Још се не могу опуштит. Нико се неће ни сјетити гејм 4 ни ОЏи типа ни ничега ако не добијемо серију. Плиз, All business сјутра.
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Printable View
Још се не могу опуштит. Нико се неће ни сјетити гејм 4 ни ОЏи типа ни ничега ако не добијемо серију. Плиз, All business сјутра.
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Vala imate prednost domaceg terena do kraja, nista nije upitno, NYK su sampioni.
Kao sto sam ođe najavljivo pred pocetak PO.
Bili su realno 2. favoriti za titulu, kako im dođoše zeleni postali su prvi favorit.
Sto se tice ove 4. utakmice ne bi se ni desilo da bude ovoliko jurenje zaostatka da suci nisu eliminisali KATa iz igre.
Kad je KAT bio na parketu bila je dominacija i na kraju kad je svezao minute polako se topila prednost.
a ne sprdaj se, ono je za odstrel. jedina stvar koju nije trebao da radi je da ide na kos, sve i da nema nikoga. ima obruc u situaciji gdje je 90% kos, ili 2 bacanja gdje je isto 90% kos. idi u suprotni cosak, izmuzi faul ili trazi time out ako te stisnu.
nije ni prvi put da fox pravi slicne svinjarije. podsjetnik na akciju koja je zavrsila mandat upravo mikea browna u kingsima, gdje protiv detroita pravi faul u cosku za 3+1, cime je kompletirao prosipanje 10 poena razlike u zadnjem minutu.
Сјутра се цио дан проводи наа Менхетну и гледа се воч парти у Централ Парк. Ђеца презадовољна са идејом.
Sprdaju se T Swift jer je kezual i jer je skakala i veselila se kod smanjivanja prednosti na 22.
I tim pokvarenjacima nikako da dodje iz gluteusa u glavu da je Tejlor vrstan poznavalac kosarke i da prvo da bi se doslo na 0 treba da se smanji na 22.
Bas ce mi milo bit kad uzmu pojas. Ko uopste navija za taj SAS? Najpoznatiji navijac bi im bio Misa Tumbas, da je ziv.
A ovamo kad vidis Tejlor Svift, Timotija Salomea i Dzener, pa da takav fan base ne gotivi covjek.
To ako se desi zabranio bih ulaz mnogima, neko medju njima mora bit maler.
Prvo onom rodjaku od Brus i Dzet Lija. Otkad on navija samo maler bije.
Scott Foster
James Capers
Tyler Ford
"The Extender" je tu da obezbjedi da se serija vrati u Garden. :joy:
Vembi najavio preokret.
Samo sto oni treba da dobiju jednu na strani, a LBJ je dobio dvije, protiv 73W tima.
Tako da neka ne fantazira, sami su sebi rupu iskopali.
I kad navijaci Niksa zagrme, uh... Niksima odgovara da u MSG zavrse seriju, svakako.
razmisljam nesto sad, vrlo malo je igraca koje se mogu ubrojiti u legendice oba kluba. malik rose je jedno od jacih imena.
Gleda li vise Carls Oukli uzivo?
Bas bi bilo super kul da bude pored terena u 6. utakmici.
SASu svo postovanje ovog svijeta. Mozda najmanje trziste, vlasnik neki te ima tek par stotina miliona, i opet sve im je na maksu. Vise oni ulazu nego Lejkersi.
ALI kako onog lika iz animiranih crtaca dovedose da bude stozer, to mi ne moze bit jasno.
Igra povrijedjen, ali neke stvari su psiha a ne tijelo.
Ne za Ouklija.
Pomislio bi covjek da je do sad Robinson uvjezbao da kod ofanzivnog skoka ne pokusava na kos, jer ce ga faulirat i sutirace dva slobodna.
A Korne ga pokusa faulirat i dolje, no ugrabi Mic da ga fauliraju gore.
U oba slucaja nepametni potezi.
Odlicna utakmica.
Treba zabranit ove suteve s doskokom naprijed. Ko ne moze da dobaci drugacije nek ne uzima te suteve.
Branson sutnu s nogama naprijed, nagazi Vembija, isfolira da mu je nesto bilo, pojuri sudiju i razdra mu se.
NISTA.
A realno treba njemu flagrant 1 jer je gazio Vembija.
sudije su odlicno znale sto rade prilikom tog posjeda, ne brini.
squeaky bum time.
cestitke i za aveta na ovoj tituli, i za manua, na predstojecih 5 u narednih 10 godina.
otkad smo bruda i ja pricali brunson, a ne tamo neki doncic ostala buranija.
pravda i za townsa. daleko od vintage predstave u petoj, ali ostatak serije sjajan.
Cestitam titulu svim navijacima NYK. Kao navijac Spursa mislim da imam za cime da zalim iako me rezultat 1:4 lako moze demantovati
Sent from my AC2003 using Tapatalk
kad su 2 od 4 poraza na po poen, ocigledno je da je lako moglo otic na drugu stranu.