A prenos za nas iz dijaspore ,preko strema samo a ?
Printable View
A prenos za nas iz dijaspore ,preko strema samo a ?
uh istina...ali neće minuti bit ka godine ako bude nama u korist no i ako ne bude....uh sjećaš li se onih zaadnjih 10 minuta protiv mrzne ukrajine, pod Goricom? Dadoše nam go u 77' pa potonjih 10 minuta, ne deset, no 110 godina i go u 85 pa u 90 minutu...makse, to su mi najdužih 10 minuta od kako sam se rodila!
@ Ultra Spich
Izgleda, nazalost..
Kako se Ukrajinci sprdaju sa FIFA pokazaće se veceras jer je najavljeno da će se njihovi najvatreniji navijaci pojaviti u "uniformama" koje će jos jace pośetiti na ono zasto su "kaznjeni".
No kad mi noćas pobijedimo neka se drugi (s)igraju kako god 'oće :)
hmm da neće malo namjerno evropa ukrajini da da prostora (mislim, da joj se posprda s glavom), pa da joj napravi posle igranku? Da joj uzme bodove, da je kazni u finišu kvalifikacija? Da Engleska nikako, čak ni ako izgubi sa nama utakmicu pa sa Poljacima ne može da ispadne, tj da dobije bar baraž????
mis'im, teorija zavjere, ali...:D
hahahahahahahha a masu brate, ali tih tri minuta su pozitivno dugi,svaki put kad je lopta kod nas se radujem kao da smo dali go, ili kad je uzmemo, ili oni promaše, svejedno, a ovi su me sahranili hahaahha ada priđu našem igraču a ja umrem momentalno i ono go za mrznu ukrajinu...uh, u san mi se ne snilo! :lol:
Samo hrabro, pa sta bude. Nemamo sta da izgubimo.
Nas mentalitet je takav - kad se najmanje nadas uradis nesto. Prije meca neki lijek za smirenje i puno piva.
Kleveri se povrijedio..... Ajmo jos Runjas i Staridz... :D
Neka bude sto biti ne moze !!!!
Idemooooo nocasssss breeeee..
Woooooohahhhhhhahah !!!
:D
:rolleyes:
Najnovija vijest: Branko Brnovic ce mech sa Engleskom poceti sa klupe!!!
koji nam je sastav, ne mogu tražit, na predavanje sam :D
Necu da malerisem ali zasto KESOJEVIC :( :( :( :(
Sviđa mi se vezni red!
E cus rezona :) E sprdnje, ali ipak se nadam na misice i srce da izguramo makar taj remi! Remi nam je u ovom trenutku ka ladne vode!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Losa vijest: Wilshere ce biti na klupi, a umjesto njega startuje Andros Townsend. Bash losha vijest-taj momak je ubica na desnom krilu.
Okle Jovanovic alhoholicar..
:P
Gleda li ko ove mlade ? Vidi se da su Njemci kvalitetniji ali smo se mogli nositi sa njima. Kazem mogli jer smo upravo primili gol glavom, korner bio, glup gol.
mladi se slobodno mogu nadigravati sa Njemcima, ali smo odlucili da se branimo i naravno ga primili.
Mogu se nadigravat, ali kad ne bi bili sebicni kad dodju ispred gola.
Vec 7 godina Dusko zakopava ove nase igrace...ima li ovome kraja ?????
savicevicu i vlaisavljevicu dozivotni mandati izgleda
QQ, sto Mugi promasiiii!
Kakva prilika za Mugosu, vec sam je vidio u golu.
Ubismo ih!