Ako ko ne vozo brzo to sam ja ali mi nije jasno kako nikad nisi presao 3K :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
Ako ko ne vozo brzo to sam ja ali mi nije jasno kako nikad nisi presao 3K :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
To nije spora voznja...to je umrtvljeno auto...meni svakodnevno udari u crvene :-)
Zasto bi ga vrtio preko 3 kad najveci obrtni razvija ispod 3?
Nemoj da dozvoljavaš da tako ostaješ bez ulja, nagrdićeš i motor i turbinu vrlo brzo, reguliši to što prije
Moze se sad posrat na njega
Provjeri interkuler... nije dobro ako ima ulja...
moze bit turbina ili nedje po ventila da pusta...
jesi li siguran da bas nidje ne curi? (tip posla gumica na uberlauf itd)?
gazi ga jedno po' sata do crvenih obrtaja i problemi ce nestat' :)
da, ostace jos brze bez ulja..,vodi to majstoru i dolivaj da te ne nadje jad ako vec nije
Skini crijevo sa turbine da vidis jeli masna,skini crijevo sa IC da vidis ima li ulja unutra
Ako nema motor ti je u *****-isti problem sam i ja imao na reno dci i ispade da je klip izgorio a svake 400km sam sipao po litar ulja
Podji testiraj auto nizbrdo,pusti ga na kompresiju da se drzi minut i onda mu poklopi puni gas(nebitno koja brzina) i vidji koji ce ti boje dim izbacit na auspuh(idealno je da neko ide iza tebe)
Svako crijevo od turbine je masno, cak i na auta sa 1000 km.
Pod masno sam mislio da ima vise ulja u njega,znas i sam kako to izgleda kad ode turbina
Ma njemu nije riknula turbina, nego su posle karike.
koliko je para plivajuci zamajac za Laguna 2,neka jeftinija varijanta?
jeftinija varijanta da svoj remontujes u srbiji,ako kupujes novi onda luk ili saks nabacis....
sta bi moglo da bude kad se vozi u prvu brzinu bruji nesto,drugom bruji malo manje i u ostale se brzine nista ne cuje?
kreni od auspuha
Getriebeproblem.
znam ja da je menjac problem,ali sta konkretno?
Lezajevi.
bravo,moguce je.
sto mislis koliko bi kostala ta opravka?
Koje auto?
Laguna 2
Znam masu vlasnika koji su imali taj problem, prvo bruji pa se onda raspada. Uzmi polovni.
koliko je polovan?
bih da prodjem sto jeftinije,neko mi rece da ih neki lik u zagoric radi za 100 eura
Jeste, Slavko, oko 100e racunaj
Pa zavisi sto je riknulo...komsiju je taj isti mjenjac izasao 350 i opet kita, onda se opametio i uzeo polovni.
I sto ako potrefi na polovni koji je kao njegov? Ili koji ce takav postati za pola godine?
Veca je sansa da ti rikne reparirani.
komsija je sigurno imao problem sa zamajcem pa ga je reparirao,to kosta 250 eura plus osalo i ruke majstora eto 350
ima li ko broj toga u zagoric sto radi menjace?
069530246-slavko
Hvala drug
ispade da je nenadjebiv za nas dzep...[emoji4]
http://www.vijesti.me/techno/reno-me...0000-km-807985
Sent from my iPhone using Tapatalk
Auto je dno dna.
Kako laze Jovica nije bio takav,dobar momak je nekad bio
Wilsone mozes da pricas sto god hoces, nije te ostavio na put po Italiji ... i vozio si 179 ili 169 ?