bilo kavu namjeru osim one da upozori kakav je prizor na jedoj od tema... Slika je stajala tamo dosta dugo, a niko nije reagovao.
Pa dobro sto onda niko nije prijavio toliko dugo taj problem.....Ima report post........i to je to....
Nevjerovatno je da niko nije kliknuo report, a toliko njih se zgrazavalo tamo... E pa cuda.
Ja povremeno report-ujem i moram priznati, u rekordnom roku se post izbriše, ili user banuje...
Svaki raportovani post se pregleda cim se moderator ili admin pojavi na forumu i bas svaki forumas jednako ucestvuje u uredjivanju foruma i ima udio u tome kako ovaj forum izgleda i kakve se diskusije vode. Oni koji misle da ubijaju dosadu na forumu i pretvaraju ga u nesto sto ne treba vrlo brzo će shvatiti da su ili zalutali na forumu ili da su u zabludi.
Sto se vise ne otvori tema facebook biseri?
Moderator je na godisnjem odmoru i cim se vrati i sredi tu temu bice otvorena
Micu li se ove infrakcije iz liste? Meni na jednu pise "expired" ali se ne mice ;p
Ne micu se samo se prestaju racunati u poene do automatskog bana. Ostaju tamo jer ako si nekad dobio 1 poen zbog spamovanja taj je istekao za 30 dana, sljedeća takva opomena istekne za duplo vise,sljedeća za dodatnih 30 dana itd...
Onda ce meni uskoro citav zid da bude u te opomene! :/ I to najvise od tebe! :D Salim se, hvala ...
Imam jednu sto istice ek u februar je li moguce da moram tolko dugo cekad a boga mi sam davno dobio nju.
Kad smo kod raportiranja samo jedno objasnjenje.
Ne raportirajte to sto vam neko napise na profilu ili na PM jer to svak moze sam izbrisati. Posebno ne raportirajte adminima i moderatorima o tome sto niko neće da vam odgovori na nesto sto napisete na svom profilu jer je administracija stvarno nemocna da u tome izadje u susret forumasima.
Jel ima kakvo pravilo za npr ovakve likove
https://forum.cdm.me/showthread.php?96324-I-Paypal
on otvori temu, napise nebitno sta... ja mu odgovorim na to, i onda on edituje sve postove i napise "...." da se ne zna ni sta se pricalo, a ja ostanem kao da pricam sam sa sobom nepovezano...
Imam jedno pitanje? zasto se nemoze staviti neki link na post kao reklama??? kad se desilo ovdje cak i napraviti teme o prodaji o kupovini itd, a jedan link se nesmije izbaciti zasto??? ocekujem odg hvala
evo jedno pitanje, stvar koja me uvijek nervirala u vezi ovog foruma.
ova pretraga na forum, cini mi se da ne radi kako treba... kad nesto ukucam iybaca svakakve gluposti, cak i teme dje se samo dio rijeci pojavljuje...
ima li neko neku foru kako efikasno pretrazivati forum, ili...
Imam jednu molbu za Tapatalk - moze li da se u 'quote', osim samog posta, doda i username? Da se zna ko je citiran...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk