Gleda li ko od vas ovu utakmicu???????
Nije dovoljno sto daju sve od sebe, igraju i bore se sto najbolje mogu.... treba valjda da se transformisu u mesija i ronalda
Ajde odmorite malo kriticari, jedino nam Crnogorci ne valjaju, svi su dobri ostali
Printable View
Gleda li ko od vas ovu utakmicu???????
Nije dovoljno sto daju sve od sebe, igraju i bore se sto najbolje mogu.... treba valjda da se transformisu u mesija i ronalda
Ajde odmorite malo kriticari, jedino nam Crnogorci ne valjaju, svi su dobri ostali
Sve kad saberem i ovo je uspjeh, ni ovome se nijesmo nadali na pocetku kvalifikacija. Nije trebalo mijenjati Cica dva kola prije kraja. Volio bih da grijesim ali mislim da je ovo nas maksimum, ko zna kad i ko zna gdje ponovo! Svaka cast momci i svaka cast za navijace!
Momci respect ! ! Dejo i savez napolje !
..e što nijesam admin samo pet minuta kakvu bih prašinu napravio ovuda :)
Evo ja ću da napadnem te momke koji nisu imali sreće pa su onako kilavo odigrali u prvoj utakmici a u drugoj trčali ka muve bez glave čitavo prvo poluvrijeme i da mi onda pričate kako su se borili.Borili su se kad su usrali motiku u prvoj utakmici a i čitavo jedno poluvirjeme druge a tada me nešto ne interesuje koliko je ko pretrčao i koliko je šansi bilo.
61% posjed lopte.
REALNA SLIKA STVARI... ispodprosječna evropska reprezentacija u rangu san marina, farskih ostrva, albanije? itd...
Žao mi je ali Češka je bila bolja i to taman toliko da prođe dalje. Neću vam prosipat nikakvu pamet što bi bilo da je Cico ostao, ali činjenica je da je glupost stoljeća bila mijenjati selektora pred sam kraj kvalifikcija i to u situaciji da se borite za prvo mjesto i direktan plasman na Euro. Ostaje mi da Bosni poželim sreću.
Vučinića neka je sramota od ovih ljudi koji su išli i na gostovanja i na stadion Pod Goricom, koji su ih pratili na svaku utakmicu. Neka se stidi ono govedo glupo, išćerat' ga treba iz reprezentacije.
Nemojte slucajno kritikovat ovo postade topik za cestitke i pozdrave EVIVA SVIMA uz pjesmu eh tugo tugo.
No bravo momcima nisu oni krivi ni trunku za ispadanje iz baraza krivi su ljudi koji ih vode.
Momci su prolili svaku kap znoja i nijesu se šteđeli ni sekunde za državni dres...
Ja bih zamolio aktivnoga admina trenutno na forumu da briše ove uvrede našim momcima jer to nijesu zaslužili...
kakve uvrede da brise? trudili se JESU, ali POJMA NEMAJU
Svaka cast i igracima i navijacima. Brnovic je uradio najbolje sto umije. Tako je, kako je, iako znam da mozemo bolje.
Bice prilika, bice sansi, mlada smo nacija. Jos cemo se, i te kako, dokazivat. Jedna mala zemljica (pleonazam je neophodan) koja je pokazala zube mnogo vecim silama je za postovanje.
Ja sam danas ponosan na sve uradjeno (i nije mi zao sto sam uzeo slobodno sa posla a saznaju li mi zasto, nadrlja sam)...
Zivjeli mi svi, i dobri i losi.
Ojha!
Po meni: Jovetić ševao sam sebe, o jadu se svom zabavio. Od 10 lopti 7 izgubio. Mirko, kao da je imao dvije lijeve, znači veze.. Dalje, po meni greška izbacivanje Fatosa. Onda Đalović za penziju, Simon bolje da je sjedao na klupu ovako ga je maska samo nervirala pa je i skinuo... Znači momci su se borili, nema šta, ali to nije bilo dovoljno. Ovaj go što smo primili je dobro došao da se malo osvijeste jer su se opučali po terenu kao da je svaki naš igrač bio zadužio po kišobran koji ne smije ispuštat. Tako da ispada da smo sami sebi bili najveća prepreka...
Svaka cast momcima, sve u svemu ovo je istorijski uspjeh, nismo trebali da se uzdizemo ako smo remizirali sa Engleskom pa bi nam i ovaj poraz normalan bio,
al eto zemlja zeljna nekakvog dokazivanja valjda sto nemamo nijedne svijetle tacke pa fudbal da nam bude, bice jos takmicenja (treba ih docekat) ali bice..
<3 E Viva
Uh:D i ja vjeruj mi!
e, e, tebi je bitnije no njima da odu na evropsko,njih je baš briga...makse bre, momci su igrali najbolje što su mogli! Pa što ako su kiksali? Oni ne mogu da kiksaju? Neka su kiksali pružili su mi zadovoljstvo nevidjeno i hvala im na onim suzama nakon Engleske, hvala im za ove dvije utakmice i to je to! Kome se ne svidja neka ne gleda i neka navija za Čehe....neki jedva dočekali, ja kažem biće kvalifikacija još, i opet ću navijat za ove momke, a ti pljuj ako misliš da je to valjano!
treba im cestitat i tacka. tu smo dje smo sa igrom. fakat je da imamo dosta rupa u igri.
valjda ce se naucit nesto is ovih kvalifikacija...da se ne bi pravile iste greske. jes da je greota sto necemo igrat iduceg ljeta, ali je ovo stvarno bilo uzivanje pratit godinu i kusur dana.
I ako se ikad iko od vas zapitao zasto vucinic i jovetic igrjau ovako lose u reprezentaciji , a vrhunski u klubovima, to je zato sto imaju vrhunske saigrace, i onda je prelako igrat i pokazat se.. a kad nemas apsolutno jednog krstenog igraca s kim mozes odigrat (dupli) pas, ili bilo kakvu akciju/igru, dzabe mu sve da je messi..