Vjecna kradja voca i gadjanje dzanjama. Bjezanje od psa, pa svi na drvo. I onda divna vremena kad je Goku poceo da se prikazuje i mlacenje motkama.
Motko izduzi seeeeee
A da se ne zaboravi - kupanje nedjeljom.
Printable View
Vjecna kradja voca i gadjanje dzanjama. Bjezanje od psa, pa svi na drvo. I onda divna vremena kad je Goku poceo da se prikazuje i mlacenje motkama.
Motko izduzi seeeeee
A da se ne zaboravi - kupanje nedjeljom.
Kad se sjetim onoga prasca opterecenog sto je od zmaja trazio zenske gacice.
Jos uvijek posjedujem zavidnu kolekciju klikera koje sam osvojio. Nijesam imao na pocetku karijere nijedan keramicki, sad mislim da ih imam 20ak, ako ne i vise. Taman cu sad da ih izvadim, da vidim sta posjedujem.
kako sam ja imala lijepo djetinjstvo i ja sam lijepa bila,a sad sam grdna ka` ....pi! :)
Mi smo redovno punili kese vodom, pa se onda podji kod druga na 7 ili 8 sprat pa sa njegovog balkona bacaj one kese. Rijetko smo kad koga pogodili ali ono nama je to bilo zabavno.
A u skolu neizbjezno gadjanje papirima. Cini mi se da sam svaki dan jednu svesku samo na to trosio :D
oce to tako...ako si lijep kao dijete,grdan si kad odrastes i obratno hhahahahaahhaahhaha kako ne...
eeeeeeeee dobra stara vremena :) klikeri, zmurke, lozinke, fudbala na sred ulice i postavimo one krse kao golove...kad se sjetim kako smo pravili nekakva sklonista :) pa pravili onu ''zdenku'' (mislim da se tako zvalo to) pa se gurali po ulici , peckalice, puvaljke :) jedno vrijeme ona zaraza sa pistoljima na kuglice :D
Najcrnje mi je bilo kad sam imao visoku temperaturu pa šćaše baba da stavi nekakve jabuke, rakiju i ne znam ni ja sto stavit u carapu pa mi nazut to. Aoooo, to mi je nocna mora bila, a najgore je sto to stvarno djeluje i izvlaci temperaturu sa tabana.
^ hahahha, to su meni radili hahahaha, kaaaaaako je gadno bilo pi pi :lol:
heheheh kako je genijalno to trljanje rakijom, kad kazu spala temperatura, a core temperatura ista, samo alkohol suzi krvne sudove , i nema cirkulacije pa djelovi oblozeni su hladniji ;) ,
pri tome alkohol kad se utrljava da upije u kozu je isto ka da pijes, pa covjek zapravo se opjani i od toga zaspae ;p
Hehehehe kakav nam je sparco, sveznalica...
jbg ;) i dalje mi smijesno kad bebe utrljaju, i vele kako zaspa ka jagnje, a ona mrcila se pjana ka goozica
jedva cekam nedelju. okupa me majka, parkiram se kod sporeta i cekam "porodicno blago"
a koliko smo sklonista napravili na malo brdo, pa odemo na gradine da igramo fudbala,pa se opet vrati u skloniste kad se ogladni, i svi navalimo na divlje sipkove, pa doma crni dodjemo, a nikad maknut to sa sebe...ufff...
http://www.youtube.com/watch?v=DrO4YlpKOLA&feature=related
Кенширо, најјачи цртани сигурно! :D Ако неко има верзију на српски нека ми пошаље, радо би га гледа опет
Ja cu jedan coko-moko.
http://img171.imageshack.us/img171/4...0272971435.jpg
A jooooj...Choko-moko...i stopi (koji dodushe nisam nikad voljela...al se njega sjecam sa ove palete...:D)
Ja se sjecam "kula", "izmjedju dvije vatre", "sandokana", "planova", "fota", onda je bila jedna igra dje se loptom gadja o zid pa kad se lopta odbije dok pada ka zemlji treba da se preskochi...(to je bio trend jedno cijelo ljeto!!:D), pa smo jedno cijelo ljeto visili u autobus :7-icu" koji je vozio nash komshija a poshto zhivimo na zadnjoj stanici "s ovU stranu Morache"...vjechito nam je uveche bio na parkingu ispred zgrade...:D sjecam se Hi-mena i Snorkijevaca...Ratova zvijezda...Milion nekakvih kineskih ili kojih vec crtaca o fudbalerima i odbojkashicama...:D crtaca na Italijanima...jedne male crvene trafike (takve su nekad bile one trafike...kao plasticne kutije :D) za hot dog na autobuskoj, koje nema ja m'nim od 1993-4 tamo...pa jedne iste takve trafike dje su se prodavale ucukrene jabuke i lizala crvena u obliku pijetla na pocetku Ul. Slobode... itd da ne davim :D
redovno su mi se usta cijepala sa strana ližući ovaj sladoled s duplim štapićem..nijesam mogla tol'ko zinut...
