So it can do nothing, when it breaks down i depreciates faster than it accelerate. I o tome pricam stalno.
Printable View
alfa 145, boxer 1.6, imam problem. nece ni da okreše :) ni da zavergla.. akumulator mu jeste bio slab, preko 3ipo godine.. kupio novi i stavio, i opet isto.? drzao kleme skinute 15-tak minuta da resetuje struju ali nista. ima kontakt, ali na okretanje kljuca samo "cak".. ima li ko ideju, prije nego ga odslepam sjutra :)
Masa?
Isto se i meni desilo nedavno. Mada je u mom slucaju bio akumulator skroz mrtav pa kad sam ubacio novi upalio je normalno.
Mada i s novim akumulatorom se ponekad desava da kad okrenem kljuc pocne da vergla pa na milisekund prestane pa onda nastavi i upali.
Momci znam da sa razlogom postoji podforum za prodaju itd itd ali kad je već ovo kutak za alfiste imam jednu na prodaju https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post4009615 trgovala se alfica gt pa bi 156 mogla da se seli, tj mora, para se više nema :)
elektricar mi rekao da je za gore opisani problem sa paljenjem, - bendix ili planetarac.. i ako bih to zasebno uzimao pa radio remont anlansera.. da je korisnije naci nedje polovni citav. motor je inace boxer 1.6 je u pitanju, i dodje naprijed, ispred motora. da nema ko u ponudi ?
https://s13.postimg.cc/py8x6mt7b/IMG_20150303_00852.jpg
Ne dodje naprijed, nego u zadnjem dijelu motora, ispod usisne grane. Treba provjeriti masu i bravu paljenja tj, dolazi li struja na automat/solenoid na alanseru. Sto se samog alansera tice, prije je automat, cetkice ili/i unisten rotor...bendix izbaca zupcanik put zamajca i pri tome pravi "cak" zvuk, kad crkne alanser vrti u prazno. Automat i bendix su po 20-30e, cetkice sitno...ali je preporucljivo sve mijenjati kad se vec skida i rastavlja.
Trebalo bi da imam polovni alanser, javljam na pm.
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2001. god
Auto upaljeno normalno, pređeno nekih 5-6km, stao parkirao ispred prodavnice. Kasnije da upalim, prvo lampica od akumulatora upali, pa onda popali sve. Nece ni da zavergla. Brisači cimaju sami. Što je muka?
Prazan akumulator. Mada cudno da ti nije upalio lampicu od alternatora dok si ga vozio ako ne puni, ili je oslabio a ova zima stisla pa se desilo. Prespoji pa provjeri
Da ti nije roknula brava paljenja...?
Da nije senzor radilice. Imao sam jednom problem sa tim. Slicno se 156 ponasala
Tesko ces to rijesiti preko foruma...moze biti brava paljenja, masa izmedju motora i sasije ili kod kutije osiguraca/releja itd...
Ti znakovi koje si opisao (nasumičan rad lampica, brisača itd) ti govore da je neki problem sa elektrikom, odnosno pao je napon ispod 12V... E sad koji je razlog, to ti mora naći majstor, dešava se kad crkne akumulator, ili neđe ti se "masa" gubi, ili nešto sa instalacijama... Meni je takav bio problem na novijem autu, ali je bilo do akumulatora, jednostavno normalno je radio, i kad sam kasnije pošao da upalim isti show kao tebi... Radi li ti daljinsko zaključavanje? Možeš li upaliti svijetla kad daš kontakt? Rade li ti svijetla u kabini, ili trepere?
ne znam bas da li ej do akumulatora...meni na 156 prazan akuualtor nikad nije pravio problem ovakvog tipa....dok na 159 ili sve umre odjednom :D ili sve pocne da budali, pa se priajvljuju razne greske prilikom paljenja ili npr pocnu da blejckaju sve moguce lampcie i prijavi sve moguce greske :D
Pa evo, rekao je već da nije do akumulatora, dakle nešto je drugo vezano za elektriku...
Narode, zanima me konkretno kako su vam se generalno ta auta pokazala. Jesu li skupo odrzavanje? Mogu li se djelovi nabavit? Ima li majstora za njih kojima se moze vjerovat? Koji motor alfe se najbolje pokazao?
Kome god pomenes da bi kupio alfu, u po recenice te prekidaju, PASSAT! Za alfe ti je skupo odrzavanje, nema djelova majstori ne umiju da popravljaju.. Vise mi je te price preko glave, pa dodjoh da pitam ljude sa iskustvom :)
U pg ja ne znam ima li majstora da nije neka prevara, tj da je posten i strucan? Za bilo koje auto.... Svaki gleda da te sto vise opeljesi i zajebe :))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima, ima.