Zar Njegos nije Srbin, zar on nije tvoj?
Printable View
HAHAHA, divno, tema dobija novu injekciju za raspravu. :D
Iz 1 u 1 da je Filip klepio ovu malu...:D
You gotta be kidding me?! 13 strana?! Kako ste pukliiiiiiiii! :lolblue:
Dje je ovaj Emp, imam za njega jedan.
caselogic cestitke na vecerasnjoj pobjedi i prolazu. izvinjavam se na spamu :mrgreen: (jer istoga nema ili ima bas malo, u ovoj nocas otvorenoj temi :D)
ne razumije nas ništa, tačno vidim
Ahahahahahahaaaaaa.... ala me nasmeja.... decko moj, pa ja nisam ni znala da Crna Gora ima more dok se Hrvatska nije odcepila.... a od tada letujem na drugim, lepim i cistim mestima... Mene tu kod vas nikada videti necete. Tu uglavnom dolaze oni koji su se zeznuli pa su tu napravili kuce ili sindikalci, na paradajz turizam.
Pa Crnogorci, ajd uzdravlje!
Pa da ne moze da se zasluzi,moze itekako i tacno je da ne znam sta je bilo kao sto ni ti ne znas.Meni je bas zao momka,a Ksendzi,Sandri Afrika i ostalih "licnosti" koje su preko svog ponasanja,"pjesmi" i moralnih pouka koje iz njih proisticu znatno doprinijele "sreci" mnogih porodica,uopste nije.Potpuno sam ravnodusan-i dalje mi je zalije onog jagnjeta i iskreno mislim da je njegov zivot vise vrijedio,barem ne bi nikome zlo nanijelo.
:respect:i za prvi i za drugi post
...bravo forumaši, svaka čast! Mogu da razumijem da nemate pojma ko je Ksenija, ko je Filip, da ne cijenite ono što su radili (iskreno, nema se što ni cijeniti, mislim da nema niko na ovom forumu ko zna ijedan stih koji je zapjevala pokojna pjevačica- igračica), mogu čak da razumijem da nemate dovoljno samilosti niti humanosti u sebi koju biste pokazali kad neko umre...nije svako jednako osjetljiv...ali nikad neću shvatiti sprdnju na račun smrti dva mlada čovjeka! Koga boli uvo ko je ksenija pajčin, ko je filip, ovdje je jedan mladi čovjek ubio drugog mladog čovjeka, pa sebe nakon toga... pa je li moguće da je za sprdnju agonija kroz koju je prošao i on i njegova žrtva?! I njihove porodice?!
Stidite se guzice kad obraza nemate!
drustvo da se razumijemo treba da se zali oboje ipak su to dva mlada zivota,a ako i u neku ruku treba praviti razliku koga manje ili vise zaliti onda manje treba zaliti onoga ko je "presudio" oboma ne znam ko ima tu usudnost da uzme neciji zivot,mislim da je strahota sta je decko napravio luda glava,pa neka je po 100 puta cetinjanin (da ne budem pogresno shvacen nemam nista protiv cetinjana naprotiv) ali ....ma ne mogu vise da pisem TRAGEDIJA .....
Jos da dodje neko i napise ''UBI UBIJ UBIJ SRBINA'' i to je to:)