E ne znam sta je u pitanju, mislio sam da su dani komentarisanja po internetu iza mene, odakle sad ova zelja za portalima? :)
Printable View
E ne znam sta je u pitanju, mislio sam da su dani komentarisanja po internetu iza mene, odakle sad ova zelja za portalima? :)
Da nije kriza srednjih godina? (sto bijedna moja poznanica rekla na pitanje "sto radis, dje si s poslom" i onda pocne nadugacko i nasiroko :) )
Define: srednjih? :) ne znam, mozda, ogorcenost bi iz mene pricala :)
Mozda si konacno nasao dobrog dilera? :)
Srednje godine, vele da su to ove moje :)
A ti sto komentarisu po portalima, uglavnom su politicki, nacionalno ili vjerski ostrasceni, a sa takvima ulazit u diskusiju je sizifov posao.
NIjesu svjesni svoje nesvijesti moj kvarni. To bi trebalo nedje sve zatvorit na gomilu, pa da se dobro pokrkaju medju sobom, a ko pretece, pridat mu.
Masaža ovih balvana od nogu mi, od strane Artemis.
Halal joj!
Relax, anticelulit, drenaza,..? Artemis, ako budes htjela poslije u Igalo da odmoris desetak dana, zavrsicemo ti nesto :)
A dobro ljudi, ne mozete tako pricat: ovdje sam samo ja pametan i normalan, ovo ostalo sve ludo, ostrasceno...
OT: uh od kad ne izhedoh karamelu uh uh cok cok
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Pošto sam ja inače pizdasta, bilo je i jaukanja, izmicanja nogu, gilićanja(oću da crknem kad mi takne tabane), bilo je i uzdaha...zadovoljstva...:D
Ovdje ima dosta pametnih, imas sa kim da razmijenis misljenje, ali portale kad pogledas....uzas. Iz krajnosti u krajnost.
Nisam znao da je Artemis presla na zensko.
Na svinjetinu, ako ćeš baš precizno.
Jel' moguce da su komarci poceli? Poranili sve im y...
Nedostaje mi Savezna Federativna Republika Jugoslavija.
Pa kaze... Posisala bih te ka' kirbi :)
Šterika, polu svijeća...
Pepeljara polu puna, piksla polu prazna.
Tu u uglu levo, slomljeno srce, prazno.
Nismo mogli da se volimo,
jer ti si gasila sve, moje kanale.
Ništa nije moglo biti, u ovom gradu bez zdravih ptica.
Golube šta ima? Leti se u visine dok se pada, novčanik pun, dobro je to.
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
Đega Lucas, nema ga odavno?
Malo lokal patriotizma
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...b0&oe=57793234
daj upali mi VH1, samo to ocu !