Vrsni poznavaoci pravila iz fudbalskog saveza. Tako smo mogli pobijediti Cehe veceras i plasirati se na prvenstvo, a da nas onda diskvalifikuju zbog Pekovica koji nema pravo da igra.
Printable View
Vrsni poznavaoci pravila iz fudbalskog saveza. Tako smo mogli pobijediti Cehe veceras i plasirati se na prvenstvo, a da nas onda diskvalifikuju zbog Pekovica koji nema pravo da igra.
Žao mi je što quotujem ovaj dio sa Šofrancem jer imam izuzetno loše mišljenje u njemu, ali nužda zakon mijenja :)
Ne bih ja rekao da su Česi bili toliko bolji. U odnosu na Bugare i naše prvo poluvrijeme u Sofiji koje smo dobili, nadmoć Čeha u Pragu u prvom poluvremenu je zanemarljiva. Osim tog zicera, ostalo je, po meni, bilo ravnopravno a ipak su oni bili domaćini. Ispraviću te za posjed lopte. Posjed u prvom pouvremenu je bi po 50 % (mislim da se to održalo i na kraju, ali nijesam siguran)
Fatić je ove sezone za Empoli u seriji B odigrao ukupno tri utakmice što je mala varka jer je odigrao 119 minuta. Posljenji put je to bilo prije čitavih mjesec i po protiv Reggine i to 2 minuta. Bilo bi smiješno da je pozvan za ove utakmice i ne može ni po kom rezonu imati prednost u odnosu na one koji standardno igraju u svojim klubovima.
Ja ne mogu više da se nerviram oko Brnovića i svega... odjavljujem se do sutra.
Sretno momcima, nadam se da će napravit podvig večeras.
I turaka je bilo 1000 puta više na Vuči do pa smo isto prošli dalje. :D
E samo da ti odgovorim prije odjave :)
Utakmicu sam gledao sa stadiona i bilo je dosta evidentno kako ko stoji na terenu. Česi nisu srljali, bili su dobro postavljeni i igrali su mirno i disciplinovano. Naši su igrali kao muve bez glave... Možda je utisak o posjedu pogrešan, ali takav je jer naši nisu mogli da povežu tri pasa a da ne izgube loptu ili ne naprave faul. Bilo im je jako teško protiv čeha i to se vidjelo.
Što se Fatića tiče... znaš kako, on uistinu malo igra ali ono malo što sam ja gledao u italijanskoj ligi je bilo dobro. Imao je problema i sa povredama što ga je sputalo. Mislim da nismo mi toliko velika reprezentacija sa ogromnim fondom igrača pa da se igraju standardni u svojim timovima. Po toj logici bi i Džudović uvijek imao prednost u odnosu na Savića koji pomalo dobija priliku. Tako da po meni je bolji rezervni igrač iz italije nego standardni u Jagjeloniji jbga.
Sjećaš se da je Robert Jarni itekako igrao za hrvatsku reprezentaciju i to odlično dok u klubu nije bio ni na klupi. Klasa je klasa.
Evo sve je fino reka Sasa Radovic na vijesti.CG je za 700 i kusur minuta dala 7 golova a sad za 90 treba da da 3.A s onakvom formacijom iz Praga prolaz bi bio samo splet srecnih okolnosti.Kako je najavljeno igrace Mirko i Damjanovic u napad,desno Beciraj lijevo Jovetic.Moze i to ali nasi ne umiju ovo da igraju jer ih strucni stab nije naucio.Jovetic ce da se vraca da organizuje i onda ce ova trojica da se gube oko njega i opet sve vec vidjeno.Ali sad sto se tice nas navijaca nema sto drugo nego optimisticno.Ne odredjujemo mi taktiku i ostale stvari mi samo treba da navijamo i da se nadamo.
Vrijedi ovaj klip jos 1x pogledati, pa polako put pg.
http://www.youtube.com/watch?v=VR7cf...layer_embedded
Ja sam natocio gorivo do cepa i planiram da zadnji veceras ugasim 4 zmigavca i odem kuci!
VJERUJEM!
Neka Cesi nocas pozele da su Crnogorci !
neka bude 3-0...i neka lije milion suza radosnih pod Goricom....i sirom svijeta.
Samo polako ljudi. Samo polako. Pretjerana euforija nije dobra. Momcima puno srece veceras, stvarno ce im trebati.
Ma sta oni veceras uradili, oni su bar sto se mene tice pobjednici. Samo oni. Strucni stab je zreo za jedan kolektivni otkaz.
Ja sad vidjeh na tv vijesti, da nema Dzudovica, stoperski tandem Basa-Savic.
Evo javiše, ne igraju Baša Peković i Vukčević...
neću da pišem...Nadam se i strijepim!:)
Da nisu onu đecu doveli da opet otpjevaju himnu :).
vratite mi bashu u sastavim da vam ne bih ****************************!
a dje ces ti da sjedis, oci mile? :D
Vucinic
Damjanovic
Jovetic
Beciraj
Drincic
Zverotic
V.Bozovic
Pavicevic
Savic
Dzudovic
Bozovic
Ovako su nesto najavili sad na vijesti,e sad kolko je tacno ne znam...Basa i Pekovic ne igraju,moguce da pocne Vukcevic (tako su barem rekli) :)
Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeee Crna goro! :)
neceeee mi online rtcg sto je ovoooooooooooooo
Vjerujem da se moze dobiT!!!!!! Samo jedan go samo jedan gooo i drugi ce sam uc ljudi!! CRNA GOROO ! :)
Vala su mogli pustit ulaz dzabe pred svakako poslednju utakmicu prije evropskog, ili eventualno simbolicno nesto tipa 2e, da se bar do pruzi najbolja moguca podrska, i omoguci svima ulaz na tu istorijsku utakmicu..