sve je stvar prakse..navike isto...
čoek se uči dok je živ
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...zvake iz tubeeeeee i kamencici "ljutiiiiiii" :D :D I bila je jedna plava cokolada, Starkov proizvod, mislim, neka neo plava sa malim cokoladicama unutra sa ruzom na pakovanju:D Tad je bila pandan Najljepshim zheljama...ali se ne sjecam kako se zvala!!!:(
Eo meni u radnom stolu i dalje stoji jedna cunga lunga zvakica :D
Attachment 64523Attachment 64522Aj da vidimo ko se sjeca ovoga!!!! :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:Attachment 64521
Zele zeko :)
Inflacije. Jedva dohvaćam kvaku od frižidera, otvaram, a ono prazno...
Živio sam u vojnoj zgradi...
Poslije izlaska na vazduh ulazimo u lift (kao i djeca generala)... Djeca generala svog psa hrane najskupljom čokoladom od mente.
EDIT: Odrastanje pamtim i po lomovima s bicikala od prebrze vožnje (za biciklo) (ostali ožiljci pa se mora zapamtit).
Po mnogo dobrom ocu... Koji je uvijek trudio da mi ništa ne fali... I još milion malih gluposti koje bih ostavio za sebe
E, da pamtim i ono Kinder Jaje, a i Bburago autiće, replike pravih u 1/43 razmjeri...
Kao i oduševljenje kad je ujak svratio kod nas, i mobilnim telefonom nas zovnuo na fiksni, a ono bez žice - zazvonje fiksni... WooooW :O
http://www.youtube.com/watch?v=yOl-e...layer_embedded
u zivotu ne pojedoh crno-bijelu :unconscious:
A sjeca li se ko one igracke, unutra je bila voda i kruzici koji su trebali da se sloze na 2 stubica ? :cheerful:
Po cijelo ljeto kupanje od 1 do 5, pa kuci dodjemo, rucamo i na fudbal, djevojcice protih djecaka u kesu bombona boni top.. Onda uvece opet jedemo, pa zurke do kasno..
Pa standard - kradja voca i gadjanje istim..
Kleca, daj druze vojsku, lastike, pravljenje nekakvih kucica i cuda..
A sjetih se kad smo drugarica i ja otisle nocu do skole i zalijepile zvaku u kljucaonu od ulaznih vrata i to je dobro ugurale, qq, a ovamo odlicni i mirni djaci.. ccc ;p
A koje od 1 do 5!!! Od 8 zora do navece...pa nam tetka ili majka ponesu veknu hleba i mazu nam pastete ili dzema...a mi se ne vadimo iz vode...ili ne patishemo od jurnjave po plazhi... pa se sad chudim shto me nijesu mogli razlikovati od cigancheta, no su me tako i zvali...:D
http://www.mycity.rs/thumbs2/141111_...625_5529_n.jpg
NAdam se da se sjecate ovoga..znaci mnogo uspomena i svega budi ova slika,makar kod mene..:))
Inace sad bio jos ponesto dodao i napisao,nego cu se zanijeti,pa cu pisat dvije ure..:))
http://i.somethingawful.com/u/elpint...Game_8040_.jpg
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sjetio sam se ovoga,sjeca li se ko ovogaaaa....??
Sjetih se kad sam dobio ovu igrackicu prvi put,u ono najgore vrijeme,kad niko nije imao za cibuk,znaci nesto nevjerovatno..toliko emocija..aaaaaaaaaaaaa...
jedva sam je nasao,jedva!!!!!!!11111111111111 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ima da je kupim,ako ima idje vise to,mada sumnjam! :)
moja je bila zhuta, u obliku ribe :mrgreen: