Znači da jedino tada po imenu i prezimenu mogu da te nađu u sistemu ako se ne varam.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
Ja sam imao situaciju da mi je parfem poslat 13 aprila , čekao ga do 20 maja i to ne bi gledao da nisam pisao mailove i išao svaki dan u poštu. Ako si kupio nešto direktno od prodavca koji ti je poslao, bez brige. Ja sam koristio uslugu americkog postara i u tom slucaju bi dobio samo refund za shipping dok bi se sa parfemom pozdravio jer da bi te isplatili placas dodatno osiguranje sto ja nisam uradio. Srecom, sve je stiglo. Čitao sam da je procenat izgubljenih pošiljki USPS-a ali bas bas zanemarljiv i veoma rijedak.
Vjerovatno si u pravu. Ja sam imao situaciju da su me našli po imenu i prezimenu ali vjerujem da je to bio slučaj kada su oni dodijelili njihov broj, dolazili da mi isporuče, ja nisam bio kući i onda tada moguće unesu podatak sa imenom i prezimenom.
Niko nije bio!!!
https://i.ibb.co/LQYbv1K/31.png
upload
Da su bili, ostavili bi ti papiric'... Ovako kad ne stignu, stave da nije uspio pokusaj urucenja i onda ce to ostavit' za sjutra...
Kao i uvijek - vrlo profesionalno...
P.S. Kako su zakomplikovali sad ulaz na AliExpress... sve im prosto..
Prije mi je automatski ulazio (snimljena sifra na pretrazivacu) a sad je to dzabe..
Prvo moram da kliknem na 'sign in'... Pa onda da pomjerim slider udesno da potvdim da sam 'human'.. Pa tek onda mi izbaci 4-karakterni kod da ukucam (valjda opet da potvrdim da sam 'human') pa kad i to ukucam opet na dugme 'sign in' da bi napokon usao... Bas smaranje tesko...
(ovo pricam za komp i logovanje sa njega, na telefon nisam ulazio vec neko vrijeme)
Your parcel has arrived at the local delivery depot, on 05 Jun 2019
Ovo mi je ova sportsdirect posiljka preko ovog DPD-a, dje je to stiglo?
Ja na Chrome-u. I prije i sad.
Prije samo kliknem na 'sign in', on kao trazi sifru ali se poslije 2 sekunde sam uloguje, bez ikakvih dodatnih pitanja i kucanja bilo cega.
Sad je proces kao sto opisah, ocaj.
P.S. Vidim da su i sa porukama nesto radili... We have launched the all-new Messages!
Sad umjesto da direktno gledam poruke i odgovaram, poruka uopste nema nego su dodali neki raspali 'Chat'. I ako ocu da vidim prethodne poruke, moram da idem na "View Chat History Here". A odatle ne mogu da se dopisujem nego moram da idem na "Use messages to continue chatting". A kad to kliknes, ne prikazuje poruke nego je prazno, cak i ako napises nesto...
Znaci bas su se kvalitetno pokakili na sve izmjene koje su napravili... Sve je radilo kako treba a sad su kao poboljsali sve a ustvari su nagrdili svaku zivu opciju...
Koliko je brza holandska pošta? Poslao mi prodavac i Velike Britanije pošiljku koristeći takpak forward uslugu, koja to prosljeđuje holandskoj pošti... Prati li naša pošta tracking tj skenira li ga kada je u pitanju holandska pošta?
Onda nemas problema, moxes da je pratis sve dok ti ne stigne u ruke...
Dobra je ova SG posta... u zadnje vrijeme odlicna...
:roll:
https://i.ibb.co/hCNmBJG/Untitledf.jpg
Moze li ovo biti istina?
22. sam uzeo, ako je istina da nije poslato bruka.
Code:Number: UD239061893NL
Package status: In transit
Destination: Montenegro
Origin: Netherlands
2019-06-07 19:41 The Item is processed at PostNL (no further tracking available)
2019-06-07 19:40 The item has arrived in the country of destination
2019-06-07 14:41 Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
2019-06-04 01:52 The item is ready for shipment
2019-06-03 02:19 The item is pre-advised
======================================