ahahahaha ili da na miru pijes i telefoniras u neregistrovanome autu jer je tih dana akcija POJAS :D :D :D
Printable View
Sreća što je nisko auto.
https://www.instagram.com/p/C-BOw-NJ...BpemtldWRoM2tm
Bio udes na Virpazar.
Nisu držali razmak - pa se cuknuli malo i napravili kolonu 20km
https://i.postimg.cc/k5j8yqd0/20240801-092603.jpg
Cuo sam da su se sudarila ova dva kontejnera i da je jedan zavrsio na boku.
ovakvog cukanja zbog ne drzanja odstojanja srijecem dvevno po 2-3 komada na relaciji Bar-Tivat. samo u Budvu jutros 2
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
ovdje redovno upadaju u kontra traku kad kreću uzbrdo da pretiču i čudi me kako do sad nije bilo udesa
Ovaj sa Bemveom nevin as fak.
Mene juce 2x udarise, srecom sluzbenim sam bio. Zato kazem da je u CG greota vozit auto preko 5000 €, bitno je samo da ima klimu da se izdrzi ovaj zeropek, jer sta ima raditi ako te non stop udaraju a vozis auto 30000 +?
Prvo kod skretanja za Jaz. Ja iz pravca Budve hocu da skrenem za Jaz, debil iz pravca jaza ceka da se ukljuci na put i ne vidi mene kojem je trebalo metar da se iskljucim s puta, nego daje gas i udara me u bocni zadnji dio. Srecom bio je korektan momak, priznao krivicu i zavrsismo evropski. Posle produzih na trajekt, cekam u redu bezbrizno, kuckam na telefon, kad me neko tošnu od pozadi. I to dobro. Da sam bio sa mojim, dobro bi mi iskrivio branik. Srecom nista nije bilo jer bi mi bilo preveliko cimanje 2x pravit evropski i ici do osiguranja u 2 sata.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Brate od kad si posao na tu Ibizu sreca ti okrenula ledja. Moras sad neku romkinju predrat.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Mild-hybrid. Baterija mu je iznad prednjeg tocka. Isti se zapalio prosle godine u HR.
Znaci obavezan kasko i PP aparat za hibridna i elektricna auta...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nema kraja crnoj hronici s nasih puteva.
Sad je lik proletio 100+ na sat bulevarom i.crnojevica, kroz crveno jos, sve je odzvanjalo... ko god je u one kafice śedio okolo, scena iz filmova, kao raketa.
Onda isto trkac al u suprotnom pravcu, istripova se da vozi NeedForSpeed, 100+ na sat ispod podvoznjaka put maslina i iz trake u traku...
Kako svaki dan nemamo 10+ poginulih ne znam.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Supruga moja ovo slikala...bukvalno je prva naisla na udes... ova djevojka sto je vozila dzipa taman izlazila iz auta...
4sata je bio zatvoren saobracaj... stigao sam tamo oko 11, ovaj momak sto je poginuo vozio je megana 2 karavana... i steta mi nije izgledala tolika ali mi se cini da mu se nije otvorio airbag..makar ga nisam vidio, a vjerovatno nije ni bio vezan...
Valjda je i trece auto ucestvovalo...ne shvatih da li je ovo trece auto preticalo a onda ova cura bjezala..u svakom slucaju ako je preticao, onda je na bas na punu i u krivinu
Apelhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...56338feedc.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
je li ovo nekome odletjelo vozilo sa prikolice ili je coek vozio na zabjelo u pravcu kruznog? Isprevrta se na ostrvo i u stub.
ja ne znam sto je ovo vise svaki dan, avgust duplo
Mororista
Jutros da vozim suprugu na posao (prva kisa pa necemo da se igramo), u isto vrijeme je i komsinica krenula iz kuce sa kcerkom, i po gasu, Vento iz 1992. godine, celestonke…ja laganini, poslije par kilometara vidim Vento na bok, van asfalta, zena krvari koliko moze. Prebacih je do hitne. Lomovi, kopce…
Ja ovakav narod nigdje vidio nisam.
Mjesec dana pricam kad pane prvs kisa u pg kako ce da se kliza... pogotovo ovamo dje su kkntejneri nedeljama pravili naslage...
Naucio sam to na tezi nacin