Izbaci ti brate, da se vide ti golovi.
Printable View
Da Lovćenu treba makar bod, lagano bi ga uzeli jer Sutjeska veze nema. Čak i ovako je moguće da ih zakinu, naravno ako ih ovi ne pušte. U svakom slučaju, danas se viđelo ko je bolji :) druga je priča to kakvi vjetrovi duvaju kroz FKB i sve što se dešava u tom klubu zadnjih ihaha godina i što više većinu istinskih zaljubljenika u taj klub manje više i boli penis oće li osvojit titulu ili ne, uključujući i mene...
Ne treba Lovcenu nista zadnje kolo.
Mogren - Lovcen 3:1
Lovcen - Mogren 1:0
Lovcen - Mogren 2:1
Lovcen - Mladost 2:3
Mladost - Lovcen 0:0
Mladost - Lovcen 0:5
Mogren - Mladost 0:3
Mladost - Mogren 3:1
Mladost - Mogren ?:?
Ako bi Lovcen izgubio, a Mladost i Mogren nerijeseno, svi po 37.
Lovcen
Mladost
Mogren
Koliko simpatizera Buducnosti odjednom na ovom topicu ka da su iz naftalina izvuceni :D
Ma to ce X bit
A kako su se radovali niksicani posle gole.Steta sto je zabranjeno bill ici na gostovanje
kojeg se igraju barazi zna li ko ?
"Ostaje još utakmica u Nikšiću sa Sutjeskom, prva u kojoj potpuno rasterećeni i bez rezultatskog imperativa idemo da se nadigravamo. Da odigramo konačno i za svoju dušu", kazao je junak pobjede Lovćena, Milan Đurišić, koji je uz gol upisao i asistenciju.
e kako bi dobro bilo da ovi sampioni sa pjene od mora malo odmore u drugu ligu :D
'Oće li mi neko objasniti šta se dešava sa Janjuševićem?
3 šuta Budućnosti - 3 gola.
Prvi je primio sa 25m, drugi go' bih ja odbranio, kroz ruke mu je prošla. Treći da ne pričam...
Čitava ekipa je bila na nivou, ali on je zasrao. . .
Ispade Mornar direktno... Tako i treba kad su se prije 2 kola krenuli da kupuju utakmice.
Pucaju suspenzije na obje strane.
http://www.vijesti.me/sport/buducnos...-clanak-130707
Ne svatih ovu zabranu nesto jesmo li kaznjeni mi ili nece moc ni narod poc na zapad da gleda?
Ako zapad stavite na brdo Gorica i ponesete dobar dvogled onda nece zapad biti kaznjen...
Pred praznim tribinama ce se igrati naravno, a i saopstenje je bas zbunjujuce....
Nije zbunjujuce toliko kolko ne kapiram sto je narod sa zapada kriv i ko ima za pravo njima da uskrati za nas nije problem navikli smo da imamo jedini muda da kazemo kako jes pa im je najlakse nas kaznit. A sto se tice ljudi sa zapada ne svatam kaznu ljudi su se samo branili od znate koga i cega..