neka su ih iscerali, g ovna... PIH!!!
Printable View
neka su ih iscerali, g ovna... PIH!!!
Haha, koliko samo kiselih smajlica... :lol:Quote:
Originally Posted by sljiva
Ja ti opet kazem: IGRA MACKE I MISA! Sto, nije tako? Vazi... 8)
Quote:
Originally Posted by Sick-Boy
Ja ne znam ocete li imati motiva sad u finalu... :)
nema Mila ... :(
Da znas da bi nam valja' jedan na suprotnoj strani i u finalu. :D
Razbili bi ih laganice, taman ka' i vas... :lol:
Quote:
E brate... nemam najmjeru da se raspravljam... Zivio ti meni... ;)
najjači momenat..Quote:
kao sto mu i nick kaze the man/boy is SICK! :roll:
partizan je u ovom momentu jaca ekipa i tacka. Ali dogodine cemo se ponovo probat pa cemo vidjet ko je dje.Partizan bez milojevica je slabiji 40% sto ce se i vidjet.A buducnost bez vranesa ja tesko mogla parirat pod obrucom.
A ono navijanje u Bg je bilo stvarno katastrofa-no tako im je reka vojo kostunica da pjevaju.
sick boy niko ne spori da je patlidzan u ovom trenutku bolji, samo smo konstatovali koja ste stoka v(malim slovom)i navijaci istog... 8)
Pos.... se na klub kad su dopustili da im navijaci uzvikuju fasisticke poruke. Cijela Srbija je sagorela u fasizmu i njima nema pomoci, a vidjecemo kroz nekoliko godina dje je ko!!!
Nekoliko godina??!Quote:
Originally Posted by holjo
Mozda nekoliko stotina godina...
Prodavao je Partizan mnogo veca imena od Milojevica pa je ostajao u vrhu nase kosarke... Sad recite da to nije istina... Partizan je pravi klub. Institucija. Njega ne finansira ni Vlada ni lokalni .....-sverceri. Slazem se da je ponasanje Grobara u prvom mecu bilo nekorektno, ali nemojte reci da je napad policije na navijace i prebijanje iz cistog hira korektno??! Mislite da je zemlja sa takvom policijom na pravom evropskom putu...
Mozda stramputici...
Sve u svemu Partizan je i bolji, jaci, organizovaniji kolektiv. Kao klub treba da bude uzor ovoj Buducnosti, a ovi mladi momci nikada nece izrasti u velike igrace dok su u Buducnosti. Ako prodju kroz Partizan ili neki jaci klub moci ce da se afirmisu u velika imena. Imaju dobar potencijal, ali nema ko da ih uputi kako dalje...
a odakle ti znas koga finansira????Quote:
Originally Posted by Kutuzov
nemoj da pricas nesto o cemu citas iz novina ili vidis sa tv-a! raspitaj se malo ko su pravi sponzori kk partizana,
i niko ih nije mlatio iz hira, receno im je sto ne smiju pjevat, kad su pjevali receno im je da izadju iz hale pa nisu htjeli!
a ovo da se mladi igraci ne mogu afirmisati kroz buducnost i steci ime grijesis, nismo u komunizmu, pa da se samo partizan i zvezda gledaju, nego imas skauta na skoro svim utakmicama
Pune tribine ružnih navijača,Quote:
Originally Posted by kefalo
nemamo baklje, prskalice gore,
bubnjevi bušni, pesme su nam ružne...
...JER MI SMO STOKA SA TRIBINE JUŽNE!!!
ALE ALEEEEEE, ALE ALEEEEEE... :yipiiii:
8)
neka objasni to Rakocevicu, Sekulicu, Tomasevicu i ostalima koji su odavde otisli u Evropu...Quote:
Originally Posted by DIDI
ili mozda miloju?? ili mozda pavlovicu????
Blago tebi kad sam sebi u oci bacas prasinu ;-).Quote:
Neke stvari znam malo bolje od tebe. Necu da ulazim u individualne rasprave. Navedi mi sva domaca imena iz SVJETSKOG kosarkaskog slaga koja su se afirmisala iz Gorstaka, Buducnosti, MOrnara, Ibona, Vojvodine, Masinca, itd.
A posle toga navedi one koji su prosli kroz Partizan, a dio i Zvezdu. Posle toga povuci paralelu pa vidi koliko tvoja prica ima smisla...
ti ocigledno ne pratis kosarku, jer da pratis jasno bi ti bilo sve, odakle bijase 2 draft na NBA, prije 2 3 godine, iz partizana, zvezde??
ps: a oko finansiranja je sve jasno
A ko ih finansira obraza ti? Divac i Danilovic sa Sasom Djordjevicem daju svoje pare za taj klub a?Quote:
Ne zivi u iluzijama. Ne znas sto se sve tu radi. I ja i ti znamo jedan mali % svega toga.
Necu pricat kako se sudije biraju jer ce DIDI rec da sam alapaca :-)
Pa vi govorite u prilog mojoj prici... Milojevic - prosao kroz Partizan (iz Partizana ide van), Rakocevic - Zvezdu, Tomasevic (iz Zvezde ga kupio Partizan). Oni su ih afirmisali kao igrace. Koga ste se kos sjetili... Mozda Danilovica, Divca, Bodiroge, Obradovica, Djordjevica, Vujanica, Drobnjaka,...
Ne zelim da se prepucavam bez potrebe. Vi ovo sve znate, ali ne zelite da prihvatite. Malo je igraca koji su se afirmisali, a da nisu prosli Partizan i Zvezdu. Npr. Stojakovic, Milicic... Iz bivse SFRJ ih je bilo koji su prosli kroz Jugoplastiku (kasnije POP 84, Split) ili Cibonu. Zapamtite vecina je prosla kroz velike i prave klubove, bas kao sto ce se desiti sa pojedinim igracima ove ekipe Buducnosti...
milojevic se afirmisao u buducnosti!!!
rakocevic isto tako!! bio je poznat dok je igrao u zvezdi, al je bukvalno explodirao dok je bio u buducnosti! pavlovic, cabarkapa u nba posli, i drugi, to jeste mozda malo igraca al da ima kvaliteta ima,
jel znas koja je sad najjaca skola kosarke u srbiji? da nisu mozda zvezda i partizan?
nemoj da pricas o nekim proslim vremenima dje je drzava finansirala partizan i zvezdu pa su mogli da dovedu sve talente koje hoce iz srbije i cg,
pogledaj samo malo zadnih par godina dje su partizan i zvezda u kosarci, a dje su hemofarm fmp, meni je milo zbog toga jer je dosta bilo da 2 kluba samo budu jaka, sto vise klubova jakih igracki i finansijski, liga je jaca!
Milojevic se afirmisao u Buducnosti??! Pa sto nije otisao u neki jak evropski klub???Quote:
Tacno sam znao da ces spomenuti najjacu skolu kosarke u Srbiji. I mislis na FMP!? Zar ne?
Ne ide se preko te skole u NBA... U NBA se ide preko Grka koji tijesno saradjuju sa Partizanom... Znam da vam to bode oci ali je trenutno tako!
Slazem se da je bolje da ima sto vise jakih ekipa. Najveci promasaj je bila Goodijer liga... Zadnje godine su se nasi klubovi dosadjivali, a u zemlji su propadale ekipe koje nisu imale jake meceve... Zar mislis da bi Buducnost ovako ocajno odigrala sa Partizanom da je cijele sezone igrala u ligi koju cine Partizan, Zvezda, FMP, Hemofarm, Vojvodina... Jos bi se igraca ti dokazalo... U jakim utakmicama se radjaju zvijezde i dobija motiv. Za nasu kosarku je najbolje da se igra jedinstvena liga sa Srbijom ili nekim iz okruzenja. Igrace Buducnost Jadransku ligu, a ostali ce imati kvalitet opstinske lige... Nije li tako?
ne kapiras, ne bodi meni oci sto iz partizana idu, to ce bit uvijek tako ako se ne stvore jaki kosarkaski centri svudje po srbiji ili crnoj gori, i ne samo kosarkaski, vec i fudbalski, iz fk buducnosti su samo 2 ili 3 igraca posla direktno u inostranstvo i nesto napravili, tako je i u drugim klubovima
zvezda i partizan su institucije na ovim prostorima (s i cg) jer se godinama u njih ulagalo i sipalo novca, da je bilo drugacije lige bi nam bile zvek!
divac je tu najjaca karika sa vezom za nba, tako da grci mozda jak udio, al divac je divac :)
Nego Kutuzov ne rece mi ko ih finansira? Kad vec nijesu politicari i lokalni biznismeni? Ne dizi u nebo CZ i Pratizan ne znas sto se tu sve cini.
Da pogledas ligu CG za mladje kategorije pa kad vidis sto se cini onda bi se dobro zapita sto cine ovi u glavnim ligama....
Isto bi ja tebe mogao pitati ko finansira recimo IKEA-u!?Quote:
Originally Posted by hercules
Veliki klubovi su u mogucnosti da zive od prodaje igraca i sponzora. Novac od prodatih karata sluzi samo za placanje taksi i kazna, vjeruj mi... Kada stvoris jak klub, dobru skolu, veze sa jakim klubovima. Kada navuces skaute da prate tvoje igrace i naravno kada tvoji bivsi igraci (kao Divac, Danilovic i ostali) pocnu da rade menadzerski posao za tebe tada imas mnogo manje problema od malih klubova koji ne mogu da zive od toga...
Tako radi IKEA - fabrika namjestaja. Napravila je vrhunski proizvod, odrzava kvalitet, ima reklamu i pojam je za sitne stolare...
Nisam razumio sta si htjeo reci...Quote:
Ma,shta je sa wama bre,ljubomorni skotowi!?Kriwo wam je kad neko postigne tako welik uspeh kao shto je moj najbolji drug Puro.Ne mogu da werujem da ste tako nisko pali(ako ste uopshte ikad i bili na wishem niwou,chisto sumnjam) da takwe glooposti prichate o najboljem dechku i fudbaleru!Owo jw zaista tragichno,kewe mi!Znachi,u shoku sam ,kad on owo widi,bitje swashta,ne znam stwarno shta wishe da kazhem,ma ustwari netju da se rasprawljam sa takwim kretenima,ali zaista sam razocharana,nisam werowala da ima tako primitiwnih ljudi,ali eto.Zaista sam zgrozhena,a mogu misliti kak tje on reagowati!Odwratni ste!Dechko ne mozhe biti bolji,a wi stw stwarno ne mogutju,ne znam kakaw problem imate.
Znam da me niste razumeli jer mozak nemate chim imate takwe komentare i izliwe,ali ipak sam owo morala da kazhem,znachi nisam mogla da tjutim i trpim owakwe grozote o njemu!
sledeci put fino procitaj pravila, jer ako nastavis ovako bojim se da neces moci da pises, a post neka ostane, da se smiju pravi poznavaoci pura :)Quote:
Originally Posted by Purovicka
Kutuzov molim te da ne mlatis vishe gluposti jer ti covjece sam sebe demantujes...
Pazi ovo : Kad je DIDI ili nebitno ko rekao da se Milojevic afirmisao u Buducnosti , tvoj odgovor je bio da se nije afirmisao u Buducnosti , jer da jeste otisao bi u evropu... Aj sad da ja kazem da je to istina (ali nije , nego nema veze) , pazi sad paralelu na tvoju pricu, kazes da se Tomasevic afirmisao u partizanu...? A iz partizana presao u Buducnost...? a iz Budcnosti u inostranstvo...?
Pa skim se mi odje raspravljamo ljudi moji... :)
Evo sad presipamo iz suplejga u prazno. :roll: Kad vec nije drzava, kad nije mafija, nijesu lokalni biznismeni ko to njih finansira onda? A ti mi odgovaras sa nekom fabrikom namjestaja :roll:Quote:
Od karata ovi nasi riejtko kad pokriju i troskove za sudije, delegata, hotel i ostalo da ne pricam o gostujucem timu sto sve placaju.
Ne zivi u iluzijama momak. Sportska mafija je ukorijenjena i kod nas. Sjeti se da su Kezmanu oteli bili dijete.
Sjeti se da ubise Harisa Brkica. A gle cuda i Kezman i Brkic su ex clanovi sportskog drustva Partizan a?
Znam. Zato sto ne znas o cemu se stvarno i radi. Recu ti samo, da kad bi se znalo sto se cini, skandal u nase sportove bio bi vecih razmjera nego ovaj sto je u Kalco ternutno.Quote:
Over an out.
Ne zelim da vise ulazim u rasprave i trosim vrijeme...
Partizan je pravi klub... Sa jakom skolom, dobrim strucnjacima i
organizacijom na nivou kluba. Njegovi bivsi igraci pomazu u prodaji igraca. Ekipa Partizana je pod lupom od strane svih jacih klubova. Jednostavno stekao je ime...
Buducnost nema organizovan klub. Ima perspektivne igrace koji ce ostati samo talenti ako se "finalno ne obrade"...
Partizan kao ekipa nije pokaza niti trunke nekorektnosti prema igracima Buducnosti... Mogao ih je nagrditi, dotuci, igrati se macke i misa sa njima... Nije to uradio i ne bi bilo korektno prema tim mladim igracima od kojih ce neki upravo u Partizanu zaigrati...
Treba Buducnosti prava uprava i organizacija, a i dosta rada kao i vremena da napravi dobro organizovan klub. Ona nije na tom putu, a da li ce biti - vrijeme ce pokazati...
Pa da ne mislis da je to Partizan napravio...Quote:
Ja nisam zagovornik mafije u sportu... Naprotiv...
Ja indirektno pomazem jedan mladi sportski klub, a za to ne trazim ama bas nista... Drago mi je da ovdje ima talenata, ali vam kazem da nije sve u igracima, strucnjaci su tu da im daju ono bez cega ne mogu, a nije talenat...
Buducnost sa Mitrovicem nije na takvom putu...
