a nista cudno kad je Dzakic u pitanju
Printable View
a nista cudno kad je Dzakic u pitanju
JDS je fenomenalan borac, trenutono na vrhu, ali Lesnar ce biti neugodniji za Overeema nego sto ce biti JDS ako se sretnu slucajno ili ozbiljno mislis da u stand up-u JDS je nadmocniji imalo od K1 sampiona,overrem je badr harija dobio (posle mu badrrrrr dao popare),i sad ispade da je jds bolji od badr harija u stand up-u,molim vas ljudi ne precerujmo stvarno, ,a ne zaboravi ovo,pola pobjeda je alistair u mma imao na submission,sto mu slabo ko pripisuje jer ga smatraju stand up borcem cistim , vise problema ce imati on opet ponavljam sa lesnarom nego sto ce sa JDS-om,
Kad je ova borba Lesnar - Overem po nasem vremenu u petak, i imate li neki stream da znate da nece kocit e bih da to odgledam na mir :)
kod nas je 31og decembra moze li bit u 4 ujutro!?
ako je vec tako,molio bih sve da ne otkrivaju komentarima pobjednika taj dan
nista mi crnje nema no kad tako iscekujem mech,i udjem ovdje s nadom da odgledam snimak,pa vidim iz komentara ko je dobio,uhhh
Ao...Ovo mi je najjace. Svi cemo cekat da ti prvo odgledas mec pa cemo onda komentarisat borbu, ne sprdaj se.
a ne no ces se ti svima usrat s tvojim komentarima u mec koji cekamo pola godine
Total TV, fightchannel 85, live 8-)
A ja mec pogledam ujutro ili live, a ti vazda kasnis sa 5 dana.Nijeste mi nimalo aktivni na ovom podforumu.
nije tacno prijatelju,odgledam mech Live ako sam u mogucnosti,a ako nisam prvo mi je sto se probudim da udjem ovdje i vidim je li ko izbacio snimak,ali ne komentarisem dok ne vidim da je vec neko komentarisao,iz istog razloga koji sam gore naveo
ti si guster na ovom Forumu,pa ne bi trebalo tako da pricas,mada ima istine da smo malo zapostavili ovaj podforum
Eto, cim se uputi neka sugestija ili kritika, feedback je odma vrijedjanje isl.. Nego nema veze, nije moje da prevaspitavam.
bice i na arenasportu. Pa ko ima extra tv neka ga aktivira na mjesec dana. Ako mogu ovi amerikanci placat 50 dolara za taj mec mozemo i mi 5 eura
Mada prosli je bio na Arenasport 1 koji je besplatan, pa moze i sad bit tamo. Provjericu pa javljam
chochek aj daj onda daj torent dje ce bit da i ja skinem to u subotu ujutru ????
Izvini sto sam te pogresno shvatio. Nijesam novajlija, nego eto, primoran sam da promjenim pseudonim.
Prati li iko Vasa Bakočevića, ja misilm najbolji naš mma borac, a niko ni da ga pomene. Evo sad na TFC 2 osma pobjeda. :)
http://www.sherdog.com/fighter/Vaso-Bakocevic-57936
http://www.youtube.com/watch?v=_HSKuIZwGdM
pratio sam nekoliko njegovih meceva,interesantan borac
ima potencijala
izbacice gugl makar 5 torrenta jutro posle borbe kad ukucas UFC 141
a volio bih da Cerone dobije nate diaza