Ima li direktne linije Podgorica - Brisel?
Ako nema, koja je konekcija i cijena karte?
Printable View
Ima li direktne linije Podgorica - Brisel?
Ako nema, koja je konekcija i cijena karte?
Tirana, 180e.
Ne placam ja ovo, samo bih radje isao direktno iz PG ako ima, nego preko Beca, a i ljudima smanjio trosak...
Sinoc sam nasao kartu iz usa za podgoricu za 1150$, poslije par sati cijena je pala na 880$, nisam je kupio. Ali sada je cijena opet na 1150$..da li moze cijena ovako opet da padne ili da se ipak karta uzme po ovoj cijeni sto je sada ?
Zanima me, s obzirom da je Malev bankrotirao, koje su najjeftinije i najbrže varijante leta iz CG ili okoline za Budimpeštu ovog ljeta, po mogućnosti bez presjedanja?
Vidio sam varijante iz Dubrovnika sa presjedanjem u Berlin ili Beč, za oko 300ak eura, koje mi baš ne odgovaraju jer se dugo putuje i nije baš povoljno.
jedino iz zagreba ima direktan let ka budimpest... sve ostalo je bilo preko malev-a, a kako oni propadose niko neleti vise te relacije (beg, sjj, tgd,...)
i mene bi zanimalo ovo za budimpeshtu... za sad najbolja varijanta koju sam nashao je montenegro airlines-om do becha, pa ona vozom 3 sata do budimpeshete...
eto najvaljuju da ce biti autobusi do budimpeshte od juna, a i "direktan" voz... dako neko uvede i avio liniju...
A kakvi su ovi sa montenegroairlines da rezervisem online, sve fino unesem i da platim, kad ono nece, kao "its too soon to book" , kakva glupost, morao sam preko drugih sajtova da rezervisem kartu sa montenegro airlines.
Za budimpestu, mislim da je oko 340$, tako nesto, ako ti se isplati. A Malev je bio odlican.
to nije direktan let $340 za budimpeshtu?
Nije, koliko ja znam nema direktnih, barem ne povoljnih.
Do bg-a za 10 eura, pa onda za 12-13 do budimpeste. Jes da je cecanje vozovima, ali ne moze jeftinije :)
koliko je najjeftinije do amsterdama ili ajndhovena,moze li mi procackat neko?
iz pg,dubrovnika ili tirane?
Putnici, da li znate dal je bolje kupiti kartu Easy Jet-om pola godine unaprijed ili je povoljnije kupiti nekih mjesec, dva, pred polazak (kao u slucaju Wizz air-a)?
P.S. Sto se tice leta za Milano, trebalo bi da otvore dvije linije iz Beograda, low cost (Air One + Wizz Air).
Nikad ne znas to sa low cost, ne znaci da ce bit automatski jeftinije ako ih kupis pola godine unaprijed. Makar jednom nedeljno se mijenjaju cijene karata nanize ili navise, zavisi od dosta faktora. Vrlo je moguce da ce bit dosta povoljne cijene i par nedelja prije puta.
A kad ce bit ovo za milano? Oce li bit sto do aprila?!
edit: evo sad vidim da ovo za AirOne nece prije septembra, a za Wizz ne kazu nista na sajt, samo da se iz Rumunije otvara linija.
Ja bih trebala da idem za Dubrovnik u julu mjesecu. Posto znam okvirno datum polaska mogla bih i sada uzeti kartu (koja nije bas nesto povoljna kad se ukljuci i prtljag). Kod Wizz-a i ostalih low cost kompanija zna se da mozes naci povoljniju cijenu mjesec dana prije nego li pola godine prije, al za Easy Jet nisam sigurna jer lete samo u toku sezone te samim tim imaju manje povoljne cijene u odnosu na Wizz. Raspitacu se jos malo.
P.S. Air One sigurno dolazi u Bg, a Wizz air vjerovatno ce prosiriti linije i do Milana (insajderska informacija :)).
Da nece bit kakva akcija JAT-a i nasih za april mjesec, ima li ko kakvu info?
Kad god letite za Italiju, trazite karte na www.edreams.it
Uz to, ako planirate vezani let (tipa Pg - Rim - Milano), probajte da kupite odvojene karte. Dakle, jednu za prvi, jednu za drugi let. Naravno, obratite paznju na trajanje i vrijeme izmedju letova. Tako je najcesce mnogo jeftinije.
Do Ciriha i nazad,polazak 6-og aprila povratak 20-og,ima li ko kakvu jeftiniju ideju od ove Montenegro Airlines-ove od 236,00 €?
Iz Dubrovnika, 203e
koji airline???
e ne bih se radi 30e cimala na Dubrovnik, sanse nema
Trebaju mi dvije karte.Najjeftinije povratne preko M.A za ovaj period (6-20 april) su 602,68.Ako je moguće doći do tih iz Du od 196x2= 392 razlika je 210,68.Vala bih se za tu razliku maltretirao do Du.Kako da dođem do tih od 196?
i mene zanima ;)
Napisah gore... www.edreams.it , upises datum polaska i povratka, kao i gradove i picis dalje.
196 je cijena povratne, dvije ce te ispasti oko 405e sa taxama, ja mislim.
246,96 € je trenutno najjeftinija...Je li moguće da su tako brzo nestale te od 196?Da probam da ih lovim opet ili...?
Evo,evo nadjoh...Štrikirao sam bio solo voli diretti pa valjda otud ta razlika... Hvala Morella.
Za Brazil (Rio) u junu, 1-2-3 jun polazak, povratak 13-14 jun.
Najjeftinija varijanta odavde ili iz okoline, pomagajte! :)
Ubicu te, majke mi.
Steara, moze iz BG-a za ~650 EUR, no reko da vidim postoji li nesto jeftinije, npr od Dubrovnika do Italije ili Spanije, pa onda odatle put Ria i tako taj rad!
Da postoji, ja bih nasla, don't you think so :) ? I ne zovi me stara, 'e cu te ubit kad se vrnem.
jeli uzimao ko avio karte preko wizzair.com?
^ Jeste . :)
Kupovao sam ja nedavno, sve besprekorno ide :)
ja sam wizzair-ov fan. Koristio sam ih 6 puta. Nikad greške.
oce li mi neko objasniti kako to ide ?rezervises unaprijed 4, 5 mjeseci i onda ti je karta jeftnija?kako se rezervise?kome se placa itd?
19maj za Minhen? Iskopajte nesto povoljno :)
Odakle? (koji aerodromi dolaze u obzir)