Evo ti domaci da uradish do kraja nedelje !!!Quote:
saznaj kolika je plata milojevicu u Partizanu pa ce ti bit jasno zashto tada nije otishao u neki Evropski klub !!!
Hoces da kazes da Partizan igracima kalibra-Milojevic daje najvecu plati u Evropi...Quote:
Originally Posted by B-A-N-E
Posto volis domace i izgleda da si u tom fazonu, ti saznaj koliko ce biti plata Milojevica u Pamesi i zasto ide... Odnosno, zasto nije prosle godine otisao u Pamesu... I sta je dobio za godinu dana te ga sad mnogi traze i nude relativno velike cifre??!
Sa Milojevicem se desilo ono sto sam i gore pisao... Dobio je "finalnu obradu", kolektivni duh i veliku igru u evropskim utakmicama... U Buducnosti jeste bio najbolji u domacim okvirima, ali mu Evropa nije isla...
imam utisak da se ovdje ne radi o sportu...
a ja imam utisak da smo mi u crnoj gori "najebali" bez srbije.:)
pa samo gledam ove price o zvezdi, partizanu.... i citam forum b92 dje pisu kako cemo moci da jedemo krse i prljavu mafijasku hranu....
ovaj referendum je cudo ucinio a ovi sto pricaju o zvezdi, partizanu... ne pricaju tj. ne misle na sport nego guraju politiku ispod i oce iz gaca da iskoce sto ne rekosmo NE.
Procitajte malo forum b92 pa vidjite sto se tamo prica za sve sto dolazi iz CG-pa da ih sram bude.Puuuu, smucili su mi se ovi domaci izdajnici.
ako se kome ne svidja sport u CG neka ga brate ne gleda i zavrsio je stvar.
Uaaaa za cigane i grobare i domace kvislinge.
vidi se da kukave fudbalere buducnosti niko ne finansira :) cim nisu imali dresove sa da
Nego evo cuh da ova nova podloga sa drenazom i cudima kosta 360000 eura
sad ce bit ko na marakanu
da izgaraju protiv jedinstva i rudara ;)
Falim te Boze da se ugradi ta drenaza jer ovako kad padne kisa voda do koljena. Jos neka im kupe rezervne garniture kako bi mogli na poluvremenu da se presvuku...Quote:
Originally Posted by NETMAN
Bogami je Buducnost veliki favorit za osvajanje nacionalne titule ;-)! Doslo i njihovih 5 minuta :-)!
kakwih sam odje gluposti prochitao... i$aaa...
josh chowjek ne priznade ,da iza CZ i Partizana stoji sportska MAFIJA !!
prawa MAFIJA choeche ? eee otwori ochi.. shta je bilo sa FK Partizan ? poshto widim da si ultra grobar ,ko je Zekowic ? nije powLo a? nije krimos ?
ajde ne mazhi sam sebi ochi..
a ja imam utisak da ne da nijesmo najebali bez Srbije,nego da smo josh malo ostali tek bi najebali.. ;)
sad /politika = off !
Da li sam ja negdje rekao da ne postoji mafija u sportu?? Edituj to molim te!!!Quote:
Originally Posted by mc_esseny
Na drugoj temi cemo o Zeki i Bjeki, oni su za malo siru pricu...
A sto mislite da se u novoj ligi nece iste stvari desavati? Jaz Buducnosti, Sutjeske i Zete? Pa jos ako se ukljuci neko sa juga ili sjevera!? Pa da li mislite da je Sutjeska zaboravila ono sramno izbacanje iz lige od strane Buducnosti???
I jos mi recite da ja sebi oci mazem...
Za mene u sportu postoje samo sportski motivi i politika me tu apsolutno ne dotice... Njome se ne bavim... A ja nisam kriv sto istina boli...
e fino, sad majstore reci...Quote:
okle pare ? sponozri ? Zepter Osiguranje jel ? chiji je wlasnik ?
Atlas ? chije je wlasnik ?
heh..:rolleyes:
"da se smiju prawi poznawaoci purowitja"?!ma,daj molim te nemoj ti mene zasmejawati ,josh tjesh me ubediti da ga ne znam dowoljno dobro,istina ne znam ga bash dugo,ali znam ga dowoljno dugo i dobro da zakljuchim da nije takwa osoba kakwog ga wi dozhiwljawatw i opisujete!Mrzi me da chitam prawila,predpostawljam da ne sme da se wredja ,epa to onda reci owima shto su wredjali Milana,nasprem onoga shto su oni rekli o njemu ja nisam napisala nishta!Budi realan i razmisli malo,chemu swe tw gluposti o njemu?Zashto ste toliko ljubomorni?I odakle wam swe te gluposti shto ste prichali o njemu?