Originally Posted by
Hell Raiser
Prijatelju, ja sam ovdje vise o ekonomiji pisao, nego vecina sadasnjih zabrinutih forumasa zajedno.
Drugo moje interesovanje je bilo do kojeg trenutka represivni aparat smije da se koristi, a da ljudi tapsu.
Cak mi je smetalo i ono na CT, iako je x puta blaza akcija od prethodnih, na koje je vecina tapsala i navijala, dok se maricama bukvalno lovi i prebija narod.
Problem je sto cu ja napisati konkretne promasaje i ove vlade kao i ptethodnih, dok se vi zanimate uopstenim kritimama ala CDM/Pobjeda.
Rekoh li da Mitrovic treba da ide, ali ne zbog kuce, nego sto je dozvolio da mu inspektori naprave ovo sa PS Gradnjom.
I da su mu ti isti jos na poslu.
Srzenticka se okruzila pobjednicima tendera, pa joj isti sprovode digitalizaciju. Sa previse para za stvarno premalo muzike.
Borinovicka se trudi, samo sto ni ne pokusava da ocajni sistem dovede u red. Ima pomaka, ali je to ocajno sporo.
Ekonomisti mi malo udaraju na populizam, ali dobro. Imaju jos do nove sansu.
Stijovic izigrava francusku sobaricu, medju vukovima koji su napisali zakone prema sebi. I jos ih ne mijenja, a sprema nove sa istim likovima koji su napisali i prethodne....
Ali kada mi pricamo o Vukovicevim vedetama i kako i dalje sve u PG funkcionise na isisavanje para iz budzeta i kasapljenje prostora, vi svi mudro cutite....
Malo je to licemjerno, a ocekujete da mi imamo izrazenu ostricu prema novim kao i prema DPSu.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk