Auto kao auto odlican, ali ovaj ***** ne valja, sama mu cijena govori. Vidjeces i sam ako ga provozas. Ovo godiste se prodaje oko 6-7000.
Printable View
Auto kao auto odlican, ali ovaj ***** ne valja, sama mu cijena govori. Vidjeces i sam ako ga provozas. Ovo godiste se prodaje oko 6-7000.
Nema to veze sa vezom.
Auto je toliko jer te leasing i rent a car kuce mijenjaju kola posle 5 god. Racunaju po godini koliko je gubilo auto na vrijednosti i prodaju ga po toj cijeni.
Cak sta vise trebalo bi da ga odvedes u ovlasceni servis i tamo o njihovom trosku zamijenis ako sta jos treba.
Plus prevod besplatan
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Probalo ga je nekoliko ljudi koje znam i niko ga ne uze, ali evo ako ti velis, onda to treba trke uzimat
Gledao sam tih primeraka rentiranih auta i nebih Gandalfu preporucio to...svaki taj turista koji je vozio taj auto je isao u brda i planine da se divi nasoj prirodi, nije isao da gleda beton i gradske guzve...
Ljepse po meni da podje izabere vozilo u eu i doveze primerak sebi svojstven....
Prokom kao ovlašteni
To je vrh
Ahahahahah
Hvala vam momci. Mlatnuo bih sjutra do bd bzvz jer ima jos jedan sa 5200 na 4500 spusten.
Dajte ako ima nesto ili vam naleti.
@injection
Ja zivim gore i bavim se turizmom pa znam dje idu i kuda. Nijesu to ni malo losi putevi da kazes da je sad nesto da ce ga slomit.
Jedino kad zabudale pa zavrse na makadamu ali onda slepa radi.
Prije bih od rentala uzeo nego iz uvoza
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Sto ne rece prije par dana?
Bio je jedan auto u ponudi ali je prodat
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7650b1ba22.jpg
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
Crche mi dzip prije neki dan i umjesto da ga popravljam odlucio sam da ga drugim autom odvuchem nedje i zapalim prokletinju sto me jada ubilo od njega. Ne dam centa vise u njega lishe 3 litra benzina da zapalim *****.
I onda moram nesto sigurno uzeti zeni, danas sam se odlucio na taj potez :)
Nije mi zurba mogu sacekati i jedno 20 dana da se narod potrosi za praznike :D
Ako ispadne sta da valja javi svakako
Kako je crkao junace... :) :)
Svratio mi neki dan samo 2.7xdi odma se setih tebe,velim momku nemam ti dijag. I opremu za te azijate...
Prvo mu promjenim dihtung na glavu motora i bosh pumpu. Poslije toga dvije zadnje opruge amortizera pa onda cijeli prednji trap zamijenim jer mi je opao tocak u sred voznje.
Poslije toga dizne pa grijache.
Pa cijeli aparat rucne kocnice, pa zadnji motor brisaca.
Pa onda sve diskove i plocice
I sad kad stisnem kvacilo nesto krchi i upalila se check engine lampica necu da vozim ***** da se ne zapale.
Sto je najjace od svega. Auto je tako povozno i kad radi tako je lijep i udoban za voznju recimo od tih vecih auta ne mogu se porediti jeep patriot ili nisan x trail sa njim.
Ali ne mogu, eo ga imam 2 i nesto godine, vise je bilo pokvareno i kod majstora nego kod mene. Mislim da sam jedno 2k uvalio u njega do sad ne racunajuci gume male servise i registracije.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Gando brale gledaj i neki yaris 1.33 74kw, taj je bas dobar.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post4880043
Sjetih se ovoga kad sam ti odgovorio :D
Miči bijedu, najbolja odluka ikad mi je bila da goovno u metal prodam...
Gdje bjese u Skadar ima servis letvi i servo pumpi zna li neko,adresa,neki kontakt???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šta znači na Dacia ova skroz lijevo lampica sa uzvičnikom?
Neki mi reče da je to senzor pritiska u gumama pa sam provjerio svaku i naduvane su kako treba.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ae56749fc4.jpg
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Odradio u vožnji, to je to...
Hvala https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bea26a5132.jpg
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Dobro ti je rekao, meni se jednom ukljucivala, a cim sam naduvao gume se iskljucila. Kad sam promijenio felne opet se ukljucila sa jos nekom lampicom, moracu do elektronicara, odje su mi preporucili Djuku kod katolicke crkve, cuo sam se sa covjekom, no nemam vremena da podjem da mi to zavrsi.
neka auta imaju senzor i u rezervni tocak, i to treba provjerit
Sto se auta sa rente tice - sve se lako sazna - provjeri sta ima u Hertz. Drug je kod njih 2 uzeo i oba su mu u autoskolu.
Jako posteno odradjen posao - prije kupovine povedeni u ovlasteni servis i svaka sitnica zamijenjena na njih o trosku HERTZa.
nemoj ga palit - jos koje si srece ce ti inspekcija naplatit kaznu za unistavanje zivotne sredine :D:D
Auto Otpadi osim:
Toskic
Ivanovic
Andrej
Camovic
Uzelac
Otto
Professional Centar
Ima li jos neki za novija vw vozila.
Ovi iz rokspeda mi se ne javljaju na telefon.
E pa ljudi moji da me glupost jedna jebe da je ne mogu nac.
P.s ako ima ko broj Djelova u roksped nek napise.Jer ovaj "glavni rokspedov br" samo zvoni.
Hvala
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
445 575 probaj
Mislim da je to
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sta ti fali to?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
@Djalac
Tomicic autodjelovi Radanovici, isto kao u Roksped:
069 046 253
032 363 361
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
pošla mi je ručica za otvaranje haube na 159. zna li ko gdje bi mogao naći taj mehanizam
Kod Acike ili kod Deverdzica na Konik. Pitaj Aciku prvo(Imola servis na Marezi). Deverdzic umije da zakolje kad mu dodjes prvi put
Ja sam zvao da pitam za neki dio prije možda 5 dana isto nisam mogao da ih dobijem. Zovi Tomičića u Radanoviće ili pođi u Rokšped.
Čini mi se da ne radi Vasko više na djelove, on se vazda javljao. Sad je došao neki momak viđeh.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Dobio sam i roksped i ovog u Radanovice.
Nista.Treba da se ceka kraj januara.
Hvala svima.
069026057 Deverdzic.
Mislim da mu je ovo broj. To ti je preko puta HDL na koniku kod Mosta ka Kakarickoj/kadarni masline
pogleday ebay
Momci, moze li mi ko napisat dje u Tivat mogu poslat sestru da joj provjere akumulator je li OK i po potrebi zamijene.
Reno clio.
Od simptoma vergla, nece da upali, pa tek iz 2-3... iskreno, to mi je cudno jer od loseg akumulatora ne bih ocekivao da vergla 2-3 pokusaja, ali daleko sam da provjerim
nije problem akumulator
nek provjeri grijace, pretpostavljam da je sumporača
ili pritisak goriva.