je li moguce da ljudi iz FSCG ne znaju pravila igre u kojoj ucestvuju (apropo ovih zutih kartona....).
Printable View
je li moguce da ljudi iz FSCG ne znaju pravila igre u kojoj ucestvuju (apropo ovih zutih kartona....).
Siguran sam de ce Dejan Savicevic izvest veoma ofanzivnu postavu jedino se bojim kontri..
4 spica pa dobro je kako je moglo bit.Ja sam se prepa da ne zovnu sve spiceve iz nase lige i plus jos sava milosevica i na kraju deja savicevica ispred svih njih i jos jedno dva tri spica povrh toga
Biće veselo bez Milorada. Pozdrav za Pobjedu, odličan posao su odradili jutros.
Izveli smo identično ofanzivnu postavu i u Pragu, ništa što nije već viđeno.
Samo bih volio da mi neko objasni kako u tom strašnom timu nema mjesta za Savića, koji je odigrao posljednje tri utakmica za najbolji tim najjače lige na svijetu.
A viđećete kad Đaka uđe i iznudi penal za 4:1!
I Mirko promaši....... :(
a što će dva (po)najbolja igrača, u zadnjim utakmicama, noćas? zamisli da ih dobijemo, ne bi to valjalo..
bolje božović i drinčić..
p.s. radije bih vidio savića ili sava na lijevog beka, no božovića ili pejovića..
p.p.s. čitaš li ovo brnoviću?????? ima li đe interneta po fscg??? :)
Ja jos jednom da pozelim svu srecu reprezentaciji nasoj jer ce im itekako trebati,s nadom da cemo stici bar do produzetaka pa onda ko sta ponese
AJMOO CRNA GOROO
Ako je ovako kao sto najavljuju bolje da ne istrcavaju na teren.
Ahhahahhahahhahha,odlično 5 :)
Evo kako bi trebalo biti,ako je vjerovati pobjedi :)
http://img339.imageshack.us/img339/7126/unledyyw.jpg
Dobro je sto ne vjerujem nista toj pobjedi pa se nadam da nece bit tako.
Ne moze bit' tako, jer Pekovica nema. Savic ce igrat isto, 100%.
Ja se nadam pobjedi ali ne i prolazu...
Ma najbolje da Džudović igra prije Savića... previše je spor i trom, jedino valja da prepadne protivnika kad se pojavi.
Savić nam je bio najbolji u prošlu utakmicu. Mali će bit najbolji štoper na svijetu za par godina.
Bilo bi stvarno carski da Brna izvede potpuno istu formaciju kao u Pragu :D Kao ono je bilo dobro nego nismo imali sreće... aoooo
Necu vise nishta da pricam, ne mogu vishe. Posle ovih najnovijih vijesti(neigranje Pekovica i nedostatak Savica u sastavu) totalno sam ubijen u pojam. Vidjecemo shta ce biti. Vidimo se na zapadu!
Ma sacekajmo do nocas, ako ne stavi Savica u prvih 11 cijeli strucni stab na celu sa DR Brnovicem treba da se pokrije usima!!!
dje ste to vidjeli da savic je igra?
Polako ljudi da vidimo zvanični sastav prije utakmice..
Qqqqqqqqqqq ne igra Savic.Crnogorski Murinjo pokazuje naznake svog talenta xaaxaxxaaxaxxaxaxa ubice nas Brnovic nocas
Ljudi, pustite Pobjedu posranu sto prica. Po njima svi igraju. Ja vjerujem da su i Savicevica u sastav uvrstili. Igrace Savic 100%.