Meni u nlb se svaki put promijeni.
Printable View
Meni u nlb se svaki put promijeni.
Policija je u sluzbi gradjana, bice to dobro...
Opet mi je danas stigla poruka ka da su mi skinuli 1.5eur, međutim nisu niti rezervisani niti skinuti a nit su vraćeni.
Ne znam jeste li primijetili i pricali o tome
STAVITE PAYPAL OBAVEZNA DA RACUNA U DOLARIMA!!!
zbog toga sto mi je bio u eurima umjesto 131 sam platio 138 eura... jer je PP odradio konverziju i od moje banke potrazio u EURIMA, umjesto u dolarima i onda bi moja banka po njenoj kursnoj listi odradila transfer
ZNACI OBAVEZNO U DOLARIMA DA JE SVE
I ja se zeznuh na brzninu. Samo u conversation options stavi: Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
Ja narucih slusalice od 0.99 funti za 1.30e.
Stavio sam da mi je primary dollar..
Imam skrill… vezem ga za paypal… ocu li paypal montenegro ili neki drugi? Da mogu oare dobijat nazad? Nisam uoucen…
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
Wvo sam isopraznio inbox… zna li ko sto da cinim sa skrillom?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
Jos cekam verifikaciju kartice... Imam e banking od CKB-a, i gledam svaki dan, ali jos mi se nije pojavljivala nikakva transakcija da mi je paypal skinuo 1.5 eura, a proslo je 5 dana..
Po koliko ste vi cekali od prilike?
ja samo nekoliko minuta.
30ak sekundi..
Pumba i Draka, isto imate CKB e banking?
ne ja nlb viza i ovo sms obavjestenje mi je odmah stiglo.
Svaka transakcija mi se prikaze na ebanking odma, samo ovoga sa paypal-a nema. A u PP nalog mi stoji da su mi skinuli 1.5 eura i da ukucam onaj kod od cetiri cifre...
I meni je prilikom verifikacije odmah stigao Sms ....Viza Ckb
Zna li iko imam li kakvu orednost sa skrillom i da ki da se registrujem regularno na mne?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Refund ce raditi i direktno.
Ako ti ne treba prijem para bolje se registrovati direktno
Sent from my iPhone using Tapatalk