Moze omlet i bez tortilje 🥸
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Printable View
Može naravno, ali ja moram nešto da pojedem uz to kako bih mogao da jedem to na duže staze. Priča ti čo'ek koji je mjesec i po-dva jeo 500gr suve piletine svaki dan skoro bez ikakvih dodataka.
Ja ako za ručak nema nekih hidrata I bar malo hleba kao da ništa jeo nisam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hidrati su život! haha
Krompir, batat, kinoa, crna riza, bulgur, leće...
Svaki dan u nedelji da mijenjas zdravinu :)
Uz to pilece ili curece bijelo, odrezak (stejk), mljevena junetina prve klase... pa neki brokoli....
Ja sam robovao vjerovanju da zdrava ishrana je loseg ukusa i dosadna do prosle godine :)
Al onda poslije treninga navalis onako izmoren na krvavi stejk, kravu bi pojeo cijelu :)
Nije dosadna sigurno, samo treba vremena, a bogami i novca. Znam ja sve u teoriji, ebe me praksa. [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stiga Dodoni, ne smijem rec koliko sam izeo [emoji1787]
Sta kupit od proteina?ono xiaomi najbolji odnos cijene i kvaliteta
Opustio sam se s ishranom evo godinu dana, i ne treniram, kataklizma sto sam napravio od sebe...moram se vratit u normalu, eo pokusavam da se aktiviram opet
Treba mi neka kanta 2-3 kila, sta je najbolje uzet? a da nije nesto spajkovano, a opet da nije 200e?
Biotech
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Prije dva dana sam ga potrosio :)
Meni je bio odlican ali ne bih opet jagodu uzeo
Sad cu ovaj probat, hvala
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Puna velika zdjela salate od oslića (1.5kg). Uveče kad se prigladni supenom kašikom jedem.
Onaj proteinski puding nije loš svega mi, zasladi se coek fino i napuni stomak posle glavnog obroka sa 115-140kcal na 200grama pudinga. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6f483b4358.jpg
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
https://supplementstore.me/kategorij...rose-100-1500g
Jeli probao ko ovaj proizvod?
šta će ti hidrati?
Zanimalo me jeli ko probao baš ovaj brend......
Kad se uvede registracija suplemenata tek tada će se donekle smanjiti uvoz i prodaja svega i svačega...
Do tada imaćemo 1000brendova i svi su najbolji na svijet.
Nema na levelup vise promo koda KEKO,steta
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ima li gdje u PG da se kupi cisti Whey (bez secera, zasladjivaca, aroma i ostalih dodataka)?
Uzmi neki izolat...